>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 € w Interwetten za free :)

Status
Zamknięty.
hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus obrócony mam na koncie ponad 120 zł jak to teraz wyplacic ?? trzeba robic depozyt ??
Ja jak od nich wypłacałem kiedyś to nie trza było robić depozytu jedynie chcieli skan dowodu ale jak teraz jest to nie wiem.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mnie sie nie wyświetla:kwasny4565:
w jakiej przeglądarce to otwieracie?

dudasz 1

dudasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Paslek
Dzięki, fajowy bonusik ???? poszło wsyztsko co było na over 149,5 w Olympiakosie ????

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Dzięki temu, kto zamieścił promocję ???? jestem spłukany po ostatnich zakładach i może dzięki temu odbuduje internetowy bankroll nie robiąc depozytu ????
A debile, którzy sprzedają kody na allegro nie mają honoru i są zwykłymi złodziejami, nie można sprzedawać kodów z promocji, gdyż kod nie jest generowany osobno dla danego usera... ???? założysz konto, ale jeśli nie wykorzystasz po tym szybko kodu, ktoś inny go dostanie...
Dlatego to jest bez sensu i tylko robi złą opinię o Polakach, zobaczycie, niedługo się pojawi &quot;nie dla Polaków&quot;. Promocja baha z rumunskiej strony znikla w ciągu paru godzin? Czemu? Oficjalna wiadomość strony - Kody masowo wykorzystane przez obcokrajowców...Kolega zna ten język trochę...

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
mnie sie nie wyświetla:kwasny4565:
w jakiej przeglądarce to otwieracie?

Nie wiem jakiej przeglądarki uzywasz ale najlepiej takie strony otwierac w IE, zazwyczaj korzystam z Opery ale jesli chodzi o zaklady bukmacherskie to jest to najgorsza mozliwa przegladarka bo wiekszosci stronek bukmacherskich poprostu nie wyswietla, tak wiec polecam IE i wszystko piwinno smigac ;-)

K 6

koziuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos wrzucic na jakis serwer instalke pokera z interwetten bo nie chce mi sie sciagac, ma swoj alias i wszystko ok ale jak naciskam download a potem akceptuje warunki daje &quot;dalej&quot; to nic sie nie dzieje...

G 0

garcia16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tak zapytam gdzie na interwetten wpisuje sie ten kod ? ????

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT
A tak zapytam gdzie na interwetten wpisuje sie ten kod ? ????
A TY kolego czytac nie umiesz ?? Przejrzyj stronę wstecz, ten temat był już poruszany 10X, lenistwo ????

J 0

jabolek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tu tyle slabych typów? ;d
;] dzięki skorzystałem z tego ???? ;] ... miałeś się zalogować na tamtej stronie z tych danych i po logowaniu pokazywał się kod
ja już kilkanaście maili dałem ;d zaraz na allegro kody sprzedać trzeba
Takich śmieciów świat nie widział... Wytłumaczcie mi jak można być takim palantem -_-
BTW, dzięki za promo ????
Jeszcze jedno... Jeśli można i ktoś ma takie informacje, prosiłbym opisać wszystko o co pewnie w przyszłości będą padać pytania: czy będzie potrzebna wpłata przed wypłatą, dokładne zasady obrotu, skany dowodów, itp. Z góry dzięki ????

180michal 17

180michal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ooo juz doszedl mail i kasa na koncie 16,88
wielkie dzieki vader ze sie z nami podzieliłes tym bonusem ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie prosze juz nie pisac takich postow , jak dzieki Vader kasa doszla itp. tylko pisac co do tego bonusu czyli np, czy przy wyplacie zadaja skanow i czy trzeba zrobic depozyt bo to sie przyda a inne rzeczy raczej nie.
Pozdrawiam.

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Mam dosc istotny problem moze ktos juz sie z tym spotkal: chcialam zawrzec zaklad kombinacyjny skladajacy sie z 4 meczy (tenis). Jednak po
wpisaniu stawki i zatwierdzeniu kuponu wyskakuje kokunikat :&quot;Błąd Pewne
stawki są poniżej ich limitu. Te zakłady zostały cofniętę na stawke 0.
Proszę sprawdż twoje stawki. &quot;. O co w tym chodzi skoro wybralam zaklad
kombinacyjny i wpisalam stawke to dlaczego wyskakuj mi taki bład ? (Pod spodem tzn pod okienkiem zaklad kombinacyjny - tam wpisalam stawke, znajduje sie okienko zaklady systemowe mimo ze wcale takiej opcji nie zaznaczalam ze stawka do wpisania:/). I niestety nie moge dokonac tego zakladu. W innych bukmacherach nie bylo z tym zadnego problemu, niestaty kaska sie skonczyla i zostalo mi tylko interwetten ????

Czy ktos sie orientuje co mam w takiej sytuacji zrobic?

Status
Zamknięty.