>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro na zakłady sportowe

Status
Zamknięty.
mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Promocja nadal aktualna doslownie przed momentem się zaregowałem ???? :spokodfhgfh:

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
dziwne, ja 2 dni temu zalozylem i nie byo ,, pozniej zalozylem drugie i tez nie bylo ;/ wtf?

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Tyle osób się rejestruje, to ja już nie wiem... Te pieniądze będzie można w końcu wypłacić czy nie?

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziwne, ja 2 dni temu zalozylem i nie byo ,, pozniej zalozylem drugie i tez nie bylo ;/ wtf?

załóż jeszcze 5 to już nie będzie tej promocji dla innych. Przez takich jak ty nie ma dla Polaków wielu bonusów !!!

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
przeciez mowie mój drogi, ze ne mialem zadnego bonusu na 1 to zalozylem drugie, mysl troche - to nie boli
// można grzeczniej ...

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przeciez mowie kretynie ze ne mialem zadnego bonusu na 1 to zalozylem drugie, mysl troche - to nie boli
nie obrażaj mnie, g***o mnie to obchodzi, że nie dostałeś bonusa. Tak j.w. pisałem, PRZEZ TAKICH JAK TY NIE MA PROMOCJI DLA POLAKÓW !

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
przeciez mowie kretynie ze ne mialem zadnego bonusu na 1 to zalozylem drugie, mysl troche - to nie boli
Czy Ty nic nie rozumiesz??
Przez zakladanie kilku kont w celu zgarniecia bonusa, pozniej nie daja zadnych bonusow Polakom! Zastanow sie najpierw co robisz, a pozniej co piszesz na forum ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
A wracając do mojego pytania:

Tyle osób się rejestruje, to ja już nie wiem... Te pieniądze będzie można w końcu wypłacić czy nie?

M 0

mucha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słuchajcie postawiłem te 5 euro na mecz kosza 1.6 kurs ok .
wygrana 8.1 i teraz juz moge normalnie grać 2 lub wiecej zdarzeń na kuponie?

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
A wracając do mojego pytania:

Tak będzie można.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Promo aktualne. Bonus tylko do obracanai na zakładach? czy można na pokerze też?

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem...!! Zleciłem wypłate, dzisiaj wyslalem maila z zapytaniem i dostalem taka wiadomosc...
Szanowny Kliencie

Z przykrością informujemy, iż z Twojego konta gracza została usunięta kwota 5 EUR wraz z wszelkimi ewentualnymi wygranymi.

Zgodnie z punktem 12 naszego regulaminu &quot;...Promocje dotyczą tylko klientów zamieszkujących kraj, dla którego promocja została wprowadzona. Oznacza to, że klienci nie zamieszkujący terytorium Polski nie będą mogli wziąć udziału w promocji organizowanej w polskiej wersji Betclik.com. Oznacza to również, że polscy klienci nie będą uprawnieni do promocji widniejących na innych wersjach językowych naszego serwisu&quot;

Promocja AS była skierowana tylko do graczy zamieszkujących teren Hiszpanii, stąd też nie będzie możliwe jej wypłacenie z Twojego konta.

Pragniemy jednak poinformować, iż jako polski klient naszego serwisu będziesz uprawniony/a do specjalnej oferty &quot;zakład bez ryzyka&quot;.

Zasil swoje konto gracza i wnieś pierwszy zakład. Jeżeli nie uda Ci się wygrać w pierwszym zakładzie, całość kwoty do 25 EUR zostanie zwrócona na Twoje konto gracza. Środki te nie podlegają już żadnemu dodatkowemu obrotowi i mogą zostać wypłacone lub użyte ponownie w zakałach sportowych.

Ta oferta jest całkowicie bezpieczna i dlatego jesteśmy pewni, że zrekompensuje Ci brak możliwości skorzystania z promocji AS.

Promocja „zakład bez ryzyka” dostępna będzie po zakończeniu testów polskiej wersji serwisu BetClick.com
Mamy nadzieję że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.

Tomasz,

Status
Zamknięty.