- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Postanowiłem założyć temat i pograć trochę w kulki:grin:
Próbowałem już u kolegi grać na zakresy jednak tam grając na sześć zakresów naraz osiągałem kurs@1,51 przy 42% szans na trafienie
Tutaj natomiast przy 57% szans trafienia mam kurs@1,625 (dla uproszczenia @1,62)
Kurs ten osiągam w następujący sposób,wrzucam cztery kursy @6,50(kurs kolor bonus ball) do kalkulatora do dutchingu i otrzymuje 1,62
Gra moja polegać będzie na graniu czterech kolorów bonus ball naraz,kolory oczywiście będą się zmieniać w zależności od sytuacji
Gram za realne pieniądze,budżet na grę 1500j
Stawkowanie różne,celem wygranie 10j na losowaniu
Jako że pracuję teraz w dziwnych godzinach 12:00 do 21:00
to będę podawał tylko stawkę na pierwsze losowanie a drugie w zależności czy wejdzie pierwsze
Kolor:żółty,zielony,niebieski,fioletowy
Próg 1
Losowanie Lunch:fioletowy
@1,62
stawka 17j
-----------------------
27,54j
stan
10,54j
Próg 1
Losowanie Tea:żółty
@1,62
stawka 17j
-----------------------------
27,54j
stan
21,08j
Próbowałem już u kolegi grać na zakresy jednak tam grając na sześć zakresów naraz osiągałem kurs@1,51 przy 42% szans na trafienie
Tutaj natomiast przy 57% szans trafienia mam kurs@1,625 (dla uproszczenia @1,62)
Kurs ten osiągam w następujący sposób,wrzucam cztery kursy @6,50(kurs kolor bonus ball) do kalkulatora do dutchingu i otrzymuje 1,62
Gra moja polegać będzie na graniu czterech kolorów bonus ball naraz,kolory oczywiście będą się zmieniać w zależności od sytuacji
Gram za realne pieniądze,budżet na grę 1500j
Stawkowanie różne,celem wygranie 10j na losowaniu
Jako że pracuję teraz w dziwnych godzinach 12:00 do 21:00
to będę podawał tylko stawkę na pierwsze losowanie a drugie w zależności czy wejdzie pierwsze
Kolor:żółty,zielony,niebieski,fioletowy
Próg 1
Losowanie Lunch:fioletowy
@1,62
stawka 17j
-----------------------

stan

Próg 1
Losowanie Tea:żółty
@1,62
stawka 17j
-----------------------------