>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

40 zł od dpeozytu Betclick

Status
Zamknięty.
kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Przyznam że nie rozumiem... sam czekam od nich na wypłatę 5ciu stów juz od paru dni, ale nie traktuje tego jako &quot;zamrożenie kasy&quot; , bo to co chciałem puścić dalej [ wolę Tobet po prostu...] wpłaciłem z tego co mam na koncie. No chyba że grasz za ostatnie pieniądze , ale to dość niezdrowo moim zdaniem:grin:

BTW : offtop na offtopie ... sugeruję temat zamknąć . Zresztą będzie pewnie wznowienie za miesiąc jak puszczą nowe promo ;)

Brawo! Gratuluje pomysłowości, jednak uwierz, że nie każdy jest taki jak Ty. Ja np nie zarabiam tyle by spokojnie odkładać pieniądze na koncie. Zawsze po wypłacie, przelewam na buka okolo 50-100 zł (w zależności od tego ile mogę wydać by pełną kwotę wypłacić). I jeżeli wygrywam na jakiejś promocji, to chce mieć te pieniądze jak najszybciej na koncie, by część z nich wpłacić do buka u którego gram na co dzień. A w przypadku tej promocji Betclic 8 dni i nic...

P 0

punterr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przyznam że nie rozumiem... sam czekam od nich na wypłatę 5ciu stów juz od paru dni, ale nie traktuje tego jako &quot;zamrożenie kasy&quot; , bo to co chciałem puścić dalej [ wolę Tobet po prostu...] wpłaciłem z tego co mam na koncie. No chyba że grasz za ostatnie pieniądze , ale to dość niezdrowo moim zdaniem:grin:

BTW : offtop na offtopie ... sugeruję temat zamknąć . Zresztą będzie pewnie wznowienie za miesiąc jak puszczą nowe promo ;)

lol co za bzdury
przeciez zamrozona kasa to sie tylko marnuje i traci na wartosci. ja caly czas obracam kase, zeby miec jak najwyzszy ROI.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lol co za bzdury
przeciez zamrozona kasa to sie tylko marnuje i traci na wartosci. ja caly czas obracam kase, zeby miec jak najwyzszy ROI.

Nie wiem czy nie zrozumiałeś z premedytacją czy przez przypadek ;)
Rozumiem podejście O.Wilde że &quot;pieniądze służą do wydawania więc oszczędzanie/nie wydawanie to ich marnotrawstwo&quot; , ale mimo że mnie również irytuje jak nie mam szybko pieniędzy na koncie , to po prostu w momencie gdy zleciłem wypłatę i została ona zaakceptowana (w buku co do którego mam doświadczenie że kasa na konto dojdzie ;) ) to traktuje ją tak jakby juz była na koncie i co ew. chcę puścić dalej , puszczam z tego co na koncie mam. Tyle.

Natomiast Betclic... kursy słabe, oferta średnia (przynajmniej jak ktoś gra azjany jak ja) , czasem długo kasa idzie... no ale bonusy dają najłatwiejsze do obrotu, więc jak można pół stówy dostać prawie free... to czemu nie?

I jeszcze jedna uwaga - sam staram się powstrzymywać przed graniem dzień w dzień - zamiast tego ograniczam się do głównie do weekendów kiedy łatwo wyhaczyć fajniejsze mecze. To nie giełda żeby mieć ciągle kasę w grze ???? .
Pozdrawiam - ponawiam sugestie zamknięcia tematu.

Co do live - nie jestem pewien : chyba tak , ale na pewno musisz mieć trzytorowo (tenis odpada)

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Pieniądze doszły:
Agata: Witamy na czacie BetClic!
Agata: W czym moge pomóc?
Marcin: Witam, moja nazwa to xxx, chciałbym zamknąć konto.
Agata: Bardzo prosze chwile poczekac.
Marcin: Oczywiście.
Agata: Dobrze, konto zostało już zamknięte
Marcin: Dziękuje, życzę miłego dnia.
Marcin: Pozdrawiam.

B 7

buklak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Piękna pokazówka, ale uwierz mi, że nikogo to nie interesuje ???? To Twoja indywidualna sprawa, a Betclic nie zbiednieje ????

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a nie graj jak 40zl kanas dla ciebie to za malo ja dzis dostalem wyplate ktora zlecilem w zeszly pt i nie zbiednialem coz maja to w regulaminie i nic nie mozesz zrobic ale promocje do kasyna jak i zakladow maja zajebiste tzn jak wplacasz depozyt mozesz go automatycznie wyplacic a jezeli przeszkadza ci czas oczekiwania to wplacaj moneyem realizuja wyplate w 24h aha i money kwalifikuje sie do otrzymania bonusa w zakladach sportowych jak i w kasynie nikt o to sie nie czepia.... mimo iz pisza ze sie nie kwalifikuje.......POZDR

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja dzis rowniez otrzymalem wyplate zlecona w poniedzialek wiec duzo szybciej niz inni. Mysle ze to byly chwilowe problemy z tymi opoznieniami i wszystko wraca do normy. Mniej nerwow Panowie bo betclic pomimo swoich wad daje sporo zarobic bez ryzyka (wiemy jak dzialaja ich bonusy ;-) ).

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed chwilą zlecałem wypłatę przez MB:
zlecenie wypłaty 21:12
potwierdzenie wypłaty 21:21
kasa na MB 21:22
rozwaliło mnie ;)

G 0

grzegor9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedzmy, że wpłacam swoje 40 zł. Dostałem drugie tyle z bunusu. Następnie wypłacam te moje 40 zł (wpłaciłem je tylko po to aby bonus dostać) i gram tymi bonusowymi pieniędzmi. Przejdzie takie coś?

G 0

grzegor9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale jak muszę te bonusowe pieniądze obrócić? Bo z tego co czytam to nie bardzo rozumiem.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Powiedzmy, że wpłacam swoje 40 zł. Dostałem drugie tyle z bunusu. Następnie wypłacam te moje 40 zł (wpłaciłem je tylko po to aby bonus dostać) i gram tymi bonusowymi pieniędzmi. Przejdzie takie coś?
Zazwyczaj przechodzi ale nie zawsze.
bonus 3 razy musisz postawic na mecze gdzie jest mozliwosc obstawiania 1x2. czyli tenis koszykowka odpada.

Zgadza sie jesli mowimy o singlach, grajac ako mozna grac zdarzenia dwudrogowe.

S 0

szachumatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Zgadza sie jesli mowimy o singlach, grajac ako mozna grac zdarzenia dwudrogowe.

Ale na kuponie musi byc zawarte przynajmniej jedno zdarzenie 1 x 2 no i wtedy mozna sobie dorzucic cos 1 2. Jak nie bedzie zdarzenia 1x2 to nie policza tego jako obrotu.

tasior88 0

tasior88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mokotów
mozesz postawic dubla z tenisa i bedzie zaliczone
singiel musi byc 1 x 2

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem 1 euro do kasyna i ugrałem 20 euro . Wiecie może czy można przelać na zakłady?

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba nie można wypłacić tylko przelać na zakłady.Dostałem taką odpowiedz :
Uprzejmmie informujemy, iż bonus w kasynie musi zostać obrócony 30 razy. Do pełnego wykonania bonusu musisz jeszcze zainwestować w zakładach kwotę o wysokości €28.34. Przed wykonaniem bonusu środki nie mogą zostać przelane na inne konto.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szkoda ze dopiero teraz zobaczylem ten post oczywiscie moglbys 19 euro wyplacic i wziasc bonus do kasyna 10 euro czyli mialbys 11 euro za free w kasynie i w zakladach 19 euro...ale ta promocja byla do pt z tego co pamietam ja na tej promocji zarobilem az 54 euro...mialem szczescie na ruletce ????

Status
Zamknięty.