>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

35E no deposit

G 0

grzesiex88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
również dostałem ???? wypłacił ktoś od nich pieniążki tak jak wczesniej ktoś pisał powyżej tych 10 euro można wypłacac ?? wypłacił ktoś w taki sposób

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
a ja dalej nie mam dziwne...
moze ktoś mi pomóc z tym problemem co na obrazku?
i pasek dalej już nie rusza.. ciagle jest w miejscu

L 0

lincoln

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
98e juz miałem zamiast wyplacac to jakies vipy nabijalem i jak zawsze sie to konczy...0 ????

S 1

stevefrancis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śmieszna firemka robi z ludzi idiotow. Rejestrowalem sie 30.09 i do dzis nie dostalem kasy wiec sie juz wkurzyle i pisze do glownego supportu a Ci odpisuja :
Dear xxxxxx
Thank you for contacting our Customer Support Service and we apologise for any delay in responding to your enquiry.
The promotion has ended. However there is a freeroll 11.okt - 12.okt - 13.okt you are more than welcome to participate in.

Nosz kur.... przeciez w tym samym dniu rejestrowali sie tez inni gracze ktorzy dostali bonus wiec co to ma byc za szopka !
Nie polecam ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
ja dostalem takie cos: wiec z otrzymanej wiadomosci wynika ze promocja dal oson ktore maja tez konto na canada poker , ja tam konta nie mialem i kasy nie otrzymalem

Dear Player

The promotion was only for members of poker4canada. However there is a freeroll 11.okt - 12.okt - 13.okt you are more than welcome to particepate in.

We apologise for any inconvenience this delay may cause. If you have any other questions, please contact us again.