a co trzeba w tym mailu napisać ??
nume si prenume - Tłumacz google mówi, że to imię ????panowie a co tam trza wpisac w nume si prenume w tym betland.ro?
Voucher dostajesz bez problemu, gorzej z jego wykorzystaniem. Nie wiem czy komuś się to powtórzyło, ale moje konto zablokowali po godzinie.
a może pozakładałeś wszystkim w rodzinie konta u buka, żeby zdobyć 5 €?Ten Buk jest jakiś nie normalny wczoraj mi przyszedł na mail Vocher z interween za wszystko obstawiłem na 3 mecze z tego ugrałem ok 50 Pln i za wszystko potem na Chelsea i Liverpool także wszystkiego miałem 146 Pln więc zleciłem wypłatę już kiedyś zlecałem wypłaty także wiedziałem ze trzeba im wysłać skan dowodu to obrazu wysłałem dziś rano patrze na skrzynkę a tam konto zablokowane interween. Ten Buk sobie chyba w kulki leci już po raz 2 mnie tak oszukał ze zamknęli mi konto na 2 tyg. ale konto wyczyścili na tego Buka nawet bym marnej 1zł nie wpłacił ????
Jednym słowem, może promo nie dla Polaków i tyle. Ja się cieszę że nie dostałem maila z kodem. Wysłałem ale nie dostałem. Bo buk wbrew tego co piszecie niektórzy jest jak najbardziej wiarygodny i wypłacalny. A że sie rzuciliście na 5 E darmowej kaski to już inna sprawa
Pozdro
właśnie ktoś na bank po zakładał 20 kont i teraz tak jest
Ten Buk jest jakiś nie normalny wczoraj mi przyszedł na mail Vocher z interween za wszystko obstawiłem na 3 mecze z tego ugrałem ok 50 Pln i za wszystko potem na Chelsea i Liverpool także wszystkiego miałem 146 Pln więc zleciłem wypłatę już kiedyś zlecałem wypłaty także wiedziałem ze trzeba im wysłać skan dowodu to obrazu wysłałem dziś rano patrze na skrzynkę a tam konto zablokowane interween. Ten Buk sobie chyba w kulki leci już po raz 2 mnie tak oszukał ze zamknęli mi konto na 2 tyg. ale konto wyczyścili na tego Buka nawet bym marnej 1zł nie wpłacił ????