>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro bonus! Nowy bukmacher!

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Locus Amoenus
Trochę pokraczny ten bukmacher. Coś metodą prób i błędów poklikałem. Tenis, wrzuciłem na kupon wygraną Melzera (gdyby jeszcze wiedział po jakim kursie :p ), zaznaczyłem Stryyker -Other-, wyświetliła się jakaś lista, na której było mnóstwo osób, wybrałem pierwszego lepszego Polaka, bo z Niemcem się zakładać nie chciałem :p i poszło &#39;bet&#39;. 0.50E poszło z konta, a ja się zastanawiam, jaka jest szansa, że mi koleś przyjmie ten zakład ...

J 53

jaqbts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aktualne? czemu max 2 miesiace? jakie min. wyplaty na MB??

edit: Zapomnialem jeszcze. czy wymagany depozyt? Moda prosze o zlaczenie tych postow zeby nie bylo ze nabijacz xD

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aktualna promocja ???? bo niektorzy dzis nie dostali to jak...?? :mrgreen:

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo podajecie jakies Polskie maile, zalozcie sobie roboczy mail do wszelkich promocji na google mail, wszystko dochodzi w sekunde ????

L 0

legolek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chorzów
umiecie czytać??? na MB NIE DA SIĘ WYPŁACIĆ!!! tylko na karte lub konto w banku a kursy są do ........... podane bo one nie mają żadnego znaczenia zawsze tyle samo wygrasz lub przegrasz.

K 0

karbi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śmieszny ten buk. Kase z konta zabiera jeszcze przed zaakceptowaniem zakładu przez drugiego gracza. Ciekawe kiedy będą zwroty, bo mecz Dyskobolia - Cracovia dawno się już skończył a kaski nie widze. Ogólnie to powinienem mieć na koncie 6 EUR a mam 2... Ale zobaczymy. Może sie coś ugra.

D 2

dav6id

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy zauważyliście ale kiedy stawiamy 0,5 euro i możliwa wygrana wynosi 1, to po wygraniu zakładu dostajemy 0,9 euro. Buk zabiera sobie 10% od wygranej :;/:

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zakladasz sie midzy uzytkownikami-troche glupie mozesz sobie pobrac program do typowania cos jak gg,pozdro

L 0

legolek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chorzów
tak dokładnie 0,10 pobiera i tu jest jego zysk ???? minimum do wypłaty tylko na konto zawsze można pograć przecież i tak nic tu nie tracimy ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jakie jest to minimum wyplaty??
5 EURO czy 15 EURO czy jeszcze inaczej??
Wyplacil juz ktos z tamtad?

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktos chce pograc to walic na gg: 3223289
wislak007 ????

a tak ps. po jakim czasie rozliczają kupony?

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jestem równiez skłonny sie z kims umowic na zaklady, na zasadzie, ze jedna osoba sie podklada, druga wyplaca i dzielimy sie pozniej kasa z konta bankowego...
bo przeciez inaczej to tego wypłacic sie nie da, tym bardziej ze min to 5Euro :/

gg 3945512

Edit:
oferta narazie nieaktualna ????

janek87 19

janek87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wie ktos jak mozna usunac konto? trzeba do nich napisac? nie moge znalezc zadnego kontaktu z nimi