>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

40 free spinów Mega Fortune part. II - już są !

Status
Zamknięty.
K 0

kosa001111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i poległem na ruletce progrsja kiedys musiala sie zle zakonczyc ale nie jest zle 120 do wypłaty ????

justt 212

justt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientujecie się czy wysyłają pieniądze bez wysłania im skanu dokumentów? Pytałem na live to napisał &quot;You can send at blabla&quot;. Leń jestem i nie chce mi się do kafejki iść jeżeli jest to niepotrzebne :p

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Orientujecie się czy wysyłają pieniądze bez wysłania im skanu dokumentów? Pytałem na live to napisał &quot;You can send at blabla&quot;. Leń jestem i nie chce mi się do kafejki iść jeżeli jest to niepotrzebne :p

1. za którym kontem dopiero wygrałeś kase?

2. po co niby do kafejki ^^?

justt 212

justt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. za którym kontem dopiero wygrałeś kase?
Takie uwagi pozostaw dla siebie, a jeżeli już tak bardzo jesteś spragniony wiedzy to za pierwszym razem. :)
2. po co niby do kafejki ^^?
Nie mieszkam w dużym mieście, a wszystkie punkty ksero splajtowały, a mi skaner potrzebny do szczęścia nie jest.
A zresztą na .... ja Ci się tłumacze...

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Aparaty czy to tradycyjne czy to w telefonach do was dotarały? Kasa z promocji= wieksza weryfikacja. Ja bym na Twoim miejscu z własnej woli ten skan wysłał bo to wbrew myślenia niektorych nie boli.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Moze zanim zaczniecie kombinowac jak im przeslac dowod,poczekacie az o niego poprosza,co?Ja im dowodu nie wyslalem,a pieniadze dzis na MB przyszly.Wiec wiecej spokoju wam radze zachowac,a nie klocic sie jak dzieci.

T 115

tomi5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
super promocja. Ze spinów 28E i tak sobie przelewałem po 1-8E i doszło aż do 117E. Teraz tylko żeby wypłacili.

F 34

forfan6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
super promocja. Ze spinów 28E i tak sobie przelewałem po 1-8E i doszło aż do 117E. Teraz tylko żeby wypłacili.

Ja 1600 od nich wyciagnąłem bez żadnych problemów. Wiec narewno nie powineneś miec problemów.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja 1600zł od nich wyciagnąłem bez żadnych problemów. Wiec narewno nie bedziesz miał problemów

Tak i taki chloptas sobie napisze, ze ugral 10000 i wyplacili bez problemu a reszta tylko sie nakreca

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też wypłacałem nie raz i nigdy nie chcieli skanu ...

Status
Zamknięty.