>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

50 darmowych spinów-RiverNile (microgaming)

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest jakiś obrót czy jak jest kasa w Cash a nie w bonusie to można wypłacać?

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdy wchodzę w withdraw wyskakuje takie coś You have not me the minimum play through
required for you to perform withdrawal. Czyli chodzi o to że nie zrobiłem obrotu?

O 0

orange00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
4h temu gadałem na chacie i spinów nadal brak...

Miałem tak samo, po 10 gadałem z gościem i niby miały być do 30 min. Ale wchodzę godzine temu i nie było dalej. Wszedłem jeszcze raz na livechat i koleś powiedział to samo że za pół godziny bedą spiny ale tym razem miał racje i spiny było na koncie po niecałych 30 min, polecam raz jeszcze uderzyć na chat ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
U mnie były po 6h po otrzymaniu maila że już są ????
były ugrałem 3,5 euro , robiąc obrót przegrałem .. nic nowego :p

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wie ktoś jaki obrót? wypłacił ktoś już coś?

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrót można jedynie samemu sobie liczyć tak mniej-więcej. Po wykonaniu obrotu i najechaniu myszką na stan konta w głównym oknie lobby pokazuje się stan konta, w którym całość środków jest jako Real Money, a kwota Bonus Money = 0,00.
Po wykonaniu obrotu:
1| jeśli mamy więcej niż 50€ - wypłacamy od razu
2| jeśli mamy mniej niż 50€ - piszemy na adres [email protected] maila z prośbą o skreślenie z listy osób otrzymujących bonus przy depozycie. skreślają szybko - u mnie trwało to 15 minut, wpłacamy i wypłacamy min. 50€
Proste jak budowa cepa ????
Powodzenia!
EDIT:
1| obrót 30x
2| ja zleciłem wypłatę - jak dojdzie to dam znać
3| u mnie spiny były dosłownie 2 minuty po rozmowie z chatem
4| niestety nawet nadwyżki nie można wypłacać przed wykonaniem obrotu (a szkoda - bo miałem 90€ nadwyżki...)

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jaki minimialny depozyt? Musi być w bonus money 0.00 bo ja mam 7.62 i gram i gram i nadal stoi w miejscu

bufu 105

bufu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a idzie jakoś ominąć tą rejestrację karty czy trzeba ją rejestrować i co mam zrobić jak nie mam karty takowej

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie masz karty kredytowej, to nie oszukuj. Jeżeli chcesz żeby Polacy częściej otrzymywali takie promocje, to daj se luz z krętactwem.

Wyciągnąłem 7,65 ze spinów.

crs84 85

crs84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suszec / Rybnik
Ech no i pograne, w pewnym momencie miałem już ponad 100E, w momencie wyrobienia bonusu miałem 30E ale chciałem do 50E, a skończyłem na 0. Od teraz się poprawiam i w następnych promocjach koniec z taką głupotą.

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
Czyli jak z tych 50 spinów ugrałem - 5.99 to obrotu mam zrobic 30x czyli 180 mam miec tak ?? Bo narazie mam 160 i nie wiem czy dalej grac... i gdzie mam pokazane ile mam jeszcze ugrac ile mi zostalo ???

crs84 85

crs84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suszec / Rybnik
Jak wejdziesz w wypłatę to pisze czy zrobiłeś obrót i możesz wypłacać czy jeszcze nie obróciłeś bonusem.

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1| minimalna wpłata to 20€
2| ja z 5,30€ do 95€ doszedłem na Video Pokerze - Deuces Wild, a obracałem potem na slotach (mało miałem pobranych, więc wziąłem pierwszy z brzegu - chyba Avalon, ale płacił słabo)
3| obrotu nie sprawdzicie inaczej jak tylko wychodząc z gry i najeżdżając na stan konta - jak będzie Bonus Money to jeszcze trzeba obracać
4| jak masz do obrotu 180, a wyrobiłeś 160 to zostało jeszcze 20 - proste ????

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrót zrobiony.90euro do wypłaty tylko pierw depozyt i takie pytanie potrzebują jakiś dokumentów? Ile trzeba czekać na wypłatę i jaką trzeba było zarejestrować kartę? Może być debetowa?