Popieram wszelkie typy na Sociedad.Real pogodzi się już z przegranym sezonem w La Lidze i skupi się maxymalnie na LM i rewanżowym spotkaniu z City.Trudy sezonu dotykają największych.. CR i Benzema będą oszczędzani na LM.Sociedad potrafiło wygrać z Barceloną, Sevillą, Bilbao czy Valencią więc czemu nie urwać punktu Realowi? Nawet jeśli ''Królewscy'' zdołają wygrać to minimalnie.
A ja myślę że takie podejście nie jest na poziomie Realu i La Liga jest równie ważna jak CLBzdury taa, to dobre.Nie odpuszczą tego meczu ale wątpię by w razie niekorzystnego wyniku ''umierali'' na boisku w imię 3 pkt skoro za kilka dni rewanż z City, o to mi chodziło.Po prostu myślę, że Real w hierarchii ma kolejno zdobycie Ligi Mistrzów a później La Ligi.
Przewidywane składy:
Betis (1-4-2-3-1): Adan – Montoya, Westermann, Pezzella, Gonzalez Cabrera – N’Diaye, Petros – Ceballos, Joaquin, Musonda - Castro
Barcelona (1-4-3-3): Bravo – Alba, Mascherano, Pique, Alves – Iniesta, Busquets, Rakitić – Neymar, Suarez, Messi
Nie zagrają:
Betis: Digard, Piccini, Juan Vargas, Molina, Molinero, Kadir (kontuzje)
Barcelona: Vermaelen, Mathieu, Sandro Ramirez (kontuzje)
Po raz kolejny idę w stronę Barcelony, bo wydaje mi się, że kryzys, który nastąpił paręnaście dni temu nie widać już po nim śladu. Dla gospodarzy jest to mecz o nic, bowiem ich utrzymanie się w lidze wydaje się być pewne. Ich myślą na dziś jest zapewne w jaki sposób zatrzymają ten ofensywny walec z Camp Nou, który w ostatnich dwóch meczach strzelił swoim rywalom 14 goli!. Goście przyjeżdżają z nastawieniem tylko zwycięstwa, zwycięstwa i jeszcze raz zwycięstwa. Jakakolwiek wpadka może spowodować tutaj odpadnięcie z walki o mistrzostwo. Świetną formę zaliczył Suarez, który w ostatnich dwóch meczach ustrzelił osiem goli, i mam nadzieje, że dziś na tym niezaprzestanie. Liczę, że Barcelona szybko dojdzie do prowadzenia i powoli będzie dogrywać to spotkanie strzelając kolejne gole.
Drugi Typ na to spotkanie, to , że obie drużyny NIE strzelą gola. Betis zaraz obok Malagi ma najmniej strzelonych goli w lidze - 31!. Jest to mniej niż jedna bramka na mecz. Dzisiaj za dużo tych okazji do strzelenia nie będą mieć, a kontrataki mogą się tutaj na niewiele zdać.
Bzdury taa, to dobre.Nie odpuszczą tego meczu ale wątpię by w razie niekorzystnego wyniku ''umierali'' na boisku w imię 3 pkt skoro za kilka dni rewanż z City, o to mi chodziło.Po prostu myślę, że Real w hierarchii ma kolejno zdobycie Ligi Mistrzów a później La Ligi.
Ja od siebie daje: Real Sociedad - Real Madryt 1x, a dla odważniejszych to czysta 1
Nie oszukujmy się, liga już właściwie rozstrzygnięta, Real ma jeszcze po drodze nieobliczalną Valencię i myślę, że rzucą wszystko na LM. RSSS to drużyna natomiast, która uwielbia grać z czołówką, z najlepszych hiszpańskich drużyn punkty na ich stadionie wyciągnęło właściwie tylko Atletico. Do tego drużyny grające ofensywnie mają tam ciężko. Jedyny minus to brak typowej 9, ponieważ Jonathas jak i Imanol nie będą grali, ale na Barcelonę to nie było potrzebne, natomiast po stronie Realu brak Benzemy, CR to bardzo wiele.
Kolejny to Atletico - Rayo 2x
Z tych meczy, które oglądałem to Atletico gra się niewygodnie z Rayo, a więc czemu nie.
Absurd. Tylko tak można nazwać ten typ. Jeśli już grasz, że Rayo nie strzeli bramki to zdecydowanie lepiej i po lepszym kursie oczywiście zagrać wygraną Atletico do zera, gdzie nie ma mowy o żadnym odpuszczaniu bo walka o mistrza trwa a jeśli ktoś ogląda od paru dobrych lat BBVA to wie, że Rayo ma obronę jedną z najgorszych w lidze i Atletico strzeli w 100% bramkę na Calderon i to pewnie nie jedną. I znów jak tu grać ten typ skoro Rayo po pierwsze jeszcze walczy o utrzymanie a po drugie jest to ekipa która wręcz uwielbia grać gdy to przeciwnik jest faworytem i to nie ważne czy jest to Barca, Real czy Atletico. Stawia się każdemu i zwykle to wychodzi. Grają wysokim pressingiem i z tego pada sporo bramek dla nich ale też dużo tracą. Osobiście nie sądzę, że typ nie wejdzie, ale jest bardzo bardzo ryzykowny. Osobiście polecam tutaj pójście w stronę rożnych.
Goście nabiją kilka i co do tego jestem przekonany i wynika to oczywiście z ich stylu gry a Atletico będzie przeważało i na pewno coś dorzucą, jak dla mnie najpewniejszy typ na to spotkanie.
Powyżej 11 RR |2,50| bet365
Powyżej 12 RR |3,25| bet365
Witam. Nie znam się za bardzo na lidze hiszpańskiej ale znam na priorytetach klubów. Zawsze czytałem że prezesi, działacze,trenerzy i piłkarze mając do wyboru mistrza kraju a wygraną w Lidze Mistrzów zawsze wybierali ten pierwszy tytuł. Niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu bo dla mnie to chyba logiczne że nie ma tutaj nawet co porównywać tych pucharów ?