>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 Kolejka Serie A (25 - 26 wrzesień 2010)

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Jeszcze nie skończyła się 4 kolejka, a już 5-ta tuż, tuż. Przed nami ciekawe spotkanie Roma - Inter , tylko jak to będzie z formą ekipy ze stolicy, która póki co nie popisała się. Zapraszam do dyskusji​

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bari - Brescia
Bardzo ciekawy kurs na gości. Jak do tej pory beniaminek radzi sobie rewelacyjnie. 9 punktów na 4 mecze i 3 miejsce w ligowej tabeli mówią same za siebie. Zwycięstwa z Romą , Palermo i z równie rewelacyjnym Chievo każą głęboko się zastanowić nad kolejnym kompletem punktów dla Brescii. A Bari jak do tej pory bez rewelacji. Do tego dochodzi pogrom z ostatniej kolejki z Interem 4-0.
X2 powinno być dobrym rozwiązaniem.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oj chyba nie doceniasz Bari u siebie ... z podporka ale zdecydowanie 1x.
Brescia spoko z Roma ostatnio grywali ale powinni conajmniej zremisowac ... sedzia troche poszalal.
Bari w zeszlym roku jak i w tym roku, u siebie kontroluje sytuacje na boisku.
Nie widze opcji, zeby goscie wygrali ten mecz. Najwyzej remis.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Na szczęście nie ma strajku więc będzie 5 kolejka SerieA ;)
Pora na krótki preview najbliższej kolejki.
VS
PALERMO - LECCE
Typ : Palermo @ 1,60 Unibet ⛔2:2
W poprzedniej kolejce chyba jako jeden z nielicznych nie skreśliłem zespołu Palermo w meczu z Juventusem. Wkońcu udało się zgarnąc komplet pkt zespołowi z Sycylii. Kolejny mecz to spotkanie u siebie z Lecce.Faworytem dla mnie bezsprzecznym są gospodarze. Jak pisałem przy okazji ostatniego meczu dobrze gra Javier Pastore. Wkońcu strzelił też bramke, ponadto ponownie nie dopisało mu szczęście bo trafił kolejny raz w słupek tak jak w meczach z Interem czy Spartą Praga. Do zespołu po urazie wrócił już Fabrizio Miccoli. W meczu z Juve nie musiał nawet wstawac z ławki bo koledzy poradzili sobie bez niego. Teraz sądze, że istnieje szansa by już zagrał. Na ten moment Palermo bez żadnych urazów. Lecce z kolei gra słabo i nie ma też wyników, bo Palermo mimo iz brakowało punktów to z gry mogli miec nadzieje na to iż przełamanie wkońcu nastąpi. W tym meczu widze zwycięstwo Palermo i tyle ;)
VS AS ROMA - INTER MEDIOLAN
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,70 Unibet ⛔1:0
Długo się zastanawiałem czy zagrac na Inter czy opcje BTS. Wybrałem jednak oba strzelą. Po pierwsze w bramce Romy stanie Lobont. Po drugie w defensywie zabraknie Mexesa i Riise no i rzecz jasna bramkarza Julio Sergio bo dlatego Lobont będzie w bramce. No i po trzecie Roma powinna zatakowac rywala bo w ostatnich meczach już grają troche lepiej, ale a to sędzia wypaczy wynik meczu, a to zabraknie szczescia jak przeciwko Bologni kiedy stracili gola w samej końcówce. Mówiąc wypaczy wynik meczu mam na myśli ich potyczke z Brescią kiedy to sędzia wyrzucił Mexesa z cz.kartką kiedy ten zdaje się że nie faulował i dał karnego Brescii, a potem za ewidentne zagranie ręką nie podyktował nawet karnego dla Romy! Roma więc musi atakowac by wkońcu wygrac jakiś mecz bo robi się lipa. A braki w formacji defensywnej to dobra wiadomośc dla Eto&#39;o, który jest w świetnej dyspozycji. Jego akcje na lewym skrzydle i skutecznośc pod bramką rywali może imponowac. Ponadto w Interze zabraknie w tym meczu Javiera Zanetti, który dostał wolne i Samuela z powodu kontuzji. Dla mnie oba strzelą to dobra opcja ;)

----------------
Tak z innych meczów jak jeszcze sobie kminiłem to wyszła mi wygranaFiorentiny @1,95✅ Unibet. A to dlatego, że Parma przyjedzie bez Giovinco bo ten narzeka na uraz.
Kompletnie odpuszczam mecz Milanu z Genoa. Genoa powinna była wygrac w środe z Fiorą ale liczne ich ataki zatrzymywały się na niesamowicie dysponowanym bramkarzu Frey&#39;u. A Milan różnie się spisuje i ciężko wyczuc czy wygra czy nie. Ja odpuszczam.

Sampdoria
u siebie zawsze groźna. Wraca Cassano więc i powinny paśc gole. Po drugiej stronie wciąż bez wygranej Udinese, jednak z Bologną mieli sporo okazji do strzelania bramek, a przegrali 1:2. Di Natale kontra Cassano to powinno byc zwiastunem BTS@1,67⛔ lub Overa@ 1,80⛔ i te typy mam w głowie w kontekście tego meczu.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na jutro rzeczywiscie Milan do odpuszczenia. Genoa co dziwne, poki co lepiej gra na wyjazdach. Milan juz lepiej, ale to jeszcze nie jest to.
Co do BTS Roma - Inter muszę się zgodzić w Robsonem ???? Ładnie to opisał. Dodałbym jeszcze, że Milito w końcu się odblokował i strzelił 2 gole ostatnio, więc powinno być tylko lepiej. Do tego Roma, nie powinna zagrac defensywnie, tym bardziej, że ma problemy ze skompletowaniem dobrych &quot;tyłów&quot;

lighter 165

lighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: AS Roma – Inter Mediolan
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bet365

Analiza: Na dziś wybieram mecz z włoskiej Serie A pomiędzy AS Roma, a Interem Mediolan. Obie drużyny w ligowej tabeli dzieli przepaść, która trafnie odzwierciedla różnicę w poziomie formy oby dwóch drużyn w tym sezonie. Drużyna gości bowiem jest liderem tabeli, zaś gospodarze z Rzymu zajmują przedostatnią lokatę. Inter prezentuje w lidze świetną formę. Poza remisem z Bologną na wyjeździe w 1. kolejce wygrał wszystkie pozostałe mecze i dzięki temu prowadzi w tabeli z 10 punktami i bilansem bramek 8-2. Warto wspomnieć o kapitalnej formie strzeleckiej Samuela Eto’o, który zdobył 5 z 8 bramek Mediolańczyków w lidze i na pewno będzie nękał obronę i bramkarza Romy. AS Roma natomiast zaczęła fatalnie ten sezon. Na własnym stadionie potrafiła jedynie zremisować z takimi przeciętniakami jak Cesena i Bologna. Występy na wyjeździe najlepiej pozostawiłbym bez komentarza, bo 1-5 z Cagliari czy 1-2 z Brescią to fatalne wyniki. Tak więc Roma zajmuje 19. pozycję w tabeli z jedynymi 2 oczkami i fatalnym bilansem bramkowym 4-9. Fatalnym, bo ta drużyna miała się liczyć w walce o mistrzostwo. Na razie na to nie wygląda.

Ostatnie 3 mecze w lidze pomiędzy tymi zespołami:
27/03-10 Serie A Roma vs. Inter 2:1
19/10-08 Serie A Roma vs. Inter 0:4
Roma vs. Inter 1:4

Myślę, że to spotkanie zakończy się zwycięstwem Interu.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym uważał z graniem 1x2 w meczu Roma - Inter.
Z tego co podaje sky sport Roma zagra tylko bez Mexesa (za niego Burdisso) i Julio Sergio (lobont). Skład nie licząc bramkarza wygląda OK, a jestem przekonany, że jutro albo w następnym meczu, który ile się nie myle wypada na spotkanie Ligi Mistrzów się w końcu przełamią i coś ugrają... Wiadomo ponad 2 na Inter kusi ... ale dla mnie lepiej odpuścić ????

M 19

manyolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mazowsze
Roma -Inter 1X
kurs 1,7
Typ troszkę wbrew zdrowemu rozsądkowi i trochę w ciemno , bo jak inaczej można określić mecz 19 w tabeli Romy z 1 Interem, w ciemno ponieważ w tym sezonie z meczów obu zespołów widziałem tylko bodajże pierwszą połowę meczu Romy z Ceseną oraz skrót meczu Interu z Twente. Fakt że zespół gospodarzy przystąpi do tego meczu z przysłowiowym nożem na gardle jest dla mnie jedynym powodem do stawiania na Romę.Remis a przede wszystkim wygrana z liderem serie a sprawi ze nikt z kibiców czy zawodników nie będzie już wspominał kiepskiego początku sezonu, morale drużyny pójdzie w górę i być może Roma zacznie grac na miarę swoich możliwości w następnych spotkaniach.
Bari - Brescia
Bardzo ciekawy kurs na gości. Jak do tej pory beniaminek radzi sobie rewelacyjnie. 9 punktów na 4 mecze i 3 miejsce w ligowej tabeli mówią same za siebie. Zwycięstwa z Romą , Palermo i z równie rewelacyjnym Chievo każą głęboko się zastanowić nad kolejnym kompletem punktów dla Brescii. A Bari jak do tej pory bez rewelacji. Do tego dochodzi pogrom z ostatniej kolejki z Interem 4-0.
X2 powinno być dobrym rozwiązaniem.
popieram! dodam jako ciekawostkę fakt iż w ostatnich 6 spotkaniach między tymi zespołami padło 6 ... remisów

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja po dlugim zastanawieniu stwierdzam jednak ze kurs na Rome 1x jest opłacalny. Skład w koncu jakso wyglada i jak Burdisso nie bedzie robil jaj, to i obrona nie bedzie zla.
Inter poki co jakso super nie grywal. z Bari 4-0 ok, ale 2 karne i Bari gralo przez pierwsze 2 minuty spotkania, pozniej jakby odpuscili. Z takimi kursami, dla mnie 1x do wziecia, a jak ktos nie lubi niskich kursow bym zaryzykowal nawet czystą 1. Takie zagranie wyglada na szalenstwo i na pewno jest ryzykowne, ale Roma musi sie odblokowac a ostatnio dobrze grali. Nie zapowiada sie wcale latwy mecz dla Interu.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A według mnie Milan powinien sobie poradzić z Genuą. Kursy troszkę spadają, teraz oscylują w granicy 1.60 np. w Expekt. U Siebie zawsze dobrze grało się z drużyną gości. Faktycznie, grają chaotycznie, ale chyba w końcu czas na 3 punkty. Mecz za 10 minut i liczę na ciekawe spotkanie.
Mecz można zobaczyć na żywo w Unibet TV. Zapraszam

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No i jednak, to co się zdawało najbardziej sensowne - BTS nie weszło a 1x, który wyglądał &quot;dziwnie&quot; to spokojnie.
Na dziś wielkich niespodzianek nie widzę więc porponuje
Palermo under 2.5 - po prostu typ na przełamanie
Lazio x2 - kurs około 1.5 dla mnie fajny, a grają z Chievo które to lepiej na wyjeździe grywa. Do tego Lazio ma forme więc jakieś 1-2 powinno paść.

il_capitano 4

il_capitano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cesena - Napoli Under 2,5
Mecz już o 12:30, świetnie grająca do tej pory Cesena podejmuje zespół grający poniżej oczekiwań - Napoli. Najlepsza obrona zeszłego sezonu w Serie B, udowadnia, że również na najwyższym szczeblu rozgrywek ciężko o strzelenie im bramki. Napoli stwarza sobie w meczach sporo sytuacji jednak są bardzo nieskuteczni pod bramką rywali. Dobra obrona Ceseny + nieskuteczność Napoli myślę, że da under w tym meczu.

mateo55 0

mateo55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Palermo AH1(-1)- Lecce
Typ:1
Kurs:1.975
Buk: Bet365
Analiza:

Z reguły nie typuję ligi włoskiej, ale od czasu do czasu nie zaszkodzi, może właśnie dopisze mi szczęście. Po nieudanym początku piłkarze Palermo pojechali do Turynu i całkiem zasłużenie pokonali Juve. Sycylijczycy zagrali świetne zawody, znakomicie ustawiali się na boisku, a że mają w swoich szeregach Pastore, to wygrać po prostu musieli. Gracze Juventusu po wyjazdowej wiktorii zdaje się, że za bardzo uwierzyli w to, iż znajdują się na właściwej ścieżce. Stracili bramkę i byli bezradni. Goście natomiast punktowali ich jak wytrawny gracz. Nie sądze, by Palermo popełniło podobny błąd do Juve. Na gorącej Sycylii, przed równie gorącą widownią Palermo powinno bez trudu wygrać z Lecce, bo jest zespołem lepszym. Lecce na Sycylii zupełnie sobie nie radzi i przegrało wszystkie 4 mecze rozegrane w ciągu ostatnich 10 lat. 3 z nich wysoko. Stawiam, że teraz będzie podobnie i Palermo wygra minimum dwiema bramkami. Sięgam po handicap azjatycki AH1(-1), by w razie jednobramkowego zwycięstwa otrzymać zwrot.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ogolnie wyglada an to ze szykuje sie underowa kolejka.
Cesena poki co under, do tego Brescia jak i Palermo dla mnie wygladaja underowo, do tego dochodza 2x 1-0 z wczoraj.

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Huntington Beach
Oglądając mecz tych chłopców w różowych koszuleczkach z beniaminkiem z Lecce miałem straszne wrażenie że ten mecz był ustawiony na taki wynik żeby bukmacherzy zarobili kupe kasy, bo na samym forum z 70% osób postawiło na tych żałosnych kopaczy. Te dwie stracone bramki to okaz czystej głupoty.
eeee nie to tylko Włochy i ich paskudna gra w piłkę ???? ja już z rok nie gram Makarońskiej piłki bo oni grać nie potrafią ???? szkoda było się denerwować.
W ogóle jak oglądam Włoską czy Francuzką piłkę czy klubową czy reprezentacyjną to mnie na wymioty ciągnie.Także lepiej omijać tą ligę i skupić się na innych.

Status
Zamknięty.