>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

34. kolejka LOTTO Ekstraklasy (04.05-06.05.2018)

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jagiellonia - Legia
Legia wygra @2,57 Fortuna ⛔ ⛔ beznadziejny mecz Legii
W tym sezonie chyba 2 lub 3 raz gram coś w stronę Legii, dlaczego ? Bo myślę że to ten moment gdzie Warszawiacy mimo różnych problemów, gorszej formy ogarnęli się i zmierzają po kolejny tytuł MP. Niestety ale stwierdzenie że w Ekstraklasie gra 16 drużyn a MP i tak zdobywa Legia zaczyna być już normą co roku. Jeszcze kilka spotkań temu stawiałem na Jagę co mecz i na prawdę oglądałem ich grę z ogromnym podziwem. Lecz nastał czas w którym można było liderować i uciekać Legii,Lechowi i co się zaczęło ? Nagły spadek formy, słabsza gra, porażki i nagle przewaga zmieniła się w stratę do 1 miejsca 3 punktów. Lech to samo mimo lepszej gry, dobrych zawodników, pochwał, niesamowitej defensywy nagle porażka 2-4 z Górnikiem i wczoraj remis 0-0 z Wisłą Płock. Legia w tym momencie ma 1 pkt przewagi nad Lechem i 3 nad Jagiellonią. Odejście Jozaka, Klafurić trenerem - gościu bez nazwiska, mało znany i chyba nie trenował nawet jakichś poważnych drużyny w podobnych do Ekstraklasy ligach poukładał to jakoś i Legia znów pogrywa sobie dobrze i wygrywa. Wygrana PP, w lidze 2 wygrane z rzędu. Bardzo dobrze gra w ataku Niezgoda, młody Szymański prezentuje się na prawdę fajnie i cała drużyna spisuje się pozytywnie. Jaga tak jak pisałem widoczny spadek formy, nawet gra wygląda słabo i wydaję mi się że dzisiaj doświadczona Legia wypunktuje gospodarzy i znów wszyscy zobaczymy że Legioniści mimo słabszych momentów w sezonie zdobywają MP.

seba23 6K

seba23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa
powyżej 31,5 fauli @ 1,83 ⛔
Totolotek
powyżej 5,5 żółtych kartek @ 1,98 ⛔
forBet
4! porażka z rzędu u siebie drużyny, która bije się o mistrzostwo Polski? Aż trudno w to uwierzyć ale to jest tylko Ekstraklasa i takie rzeczy tylko u nas. Ja jestem jednak zdania, że Jaga zrobi wszystko aby tak się nie stało i mocno postawi się dzisiaj Legii, która z kolei wygrywając bardzo zbliżyłaby się do kolejnego tytułu Mistrza Polski.
Goście w środku tygodnia zgarnęli pierwsze trofeum jakim był Puchar Polski i maja wielką chrapkę na kolejny jakim jest tytuł mistrzowski. Nic innego mi się nie widzi w tym meczu jak sporo walki, brzydkich fauli, dążenie do celu za wszelką cenę. Dodatkowo Legia w tym sezonie poniosła dwie porażki z Jagą nawet nie strzelając im bramki i to moim skromnym zdaniem jeszcze bardziej ich nakręci na wygraną za wszelką cenę. Do tego myślę, że dobrym typem jest zakład na kartki bo tych dzisiaj też nie powinno zabraknąć.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Byłem na meczu Jaga - Legia i jeszcze przed rozpoczęciem spotkania chodziły słuchy że Legia przyjechała po remis. Przebieg meczu to potwierdził. Zero gry ze strony gości tylko wybijanie piłki i parę wyjść z kontro

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwny mecz. Legia dzisiaj dramatyczna fizycznie. Spory kryzys (a następny mecz za 3 dni) czy pobalowali po finale PP? Zresztą Lech też wczoraj fizycznie nie wyglądał najlepiej, a Jaga dzisiaj też dała z siebie sporo.
&quot;Wyścig&quot; trwa dalej ????

Status
Zamknięty.