>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5$ blackjack, sloty itp ....

Status
Zamknięty.
w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytam poraz kolejny. Przeciez duza rzesza ludzi ma juz konta na PH pokerowe... Wiec? zalozyliscie jeszcze jedno na BJ?

sciagasz clienta i rejestrujesz sie jeszcze raz

tez miałes konto na pokera i rejestorwałes sie jeszcze raz? pytam tak, bo niechce miec zablokowanego konta pokerowego...

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
wyczytałem coś takiego w warunkach bonusu

General terms and conditions apply
To cash out the bonus money you must wager a total sum of 25 times the bonus amount ($5)
Existing Blackjack Heaven and Poker Heaven players are not eligble for this promotion
Only one account permitted per person

This bonus may only be used to play slot machines. If a player uses this bonus money, or winnings from this bonus money, to play games other than slot machines, then they may forefeit the bonus money and any winnings from the bonus money.

A 0

andrewhawk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam konto w poker heaven, i zarejestrowalem sie i kasa byla ???? mialem juz 60$ ale niestety... poszlooooo

T 0

tasiorszef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wyplacil ktos juz pieniadze z tamtad. Jezlei tak to wyplaca sie automutomtycznie na moneybookers na miala spod ktorego sie rejestrowales czy mozesz sobie wybrac. I czy trzeba cos wplacic przed wyplata?

K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dołanczam się do pytania. Czy ta poromocja jest jeszcze aktualna?

P.S Zapisalem sie i nie dostalem kasy? Ona jest od razy czy trzeba troche poczekać? ????

D 0

daniel84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też się zarejestrowałem i 0 na koncie. Pisałem do supportu i nic. UNINSTALL.

Status
Zamknięty.