>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 Kolejka Premier League 17-18.09.2011

Status
Zamknięty.
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Ma ktoś jakieś info odnośnie Bardsley&#39;a? Z Newcastle dostał czerwo, ale potem w 2 następnych meczach zagrał, a teraz ma pauzować właśnie ze Stoke, czy to jest prawda?
Bardsley został zawieszony na 4 mecze za niesportowe zachowanie. W ostatnim meczu kopnął bez piłki Mate.
Widzę znowu duży optymizm co do Man City. W sumie nie ma się czemu dziwić , bo Fulham póki co gra źle w tym sezonie. Ale mecz z Napoli pokazał , że jak ktoś się przeciwstawi City to już tak kolorowo nie jest. Nie chce umniejszać ich tego fantastycznego startu w lidze ale biorąc pod uwagę formę drużyn co grały z City to już tak ekstra nie jest. 2 póki co najważniejsze mecze w tym sezoni i bez wygranej. Czyli z MU o tarczę i Napoli w LM.
Dzis również ciężkie zadanie na Craven będzie. Fulham u siebie jest mocne i groźne. Fakt jest taki , że w tym sezonie u siebie jeszcze nie przegrali , ba ostatni raz 3 pkt w maju wywiózł Liverpool. Bramki zdobywają regularnie co mecz , no i w sumie ma kto strzelać.
O sile ofensywnej City to szkoda pisać bo każdy z lekka ogarnięty wie jaka tam paka jest.
Mam nadzieję na dobry mecz , Fulham powoli musi się spinać bo takiego startu nikt sobie nie wyobrażał. Tak więc BTS będzie chyba tutaj dobrym typem.
⚽ Fulham - City BTS Tak 1.83 Bet365

grubas 397

grubas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tottenham v Liverpool - Tottenham DNB @1,95; 2/10 ✅

Tottenham rozegrał do tej pory 3 mecze w lidze. 2 z nich grał z będącymi póki co poza zasięgiem Manchesterami i był od nich wyraźnie słabszy. Ostatni wygrał z Wolves, jednak też nie była to gra do jakiej nas przyzwyczaili Spurs. W miarę dobrze zagrał atak, do którego dobrze wprowadzili się Adebayor i Parker. Pomocnicy grali ciekawe piłki za obrońców, z których właśnie padły gole. Starali się również długo rozgrywać piłkę na połowie przeciwnika, co również nieźle im wychodziło, jednak mimo wszystko nie stworzyli sobie za dużo sytuacji. Gorzej jest w obronie gdzie często piłka wybijana jest na oślep, a następnie przechwytywana przez rywala. Wydaje się, że forma Tottenhamu zwyżkuje, ale czy jest na tyle duża by pokonać Liverpool? Co prawda The Reds przegrali ostani mecz w słabym stylu na Brittania Stadium, ale warto pamiętać, że wcześniej przekonywująco wygrali z Boltonem, a jeszcze wcześniej ograli Arsenal na Emirates. Tylko właśnie te drużyny aktualnie są daleko od idealnej formy, więc nie można się bezmyślnie opierać na tych wynikach. Zdecydowanie gorzej było już z zespołami w noremalnej dyspozycji: 0:1 ze Stoke i 1:1 z Sunderlandem. Poza meczem z Boltonem, który ma ogromne problemy w obronie, L&#39;pool nie grał porywająco w ataku i dzisiaj może być podobnie. Dlatego myślę, że warto tutaj postawić na Tottenham DNB.

Fulham v Man City - City over 2,5 @3,40; 3/10 :zy3ou:

Gospodarze w tym sezonie jeszcze nie wygrali w lidze. Fulham tydzień temu zremisowało z Blackburn. W tym meczu zaprezetnowało się bardzo dobrze w ataku i słabo w obronie. Dzięki dobremu pressingowi mogło rozgrywać szybkie notry, co mu bardzo dobrze wychodziło. Szczególnie mogła się podobać gra skrzydeł i podłączanie się bocznych obrońców do ataku, a przede wszystkim rajdy Duffa, który jest w niezłej formie. Również na wysokim poziomie zagrali środkowi pomocnicy, którzy sprawnie i dokładnie przegrywali piłkę ze skrzydła na skrzydło. Poza tym grali też prostopadłe piłki za obrońców, do których bez problemu byli w stanie dojść napastnicy, którzy łatwo urywali się z krycia. Gorzej było w obronie, szczególnie z komunikacją i wybiciami często trafiającymi do przeciwnika.
Z kolei City tydzień temu zasłużenie wygrało z Wigan 3:0. Potencjał personalny ofensywy jest chyba wszystkim znany, dlatego warto się przyjrzeć współpracy napastników z pomocnikami. No i można dojść do wniosku, że City gra coś w stylu Barcelony, czyli dużo szybkich i dokładnych podań. Citizens bez problemu umieją wejść w pole karne przeciwnika i tam sobie rozgrywać piłkę. Ważne jest to, że mają równie dobry środek pola co skrzydła. Na szczególną uwagę zasługuje Silva, który jest kreatorem gry i to przez niego przechodzi każda akcja. Bardzo dobrze układa się jego współpraca z Aguero, do którego często gra prostopadłe piłki, a on zamienia je na bramki. City w meczu z Wigan, tak jak i we wcześniejszych kolejkach, stworzyło sobie ogrom sytuacji i tylko dzięki Al-Habsiemu ten mecz nie skończył się zupełnym pogromem. W tygodniu Man City zremisował z Napoli. Nie przykładałbym większej wagi do tego spotkania, gdyż po raz kolejny Citizens mieli dużo sytuacji, których jednak nie wykorzystali. Mam nadzieję, że to się dzisiaj zmieni. Również Fulham zremisowało swój mecz w europejskich pucharach i również nie może być z tego wyniku zadowolone.
Podsumowując, City ma w ataku niesamowitą pakę i jeśli nie podłamał zawodników remis z Napoli, to powinni bez problemu rozjechać Fulham, które od początku sezonu gra słabo w obronie.

Sunderland v Stoke - poniżej 2 (azj. suma goli) @2,10; 2/10 ⛔

Sunderland zajmuje 19 miejsce w tabeli. Z pewnością nie satysfakcjonuje to kibiców, bo jest to zespół o niezłym potencjale. Tydzień temu w przegranym meczu z Chelsea ze słabej strony pokazałą się obrona. Liczne błędy w komunikacji defensorów ułatwiały grę The Blues. W ataku natomiast z dobrej strony pokazał się Bendtner, który zagrał dopiero pierwszy mecz w barwach Sunderlandu. Nie inaczej było w Stoke, w zeszłej kolejce, tyle że Potters mecz z L&#39;poolem wygrali. Również słabo zagrała obrona i również miało to podłoże komunikacyjne. Na szczęście udawało się jednak im asekurować bramkarza na linii bramkowej i ofiarnie blokować strzały, co wyglądało na obronę Częstochowy. Trwała ona niestety cały mecz, a nie tylko końcowe kilka minut i napawa mnie to niepokojem, ponieważ Stoke należy do zespołów ze świetnie zorganizowaną obroną. O ataku Stoke nie ma co pisać, bo tydzień temu coś takiego po prostu nie istniało. Przy typowaniu tego meczu, należy pamiętać, że dzisiejsi goście mają za sobą czwartkowy, długi wyjazd do Kijowa na mecz w ramach Ligi Europejskiej. Może to mieć dzisiaj niebagatelne znaczenie jeśli chodzi o ich grę.

Powodzenia ????

Mecz Manchesteru United z Chelsea opiszę w odpowiednim temacie.

E\\
Postawione: 38 j.
Zwrócone: 40,75 j. ✅
Po rozliczeniu ManU. Co za łazarze z City :zy3ou:

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tottenham v Liverpool - Tottenham DNB @1,95; 2/10

Tottenham rozegrał do tej pory 3 mecze w lidze. 2 z nich grał z będącymi póki co poza zasięgiem Manchesterami i był od nich wyraźnie słabszy. Ostatni wygrał z Wolves, jednak też nie była to gra do jakiej nas przyzwyczaili Spurs. W miarę dobrze zagrał atak, do którego dobrze wprowadzili się Adebayor i Parker. Pomocnicy grali ciekawe piłki za obrońców, z których właśnie padły gole. Starali się również długo rozgrywać piłkę na połowie przeciwnika, co również nieźle im wychodziło, jednak mimo wszystko nie stworzyli sobie za dużo sytuacji. Gorzej jest w obronie gdzie często piłka wybijana jest na oślep, a następnie przechwytywana przez rywala. Wydaje się, że forma Tottenhamu zwyżkuje, ale czy jest na tyle duża by pokonać Liverpool? Co prawda The Reds przegrali ostani mecz w słabym stylu na Brittania Stadium, ale warto pamiętać, że wcześniej przekonywująco wygrali z Boltonem, a jeszcze wcześniej ograli Arsenal na Emirates. Tylko właśnie te drużyny aktualnie są daleko od idealnej formy, więc nie można się bezmyślnie opierać na tych wynikach. Zdecydowanie gorzej było już z zespołami w noremalnej dyspozycji: 0:1 ze Stoke i 1:1 z Sunderlandem. Poza meczem z Boltonem, który ma ogromne problemy w obronie, L&#39;pool nie grał porywająco w ataku i dzisiaj może być podobnie. Dlatego myślę, że warto tutaj postawić na Tottenham DNB.

Na poczatku rozwazalem wlasnie taki typ, ale Liverpool i 2 porazka z rzedu jakos ciezko mi przychodza do glowy. Co innego w zeszlym roku, gdzie The Reds na wyjazdach to byla katastrofa... Ale po przyjsciu Dalglisha ten zespol wzial sie w garsc i wyjazdy to juz inna bajka. Po porazce ze Stoke mysle, ze teraz nie zawioda dlatego poszedlem w strone remisu ???? Ale typ jak najbardziej sluszny, zwlaszcza po tak dobrym kursie ;)

grubas 397

grubas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na poczatku rozwazalem wlasnie taki typ, ale Liverpool i 2 porazka z rzedu jakos ciezko mi przychodza do glowy. Co innego w zeszlym roku, gdzie The Reds na wyjazdach to byla katastrofa... Ale po przyjsciu Dalglisha ten zespol wzial sie w garsc i wyjazdy to juz inna bajka. Po porazce ze Stoke mysle, ze teraz nie zawioda dlatego poszedlem w strone remisu ???? Ale typ jak najbardziej sluszny, zwlaszcza po tak dobrym kursie ;)

No dla mnie to spotkanie to jakieś 45 % Tottenham 40 % remis 15 % L&#39;pool. Typ na Tottenham wynika głównie z tego, że w razie remisu będę miał zwrot, a z tego co wiem Bet365 nie ma opcji postawienia na &quot;remis - wygrana którejś z drużyn zwrot&quot;. Coś mi się nie widzi 3 porażka Tottenhamu z klubem z czołówki.
Więc wybrałem po prostu bezpieczniejszą opcję ;).

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No dla mnie to spotkanie to jakieś 45 % Tottenham 40 % remis 15 % L&#39;pool. Typ na Tottenham wynika głównie z tego, że w razie remisu będę miał zwrot, a z tego co wiem Bet365 nie ma opcji postawienia na &quot;remis - wygrana którejś z drużyn zwrot&quot;. Coś mi się nie widzi 3 porażka Tottenhamu z klubem z czołówki.
Więc wybrałem po prostu bezpieczniejszą opcję ;).

Dokladnie, jesli Spurs chca sie liczyc w teoretycznej walce o 4ke, lanie moga zbierac od United i City, ale takie mecze musza im dawac jakies punkty. Takze nic tylko obserwujemy dzis widowisko i wyciagamy wnioski ;)

Status
Zamknięty.