>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 Euro bonus do Interwetten.com - czesc 2

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
nawiazanie do tego tematu bo zamkniety:

http://forum.bukmacherskie.com/temat12407.htm?start=15#182340

zarejestrowalem sie wtedy, ale nie dostalem, dzis wchodze na miala i:

1. Zalogować - 2. Zgarnąć od razu 5 Euro - 3. Zagrać!

Szanowny(a) Panie/Pani ...!

Jako klientem w Interwetten.com czujesz się nadzwyczajnie szczęśliwym! Jestesz zarejestrowany, jednak nie miałeś możliwości umieścić zakład? Nie ma sprawy! Zaloguj się po prostu z twoją nazwą użytkownika w interwetten.com. 5 Euro zostały już przelane na twoje konto Interwetten.com. Ale zagrać musisz samemu! Za pomocą tej premij możesz w ciągu 7 dni robić co chcesz!

Zagraj teraz!

Ogólne warunki bonusowe:

Ten bon jest ważny aż do maks. 7 dni po wysłaniu tego e-maila i nie może być wymieniony za gotówke. Jeżeli nie skorzystasz z tego bonu, to straci on wartość. Bon jest ważny tylko dla jednej osoby. Całkowita wartość bonu musi być umieszczona przynajmniej raz na zakłady sportowe z minimalnym kursem 2.0. Proszę zwróć uwagę na nasze kwoty minimalnych wypłat. Interwetten zachowuje sobie prawo tę akcję w każdej chwili zakończyć.

Jeśli zespoły graczy lub poszczególni gracze w wyniku wielokrotnego zameldowania się lub pozornego konta próbują te Bonusy wykorzystać, zachowujemy sobie prawo wycofać zapłaty bonusowe, wygrane uzyskane w wyniku tego stornować, zażądane wypłaty odmówić i konta zamknąć. Profesjonalnym graczom i kartelom gry żadne bony nie są przyznawane.

tak wiec nie trzeba robic depozytu zeby zgarnac tam bonus :]

R 0

rafaello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez sie wtedy zarejestrowalem a dzisiaj patrze i jest :mrgreen:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może ktoś to mi wytłumaczyć?? Po 7 dniach oni z twojego konta odejmują całą sume czy tylko 5 euro??

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
kurde ja sie zarejestrowalem jakos dawno i kasy nie mam ? Wszyscy dostaja ten bonus czy tylko wybrani ?

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, dzisiaj tez dostałem 20zł. I teraz msuze zagrac kupon za 20 zł na ako 2 i pozniej juz normlanie moge sobie grac?

odp prosze ???? )

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
No kurde to czemu ja nic nie dostalem a zarejestrowalem sie juz z 3 tyg temu !!

Co trzeba zrobic zeby dostac ten bonus 5 euro ???? bo juz nie wiem jedni dostaja jedni nie

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba postawic de dwie paczki na raz?
kto dostał ten bonus przyznać sie?

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurde, ja tez tego bonusu nie dostałem, a zarejestrowałem sie dosyć dawno koło 2 tygodnie temu.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja rejestrowałem się jakieś 5 dni temu i dostałem przed chwilą bonus 5 euro ???? ????

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
a ja nadal nic nie dostałem ciekawe dlaczego jedni dostaja a jedni nie tym bardziej ze zarejestrowalem sie juz dosyc dawno !

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobrze rozumiem,że mam 7 dni na pogranie tym bonusem i potem jak uzbieram jakąś sumę to po 7 dniach odejmują mi poprostu te 5 euro i reszta jest moja to co zostanie??
A jeszcze pytanie mi się nasunęło ten kurs 2.0 w singlu czy może być w połączenie kilku meczy tzw. zakład kombinacyjny??

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rotterdam
rejestrowalem sie 10 dni temu dzisaj wchodze na swoje konto i..... jest 20 zl ???? polecam ????

hali 3

hali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
tak samo dziś patrze i 5euro na koncie ???? a rejestrowałem sie gdzieś 2 tygodnie temu ????

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie tak samo. Dzisiaj whcodze i 5E na koncie ????

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja zarejestrowalem sie dwa tyg temu maila wyslalem wczoraj i dzisiaj jest 5ojro :p

janek87 19

janek87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a teraz moze ktos powiedziec cos na temat tej promocji? jak mam to wszystko rozumiec, co sie stanie po tych siedmiu dniach? zabiora te 5 euro? zostanie to co udalo sie wygrac, a moze tez musze zrobic tak zeby ugrac te 120 zl i wyplacic przed uplywem tych 7 dni?;&gt;

kai090 0

kai090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu jedni dostaja inni nie w jakiej walucie macie ustawione konto?
ja sie zarejestrowalem 3 dni temu i 20zl nie ma;/