>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

4 LIGA POLSKA do Obstawiania w Internecie !

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postanowiłem odkopać temat. Gdzie (oprócz złodziejskiego betsyfu) można obstawić 4. ligę polską?

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na betsafe chyba nie można aktualnie obstawiać 4 ligi.

wielktriada 4

wielktriada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
W Betsafe chyba od września będzie można stawiać 4 ligę ale może niech ktoś bardziej zorientowany w temacie potwierdzi.

M 3

morwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W Betsafe chyba od września będzie można stawiać 4 ligę ale może niech ktoś bardziej zorientowany w temacie potwierdzi.

ja slyszalem ze pod koniec pazdziernika ,ale wtedy runda sie juz kończy ,jak na moje zaczną dopiero w marcu

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też slyszalem ze od września ma ruszyć ;)

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja, widząc żenujące kursy w sts na III ligę przypomniałem sobie o tym że betsafe po tym jak wchłonął tobeta obiecywał że do końca września ruszy z ofertą na 3 i 4 ligę zagadałem na czacie ale oczywiście 0 informacji.
Karolina: Niestety na chwilę obecną nie posiadamy dokładnej infofmacji kiedy zakłady pojawią się w ofercie
Karolina: mamy nadzieję, że stanie się to jak najszybciej
takie to jest słowo bukmachera/pań na czacie...

F 26

facepalm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żenujące kursy ? Marża taka sama jak i w Tobecie. No chyba że masz na myśli podatek, ale to już temat na inną dyskusję.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może źle się wyraziłem z tymi kursami. Chodzi mi bardziej o to że np. przy wystawianiu na faworyta jest kurs 1,6 a już dzień przed meczem tylko 1,2. Oczywiście, dla tych którzy polują na takie spadające kursy to dobre ale w Tobecie nie było to dla mnie aż tak widoczne.
Jednak 3 i 4 ligi nie będzie w betsafe. czyli w netowych bukach w tym sezonie chyba nie będzie można stawiać tych lig.