>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 Funtów na BET770 na Olimpiadę

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ja dziś o godzinie 13 się zarejestrowałem i było git znaczy 5 Funciaków.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
przecież na głównej reklamują dalej ten freebet, więc chyba logiczne, że aktualne..
Póki nie zniknie ten news to miejcie pewność, że jest aktualny.

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
buk jak przedmówcy na ✅✅✅, pieniążki przed chwilą otrzymałem, wypłata zlecona z Bet770 w piątek popołudniu, weryfikacja polegała na telefonie od nich + skan dowodu + rachunek, pozdrawiam

Z 0

zook

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj postawiłem te 5 funciaków po kursie 3.6. udało sie wygrac i chciałbym wypłacić teraz te pieniądze. Moglibyście mi wytłumaczyć co mam zrobić po kolei i jak wypłacić sianko z tamtąd ale na konto w banku(bo nie obsługuję funtów) tylko gdzie indziej. Z góry dziekuję za pomoc.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Żeby wypłacić najpierw musisz wpłacić. Możesz wypłacać na konto bankowe - Funty przeliczą Ci na złotówki.

W 0

wolfus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zamosc
&quot;you wish us to remove your bonus funds please contact&quot; gram po kursie łącznym np. 3. albo 4 i wyskakuje mi taki komunikat, kto wie o co chodzi ? Proszę o pomoc i z góry dzięki ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;you wish us to remove your bonus funds please contact&quot; gram po kursie łącznym np. 3. albo 4 i wyskakuje mi taki komunikat, kto wie o co chodzi ? Proszę o pomoc i z góry dzięki ????

Możesz grać na kuponie tylko mecze z kursem 1,5 i wyższe.Jeśli zagrasz mecz z kursem 1,3+inny z kursem 1,6 to ci nie zaakceptuje.Wszystkie zdarzenia muszą mieć kurs 1,5 lub wyższy.Odnośnie tego komunikatu to daj sobie z nim spokój bo mimo zrobienia obrotu (x2 po kursie 1,5) odpisują,że bonus jest nie usuwalny i przy ew. wypłacie trzeba zlecić wygraną kwotę bez tych 5 darmowych funtów.

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj postawiłem te 5 funciaków po kursie 3.6. udało sie wygrac i chciałbym wypłacić teraz te pieniądze. Moglibyście mi wytłumaczyć co mam zrobić po kolei i jak wypłacić sianko z tamtąd ale na konto w banku(bo nie obsługuję funtów) tylko gdzie indziej. Z góry dziekuję za pomoc.

proponuję przeczytać temat od początku, jedynie Francuzi mogą wypłacać na konto - info od icytower777, pozdro

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Buk rozsyła 10 £ za free na Olimpiade, zna ktoś może warunki bo nie dopisali.

typpero 71

typpero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak rozsyła? E-mailem, czy listem na adres?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Buk rozsyła 10 £ za free na Olimpiade, zna ktoś może warunki bo nie dopisali.
pisze w mailu na dole:
Bonus Conditions:
- This bonus is reserved for players who received this offer by e-mail.
- To be able to cash winnings coming from your bonus, you need to bet a minimum 3 times the bonus amount.
Valid only once on bets with odds of a minimum of 1.50.
- This bonus runs out on 12 August

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
Oni sa jacys nienormalni... Korzystalem z freebeta ktorego przegralem i teraz kaza mi obrocic 10e plus 140e z poprzedniego bonusu bo niby sie kumuluja... haha

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się przed chwilą i 5 funtów na koncie, więc jak coś to śmiało się rejestrować.

J 17

jjflores

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostalem i 10 funtow bez depo i ja jak nie dziala wam kod(mi tez nie dzialal) to walcie na LC tam wpisza go rtecznie (mi wpisali) ponoc po obrocie(jedynie single) mozna wyplacic calosc wraz z freebetem

E 12

elanowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Thorn
Grałem kilka razy single przed meczem i live po kursie wyższym niż 1,5. Teraz chcę zagrać kombi z kursów 1,23 1,2 i 1,1 ako 1,62 i pojawia się komunikat &quot; Bonus funds can only be wagered at odds of 1.5 or greater. If you wish us to remove your bonus funds please contact us immediately via live chat.&quot;? Co mam zrobić żeby grać kombinacje?