>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro za free

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
wszystk ok ja tez dostalem

wiemy ze wszystko jest ok bo już pełno ludzi pisało że dostało kase. po co ty sobie te posty nabijasz? lepiej się z tym czujesz czy rodzice ci dają złotówke za kazdego posta czy jak?

laner 92

laner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam, na czym najlepiej i najłatwiej szybko zarobić? ????

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rafalec ostatnio mowil rowniez, ze przemyt ludzi jest w podobnej cenie co sprzedaz narkotykow. wiec warto i tego sprobowac.

ja juz swoje 5 euro dostałem, rozmnozyłem do 10 na ruletce ;D

G 3

grassssss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ze wsi
wszyscy jak zwykle dostali a ja ku... nie teraz niedziela potem święta to już wątpie

wujekmarian 0

wujekmarian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolin
fajnie tam bawilem
prawie 7 euro mam dostaje strita na turnie all in kolo mnie sprawdza z AQ ,a już dwie pary i jak na złość river A;/
edit: klawiatura mi cos pada

risto44 0

risto44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko fajnie, tylko ciekawe czy są wypłacalni.. My sie staramy, pomnażamy, a później sie może okazać że nici z wypłaty.. Czekam z niecierpliwością na posta, że ktoś dostał od nich kasę np na moneybookers...

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
kristofer4k o to czy sa wyplacalni to nie musisz sie bac. wieksozsc roomow z b2b szybko zaaltwia wyplaty. teraz jest okres swiateczny i mzoe dlateog maja takie opoznienia.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadza sie siec b2b czesto daje rozne promocje typu 5, 10 euro gratis gdy dojdziemy do minimum wyplacaja bez problemu.

M 0

mateusz88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do osób, które czekaja na kase i doczekać się nie mogą: nie można wpisywac w mailu nic poza swoim nickiem, ja za pierwszym razem sie troche rozpisałem i nic. Dzisiaj wysłałem im drugiego maila juz z samym nickiem i od raz dostałem potwierdzenie, że kase mi przeleją w ciagu 24h.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Do osób, które czekaja na kase i doczekać się nie mogą: nie można wpisywac w mailu nic poza swoim nickiem, ja za pierwszym razem sie troche rozpisałem i nic. Dzisiaj wysłałem im drugiego maila juz z samym nickiem i od raz dostałem potwierdzenie, że kase mi przeleją w ciagu 24h.

Ja wyslalem meila z nickiem i napisalem, ze rejestrowalem sie uzywajac kodu: ace5 i wreszcie dzis dostalem.

Co to za róznica jak napiszesz pare wyrazów wiecej. Ale najwazniejsze zeby kase dali ;)

Pójdzie dzis na BARCELONE w derbach Europy i sie podwoi :jezora:

M 0

mateusz88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydawało mi się, że różnica jest, ponieważ dopiero za drugim razem przysłali mi maila. rpg kiedy sie rejstrowałeś? Ja czekam od wczoraj od 19.