>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro za free

rokita89 0

rokita89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk City!
ja dostałem coś takiego :
Welcome to Aceoffspades
Our €5 free bonus campaign is unfortunately over for this time.
The was big rush for our €5 bonus, and the campaign spending plan run out quicker than we had expect.
So we be decided that to have €2 sign up bonus so more players can get the bonus.
We hope you enjoy playing with us

Best Regards
Aceoffspades
(This not include some special campaign that runs in sweden, only for swedes)

to ja juz nie wiem oco chodzi ^^&#39; pożyjemy zobaczymy : )

S 0

spoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
Skonczyla sie promocja po 5E bo bylo za duzo chetnych i zeby zadowolic wiecej graczy zdecydoawli dawac po 2

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wczoraj dostałem o 9:25 email że w ciągu 24h zostanie mi dopisane 5e. Do teraz nic nie dostałem, więc czy mogłby mi ktos sformułowac zapytanie do nich po angielsku, odnosnie ze dobe wczesniej dostalem email ze dostane 5e , a nadal ich nie mam. Wielkie dzieki z góry.

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wczoraj rano patrze a mam 5eur (rejestracja przed wczoraj wieczorem). wczoraj szybko ugralem troche euroskow i wyplatka (26eur) na MB po godzinie czy dwoch mialem papex na MB kaska juz leci na konto bankowe =]]]] PROMO GIT!

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
to fajnie ???? ja czekam na wyplate 30 ojraskow, 20 zostaje jeszcze na gre;)
edit ???? mniej wiecej o ktorej oni wyplacaja ????
Wypłacone ???? i jeszcze 45 euro jest na aces ????

G 3

grassssss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ze wsi
a ja dalej nic nie dostałem choc minęły juz 24 h ,przydałoby sie przypomniec po angielsku jak kolega pisze wyżej

G 3

grassssss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ze wsi
napisz do nich jak ja &quot;Do yuo understend co ja tolkinguje do was ,when dostane maj money 5e bo im crazy &quot;

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
A może po niemiecku ?

Kieden Dostanen Meine 5 ojros...bitten bardziren przyslirien meine kasen zu meinen konten!!!

feever 5

feever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
wlasnie.. wszyscy mowia, ze wyplacaja ~30-40 euro a nie wiadomo w jaki sposob mnoza forse..

risto44 0

risto44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh, dostalem pare dni temu od nich 5E, niestety przegralem, ale napisalem im pretensje o to, ze niektorzy dostaja 5E, a niektorzy 10E w tej samej promocji... patrze na cashier dali mi teraz 2E:p teraz tylko ciekawe czy nie bede mial w razie czego problemow z wyplata, jak myslicie?? (oczywiscie to wszytsko dzialo sie na tym samym koncie)

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
heh, dostalem pare dni temu od nich 5E, niestety przegralem, ale napisalem im pretensje o to, ze niektorzy dostaja 5E, a niektorzy 10E w tej samej promocji... patrze na cashier dali mi teraz 2E:p teraz tylko ciekawe czy nie bede mial w razie czego problemow z wyplata, jak myslicie?? (oczywiscie to wszytsko dzialo sie na tym samym koncie)
skoro Ci dali to nie powinno byc ???? :jezora:

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wczoraj rejstracja a dzisiaj na koncie 2Euro ktore zagrlem na rosyjski hokej wiec mozna sie chyba z nimi pozegnac ????
i co wszedł ci ten hokej? Bo mi wszedł i już mam 5 ojro ????
tak nawiasem: ty jesteś emo ?

feever 5

feever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
mi dali lajtowo ok a teraz moze byc ktos tak bardzo mily i mi napisac jak pomnozyc te dwa euro ???? ? Bylbym zajebiscie wdzieczny ????