>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 kolejka Ligue 1 [16-18 września 2016]

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

Zapraszam do komentowania i podawania ciekawych przemyśleń dotyczących 5 kolejki Ligue 1.
W moim odczuciu PSG się w końcu przełamie i wygra na wyjeździe...
Bardzo ciekawy mecz przed Nami w niedzielny wieczór gdzie Marsylia podejmie Lyon. Czekam na wasze ciekawe propozycje dotyczące tej kolejki...

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Dyscyplina: Piłka Nożna Ligue 1
Godzina: 21:30
Spotkanie: Caen vs PSG
Typ: PSG wygra do zera.✅ Cavani to naprawdę dziwny zawodnik.
Kurs: 2,30
Bukmacher: BET365

Dzisiaj rozpoczynamy kolejną juz kolejkę we francuskiej lidze i o ile przez ostatnie lata dominacja Katarskich pupilków nie podlegała dyskusji i zapewne będzie tak na koniec ponownie, to sam start w rozgrywki mocno przemeblowanej drużyny już nie wygląda tak różowo. Dość powiedzieć, że zdążyli już przegrać, a po odejściu Ibry do Diabłów po prostu strzelać nie ma komu. Co powoduje, że dzisiejszy mecz, to początek sądnej drogi dla Cavaniego, który LM zawiódł po raz kolejny. Jese pozyskany z Realu powinien również dostać szansę i z racji niewymagającego przeciwnika, spróbować ją wykorzystać. Gospodarze to żadne tuzy, tamten sezon zakończyli na 7 miejscu tuż za plecami Saint Etienne, czyli poprzedniego przeciwnika PSG, który zdołał urwać im punkty. Obrona jednak uniknęła większych przemeblowań i to wystarczająco pewna formacja, by na ten moment zagwarantować spokój z tyłu i wbić przeciwnikom tego jednego, dwa gole.

didier_drogba 499

didier_drogba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska/Irlandia

Zauważyłem w sobotniej ofercie ciekawy mecz Ligue 1. Bordeaux podejmie u siebie ekipę Angers. Goście są dla mnie murowanym faworytem do spadku. Rok temu ekipa z zachodu Francji jako beniaminek zajęła z dorobkiem 50 punktów 9 miejsce w tabeli. Długo byli rewelacją rozgrywek i znajdowali się w czubie tabeli. Często tak się zdarza, że beniaminek osiąga dobre rezultaty by w kolejnym roku spaść z kretesem z ligi. Moim zdaniem tak będzie też w przypadku Angers. W tym sezonie w pierwszych 3 kolejkach 3 porażki, dopiero tydzień temu pokonali u siebie ekipę beniaminka ligi- Dijon. Wielkiego znaczenia nie nadawałbym temu zwycięstwu. Angers nie pozyskało nikogo godnego uwagi, ale także nie stracili pół zespołu. Bordeaux z kolei poprzedni sezon przeciętny (tyle samo punktów co Angers, jednak niżej w tabeli). Latem wyciągnięto wnioski, sprowadzono m.in. Meneza, Toulalana (jutro nie zagra) czy snajpera Kamano. W pierwszych kolejkach tego sezonu jedna dotkliwa porażka w Tuluzie aż 1-4, ale poza tym 3 wygrane z St-Etienne, Nantes no i ostatnio w Lyonie z tamtejszym Olympique aż 3-1. Ekipa Girondins powoli wraca na właściwe tory jakim jest miejsce w czołówce ligi dla tego 6 krotnego mistrza Francji. Może się przeliczę, ale uważam, że kurs 1,85 bardzo do gry: forma, zawodnicy, renoma klubu po stronie gospodarzy. Jedynie statystyka dla SCO Angers. Ale czas najwyższy ją zmienić. Stawiam na 2-0.

Bordeaux- Angers 1 @ 1,85 Bet365

Ps. Jeszcze jeden ciekawy bet dla mnie. Nie wiem dlaczego Dijon jest tak faworyzowany? Że udało im się wygrac 4-2 w Lyonem? Metz bramkostrzelne bardzo w tym sezonie i wcale nie gorsze od gospodarzy. W ligue 2 w zeszłym roku w dwumeczu z Dijonem zdobyli aż 5 bramek (4 na wyjeździe), niewidze powodu, dlaczego nie mieliby czegoś &quot;ukuć&quot; jutro. @ 1,50 na gola dla Metz pobieram także.

Dijon- Metz
Metz strzeli gola @ 1,50 Bet365

Z 0

zagumny5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
^^ Popieram typ na Metz .
Ja osobiście pograłem x2 ✅ , jak w zeszłym tygodniu z Nantes wygranym przez nich 3-0. Oglądałem cały mecz z Nantes i mogło się skończyć spokojnie 5-0. Bardzo poukładana drużyna.

E: Typ wszedł ,ale jak Erdinc nie strzelił tego karnego to nie wiem.. Szkoda tego czerwa bo może by coś ustrzelili.
W ogóle to zmieniłem ostatnio swój sposób obstawiania i na 4 kupony / 3 weszły. Gram zawsze dwa mecze na kuponie ( jeden na zwycięstwo gospodarzy ,a drugi na x2 jakiejś mocno niedoszacowanej drużyny jak ostatnio Metz ) . Nie gram już bramek bo cały czas mnie to zawodziło ???? Dzisiaj miałem x2 pograną po 1.73 ,więc bardzo dobry kurs. Może się komuś przyda.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Dijon- Metz
Wynik : 0:0

Ciekawy kurs koledzy wyżej wypatrzyli i chętnie go gram. Drużyna Metz w tym sezonie bardzo dobrze prezentuje się w ofensywie, tylko w meczu PSG na wyjeździe nie zdobyli bramki. Dodatkowo wspomniane H2H działa na korzyści tego typu.
Edit / Eh mieli karnego w 8 minucie, ostatnio mam lekkiego niefarta.
Monaco - Rennes
Wynik : 3:0

Do dubla dorzucam gospodarzy dzisiejszego spotkania. Nie wiem czemu taki wysoki kurs na nich. Tzn, tak w ostatnich trzech spotkaniach pomiędzy tymi drużynami padały remisy, ale Monaco w bardzo dobrej formie, wygrali u siebie z PSG 3:1, potem rozbili Lille 4:1 na wyjeździe. Dodajmy do tego zwycięstwo w LM 2:1 z Tottenhamem. Goście również dobrze weszli w sezon, bilans 2-1-1, ale zwycięstwa odnosili u siebie, na wyjeździe jak dotąd porażka i remis. PSG wczoraj wygrało, na pewno to będzie dodatkowy plus dla tego typu. Jak dla mnie kurs za wysoki, 1,40-1,50 zważywszy, że gospodarze mogą być trochę zmęczeni, a w kolejną środę kolejne spotkanie w lidze. 1:0, 2:0 to moje typy, pogromu może nie być, ale zwycięstwo powinno być.
Metz over 0,5 # 1,47
Monaco # 1,75
AKO : 2,57 &amp; Betsson

lelek65 101

lelek65

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wwa
1:0, 2:0 to moje typy, pogromu może nie być, ale zwycięstwo powinno być.

Zgadzam się z kolegą powyżej. Widać, że zespół z Monaco jest w dobrej formie a przecież zwycięstwo z PSG oraz te wyjazdowe ze Spurs nie wzięły się z niczego. Rennes po porażce w 1 kolejce, poźniej w następnych 3 ugrało 7 pkt a więc start w ich wykonaniu można uznać za udany. I to tutaj podejrzewam mamy przyczynę wysokiego kursu na gospodarzy, gdyż pewnie część graczy sugerując się tym, idzie w kierunku przerwania świetnej passy Monaco (6 kolejnych zwycięstw w lidze i pucharach).

Typ: Monaco @1,75

S 38

sonce64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marseille - Lyon
Marseille lub remis @1.42
O 20:45 czeka nas ciekawe spotkanie na zakończenie weekendu. Jeszcze kilka dni temu kursy wyglądały odwrotnie, teraz w roli minimalnego faworyta bukmacherzy upatrują w ekipie gospodarzy. Przewaga własnego stadionu może mieć tu olbrzymie znaczenie. W meczach pomiędzy tymi drużynami często padał remis (choćby ostatnie 3 spotkania). Marseille u siebie jak do tej pory jedno zwycięstwo i jeden remis, natomiast Lyon na wyjazdach zwycięstwo z Nancy 0:3 oraz porażka z beniaminkiem Dijon 4:2 (należy zaznaczyć, że Nancy i Dijon to jednak kandydaci do spadku). Dzisiaj wierzę w graczy Olympique Marsylia, grających przed własną publicznością i nie daję większych szans gościom na wywiezienie z tak trudnego terenu 3 punktów.

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
PSG - Dijon

PSG handicap -2.5 @2.02 Bet365 ✅✅

6 kolejka ligowa we Francji. 3 w tabeli &quot;katarskie&quot; Paris Saint Germain podejmuje beniaminka z 16 pozycji w tabeli Dijon. PSG które w ostatnich latach niesamowicie zdominowało rodzimą ligę, ten sezon akurat zaczęli dość średnio jak na nich, wpływ na to miało na pewno odejście Ibrahimovicia, a i połowa składu praktycznie była na Euro i trzeba było umiejętnie ich wprowadzać do drużyny i dysponować ich siłami. U siebie PSG w tym sezonie najpierw wygrało 3:0 z Metz, więc pokryli by linię handicapu, następnie zremisowali z Saint Etienne 1:1, lecz wydaję się, że ostatnio weszli na właściwy rytm i w weekend pokonali bardzo pewnie Caen na wyjeździe 6:0 (4 gole Cavaniego), widać, że jest w gazie, dochodzi do mnóstwa sytuacji, w LM z Arsenalem też strzelił gola i paru &quot;ładnych&quot; okazji nie wykorzystał, ale chyba aż za bardzo chce zastąpić Ibrę, z Caen się przełamał, myślę, że teraz powinno być tylko lepiej, PSG pewnie zgarnie 3 pkt, bardzo pewnym zwycięstwem u siebie, dochodzi do tego fakt, że beniaminek Dijon , grał 2 mecze w tym sezonie na wyjeździe i oba wygrał. Wysokie zwycięstwo PSG, nic więcej.