>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

40$ nd Million Dollar Poker Club

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
może ktoś zrobić małą istrukcje jak dostac te 40 $
wiem ze trzeba sie tam rejestrnąć potem na ten poker z kodem ale potem to już nic nie wiem trzeba im skan wysłac? podobno dzwonią tylko ze ja nie umie bełkotać po angielsku

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
na poczatek sie zarejestruj potwierdz e-mail nastepnie zaloguj sie i bedziesz tam mial 2 okienka jedno do wrzucenia skanu dowodu lub prawojazdy , drugie do spiwania numeru telefonu , zadzwoni do ciebie sekretarka poda 3 cyfry bedziesz musial je wpisac. A jezeli chodzi o dowod osobisty to przyjdzie Ci informacja na e-mail czy zostal zaakceptowany czy nie. Pozniej to juz izi ;)

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
na poczatek sie zarejestruj potwierdz e-mail nastepnie zaloguj sie i bedziesz tam mial 2 okienka jedno do wrzucenia skanu dowodu lub prawojazdy , drugie do spiwania numeru telefonu , zadzwoni do ciebie sekretarka poda 3 cyfry bedziesz musial je wpisac. A jezeli chodzi o dowod osobisty to przyjdzie Ci informacja na e-mail czy zostal zaakceptowany czy nie. Pozniej to juz izi ;)

gdzie są te okienka, bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć :kwasny4565:

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja mialem przy pierwszym zalogowaniu na bankrollmoba na stronei glownej.

możesz powiedzieć coś więcej, kurcze szukam i nie wiem co mam kliknąć :kwasny4565: ?

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
To może to robiłeś już a raczej napewno.
Bo na początku musiałeś im wysłać skan i wpisać kod który podaje sekretarka.
Ja myślałem że chodzi o poker room ale jak wspomniał o BM to sobie o tym przypomnialem

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
ja ten bonus z action wyrobilem w 1 dzien a tu chyba to samo bedzie;) i ladna sumka na money sie pojawi:jezora:

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja ten bonus z action wyrobilem w 1 dzien a tu chyba to samo bedzie;) i ladna sumka na money sie pojawi:jezora:

apropo, ponieważ nie mam pojęcia jak zdobyć te dolary do MDPC to może mi ktoś powie jak je zdobyć do Action Poker ?

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie
czy przy wyplatach na mb jest jakas weryfickajca ? telefoniczna lub emailowa ?( wyslanie skanu dowodu)

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to kto wie jak liczy sie pkt /:d bo narazie gram na BJ ????

Przeczytaj regulamin i pozegnaj sie z pieniedzmi. Te pieniadze sa tylko na pokera i jak ktos zagra chodz raz w BJ to kasy nie dostanie

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Ile czekaliście na pieniądze od chwili kiedy zaakceptowali Wam bonus?
I czy wysyłają maila czy musze sam sprawdzać?
Pozdrawiam

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile czekaliście na pieniądze od chwili kiedy zaakceptowali Wam bonus?
I czy wysyłają maila czy musze sam sprawdzać?
Pozdrawiam

Ja miałem na następny dzień. Dostajesz maila że bonus został aktywowany i informacje o bonusie...

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I po klopocie takie fishe tam graja ze jesli ich dobrze wyczujecie albo macie cos dobrego to grajcie... Ale przez takich fishow wlasnie przegralem cala kase.... mam KK flop K89 89 w kolorze dochodzi 2 w kolorze i 3 w kolorze koles pokazuje A7 A w kolorze i wygrywa... all in po flopie... no ludzie... ja juz tam kasy nie mam ale wplace ???? dogram nastepne 700 punktow...

G 0

gargamel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja osobiście odradzam Bankroll Mob, to dziady jak ich mało, dostawałem sposorshipy z wielu miejsc i nie było żadnych problemów. W maju zgłaszałem się po sponsoring na Action Poker, założyłem po raz pierwszy konto, podałem zły nich ( połknąłem literkę podczas wpisywania nazwy przy zakładaniu konta i po prostu tego nie zauważyłem ) i zostałem odrzucony, po kontakcie z suportem i podaniu właściwego nicka mieli to załatwić i g.. z tego wyszło. Mija miesiąc mam tam konto to wpłacam swoją kasę i tyle. Zapominam o sprawie.

Mija jakiś czas i przysyłają informacje, że mają nowe sponsorshipy, zakładam konto z ich polecenia i znowu to samo, sposorship zostaje odrzucony bo mam konto w Action Poker, ODRADZAM

P.S.
Dodam, że miałem załatwione wszystkie formalności typu skan dowodu, weryfikacja telefonu.