>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

33 Kolejka Premier League 5-7.04.2014

Status
Zamknięty.
M 125

max-payne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bułeczka,
Też dziwi mnie masówka na Manchester United, z powodów o których wspomniałeś, ale akurat z tym, że Bayern stłamsił graczy Moyes&#39;a bym się nie zgodził. Bawarczycy mieli faktycznie lepsze posiadanie piłki, ale co z tego jeśli w pierwszej połowie nie stworzyli sobie żadnej lepszej okazji do strzelenia gola? Klepali przed polem karnym, a i tak do gospodarze mieli jedyną stuprocentową sytuacją. A druga połowa to już w ogóle - zupełnie wyrównana i piłkarze Moyes&#39;a zrobili bardzo dobre wrażenie.

H 32

hardrigar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mało czasu więc krótko ale treściwie. Kilka rzeczy wydaje się być dzisiaj nadzwyczajnie jasne, obym się nie mylił. Może po kolei:
Manchester City - Southampton
Tak święci to dobra drużyna. Tak święci są w formie, kilka zawodników na prawdę wystrzeliło i potrafią postraszyć każdego rywala. Niestety dla nich dzisiaj zagrają z drużyną z niebieskiej części Manchesteru która nastawiona jest na jeden cel - mistrzostwo Anglii. Jeżeli chcą go osiągnąć to dzisiejszy mecz jest MUST WIN. W następnej kolejce czeka ich prawdopodobnie mecz który rozstrzygnie o losach tytuły. Głupio byłoby stracić punkty dziś i musieć odrabiać je w meczu z tak trudnym rywalem. Podobnie z przewagą psychologiczną. Jeżeli Tottenham czy Norwich strzelają świętym odpowiednio 3 czy 2 bramki to będąca w formie drużyna Manchesteru ma absolutnie obowiązek dzisiaj powtórzyć ten wynik. Kandydatów do zdobycia gola jest wielu, nie będę się rozwodził nad formą poszczególnych zawodników. Od pewnego czasu Święci większość punktów zdobywają dzięki formacji ofensywnej a nie ostrożnie grającym tyłom. O ile w starciu z kompletnie pokiereszowaną obroną Newcastle czy Tottehamu ta sztuka się udawała, o tyle rywalizacja z Kompanym i spółką tak łatwa już nie będzie. Nie wiem jaki będzie wynik, nie odważę się stawiać Handicapów, kurs na zwycięstwo do ako w pełni mnie zadowala.
PS: Artur Boruc nie zagra w meczu z Manchesterem City^^
Manchester City to Win
Kurs: 1,37 || @Betfair

Cardiff - Crystal Palace
Drużyna gospodarzy na musiku, bo to oni obecnie znajdują się w strefie spadkowej. Nie o tym chcę jednak pisać. Moim zdaniem Cardiff się już &#39;wypstrykało&#39;. 3-3 z WBA na wyjeździe, 3-6 z Liverpoolem u siebie. Czas na bardziej spokojny mecz z rywalem który jest w zasięgu drużyny z Walii. Crystal Palace przyjedzie nastawione defensywnie, jak w każdym meczu w zasadzie i u siebie i na wyjazdach, z tym, że na wyjazdach jest to ekstremalna forma bronienia &#39;0-0&#39;. Gości remis w pełni zadowala, nikt nie będzie szarżował tempa. Gospodarze grają piątką obrońców, nawet prowadząc myślę, że będą szanowali piłkę. Na prawdę nie widzę możliwości żeby w tym meczu padł grad bramek. Rozważałem kilka możliwych scenariuszy na ten mecz i wydaje mi się, że nawet wcześnie strzelona bramka nie popsuje moich planów. Stawiam 1-0 bądź 1-1.
Typ: Under 2,5
Kurs 1,72 || @Betfair

Hull - Swansea
Łabędzie wreszcie się trochę rozstrzelały. Potencjał ta drużyna ma moim zdaniem ogromny, a teraz wreszcie zagra optymalnym składem. Michu może w tym sezonie już tak nie błyszczy, ale to dalej dobry zawodnik. Bony całkiem w formie, a De Guzman robi straszną robotę. Dwa gole strzelone z Arsenalem na wyjeździe robią wrażenie. Tak samo z Evertonem, tym bardziej, że ta drużyna na prawdę umie bronić. Upatruję dzisiaj zwycięstwa gospodarzy. Czas na przerwanie tej fatalnej passy bez zwycięstwa na wyjeździe, nie można było oczekiwać zwycięstw z Evertonem, Liverpoolem czy Arsenalem, jednak teraz nadarza się idealna okazja, żeby rozprawić się z beniaminkiem.
Hull czyste konto?
Typ: NIE || Kurs: 1,43 || @Betfair

Swansea DNB || Kurs: 2 || @Betfair

Newcastle vs Manchester United
Mnie masówka na diabły nie dziwi i też idę w tą stronę. Newcastle gra dramatycznie. Nie będę przytaczał kontuzji i formy poszczególnych zawodników bo od dłuższego czasu nic się nie zmieniło, i dopóki się nie zmieni dopóty trzeba grać przeciwko Srokom. Kompletna nieporadność w ofensywie, brak zaangażowania, problemy w defensywie, ciągłe rotacje ze względu na kontuzje i jeszcze Alan Pardew wciąż na trybunach. Mnie remis z Bawarczykami nie wprawił w osłupienie, bo może i gra w obronie była przyzwoita, to umiejętność wyprowadzania piłki a w zasadzie jej wybijania jak najdalej od pola karnego była przerażająca. Tak utytułowany zespół teoretycznie nie ma prawa tak grać, jednak w tym przypadku jest to usprawiedliwione tym, że z Bayernem nie można iść na wymianę ognia. No ale nie ważne. Dzisiaj kilka zmian w składzie, zagra pewnie Januzaj i Kagawa, oczywiście Mata który strzelił pierwszego gola na przełamanie, z przodu awizowany Chicharito w miejsce kontuzjowanego Rooneya. Mam przeczucie, że ten powiew świeżości z mieszanką młodości to jest dokładnie to, czego potrzeba na tak głęboko pogrążone w kryzysie Sroki. Defensywa spisuje się coraz lepiej, Jones robi dobrą robotę, Vidic jakby wrócił ostatnio myślami jednak do Manchesteru. Widzę to tak: Sroki stać na MAX jedną bramkę. Diabły jedną bramkę mogą w zasadzie dopisać przed meczem.
Manchester United DNB || Kurs: 1,54 || @Betfair
Manchester United wygra do 0 || 3,9 || @Betfair

edt: zobaczyłem składy. Nie polecam jednak grać drugiego betu. Zostaję przy opcji DNB.
Lindegaard; Valencia, Jones, Smalling, Evra; Young, Mata, Fletcher, Fellaini, Kagawa; Chicharito.

Cheslea vs Stoke
Dwie wpadki The Blues pod rząd? To może trzecia? No way! Co by tam Jose nie powiedział jedno jest pewne. W głowie siedzą jeszcze i nadzieje na tytuł i odwrócenie losów w meczu u siebie z PSG. Wszystko jest jeszcze możliwe, warunek jest jeden, dzisiaj trzeba wygrać. Jakie to będzie zwycięstwo w takim razie? Obstawiam &#39;Chelsea style&#39;, tzn. rozsądnie z tył, tym razem już bez wpadek Johna Terrego, spokojnie, strzelmy bramkę i brońmy do końca wyniku, a jak wpadnie druga to też dobrze. Stoke nie ma za wiele do zaoferowania z przodu, o czym świadczą wyniki. Cztery gole z AVL to wypadek przy pracy. Peter Crouch nie ma szans na ugranie niczego z defensywą Chelsea, bo jest zwyczajnie zbyt słaby. Chelsea nie będzie forsować tempa, przy dobrym wyniku myślę, że dzisiaj boisko może opuścić nawet Eden Hazard, w końcu trzeba oszczędzać siły ;)
Under 2,5 || Kurs: 2.08 || @Betfair
DW: 2-0 || Kurs 6,4 || @Betfair

angelka 952

angelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Chelsea - Stoke
remis lub wygra gość kurs 3,75
Na dzisiaj wybrałam sobie spotkanie z Premier League a dokładniej pojedynek pomiędzy Chelsea i Stoke. Nie mam pojęcia skąd taki wysoki kurs na drużynę gości będącej w takiej wyśmienitej formie. Ekipa prowadzona przez Marka Hughesa na 5 ostatnich spotkań notuje 4 zwycięstwa i jeden remis z bilansem bramkowym 10:4. Spadek już im raczej nie grozi teraz mogą tylko się piąć coraz wyżej w tabeli będąc w takiej dyspozycji . Natomiast jeśli chodzi o gospodarzy 2 miejsce w tabeli z dorobkiem 69 pkt, muszą walczyć o mistrzostwo ale czy ostatnie wpadki nie są spowodowane zbyt dużym tempem i opadnięciem z sil ? Mecz z Aston gdzie zanotowali porażkę, tak samo z Crystal Palace czy tez arcy ważnym spotkaniem z PSG gdzie przegrali 3:1. Zespól Jose Mourinho podejrzewam wyjdzie sporymi rezerwami, dając czas na 100 % regeneracje zawodnikom przed wtorkowym meczem .. Kurs na moje tak kuszący że ani chwili sie nie zastanawiam i obstawiam remis lub wygraną gości . Polecam

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem, naprawdę nie wiem skąd taka linia, skąd taki kurs, ale można się jedynie cieszyć. Mianowicie myślę tutaj o meczu Newcastle - Manchester United, mówiąc ściślej - o zakładzie obejmującym rzuty rożne gospodarzy.
Gospodarze w rundzie wiosennej, po stracie Yohanna Cabaye&#39;a, prezentują się słabo, żeby nie powiedzieć bardzo słabo. Niemniej jednak - w meczach, w których nawet przegrywali kilkoma bramkami potrafią nabić wiele rożnych. Manchester United to nie jest Barcelona, która przez 90 minut dominuje nad przeciwnikiem i oponent zazwyczaj nie ma wielu do nabicia kilku rożnych. Tym bardziej, że mecz rozgrywany jest na St. James Park i pokusiłbym się o stwierdzenie, że momentami to nawet Newcastle będzie miało inicjatywę. Dla potwierdzenia - statystyki rzutów rożnych Newcastle w meczach domowych: Everton - 9 rożnych (wynik 0:3), Crystal Palace - 9 (1:0), Aston Villa - 10 (1:0), Tottenham - 8 (0:4), Sunderland - 7 (0:3). Dla porównania - Manchester United na wyjazdach pod kątem rzutów rożnych przeciwnika: West Ham - 12, West Brom - 3, Crystal Palace - 6, Arsenal - 5, Stoke - 7. Newcastle posiada ofensywne, szybkie skrzydła, włączając w to bocznych obrońców a w ataku wysokiego Cisse - co daje nam dużą możliwość do wrzutek. Znając tendencje obrońców United - jestem w stanie uwierzyć, że dziś Newcastle na spokoju jest w stanie ogarnąć 6 rzutów rożnych.
Newcastle - Manchester United; Newcastle over 5,5 rogów @ 2,00 (Bet365) 4 rożne ⛔

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
belo +1 Punkty (Dzięki za Bale'a :))
kirgassin 95

kirgassin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
Newcastle - ManU
Over 10,5 pkt karnych gości @1,62 Unibet

Manchester za dwie kolejki trudny mecz na wyjeździe z Evertonem,który świetnie prezentuje się na swoim stadionie, znowu kiepski Hull powinien nie być przeszkodą dla Diabłów na Old Trafford. Young, Carrick, Vidic, Jones zagrożeni zawieszeniem,więc raczej wykartkują się po raz ostatni w tym sezonie. Sorry,że tak późno.

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Everton vs Arsenal

Typ : over 4.5 kartek 3⛔
Kurs : 2.00
Buk : bet365
Mecz o Ligę Mistrzów, Arsenal który kilka tygodni temu jeszcze walczył o Mistrzostwo teraz jak zwykle walczy o to 4 miejsce w tabeli, ale 5 Everton traci tylko do Kanonierów 4 oczka i ma jeden mecz mniej! Everton dziś i za tydzień ma najważniejsze mecze sezonu, dziś z Arsenalem i za tydzień z Manchesterem United. Kanonierzy na obcym podwórku w ostatnich 5 meczach zaledwie 4 punkty. Everton u siebie komplet oczek w ostatnich 5 meczach.
Spotkanie poprowadzi Martin Atkinson i min. z stąd mój typ na kartki, Anglik w tym sezonie w PL na 22 mecze pokazał 73 kartki. Dziś na Goodison Park będzie prawdziwa wojna! Kanonierzy chcą odskoczyć Evertonowi i mieć w miarę pewne to 4 miejsce a Everton chce doskoczyć na ten 1 punkt do Kanonierów, będzie ostry mecz i kartki gwarantowane + idealny sędzia który na pewno nie będzie pobłażliwy. Polecam!
-----------------------------------------------------
West Ham vs Liverpool

Typ : Liverpool (-1) 1:2⛔
Kurs : 1.83
Buk :WilliamHill
West Ham podejmuję na własnym podwórku Liverpool, gospodarze zajmują obecnie 11 miejsce w PL z dorobkiem 37 punktów. Gospodarzom nie grozi spadek, można powiedzieć, że o nic nie grają. W ostatnich 5 meczach dopisali na swoje konto 6 oczek. Nie wydaje mi się, aby West Ham był w stanie postawić się gościom.
Liverpool jak najbardziej jest w walce o mistrzostwo, dla mnie to właśnie oni lub City wygrają ligę, nikt inny. Liverpool wygrywa i wskakuję na pierwsze miejsce w PL, więc na pewno nie mogą sobie dziś pozwolić na stratę punków na tym etapie bo ich szanse na mistrzostwo o wiele by zmalały. Liverpool w PL ostatni raz przegrał 29 grudnia!
Podopieczni Brendana Rogersa są na fali i to bez dwóch zdań, strzelonych 18 bramek w ostatnich 5 meczach, to robi wrażenie, w ostatniej kolejce rozgromiony Tottenham 4:0. Dziś Liverpool wraca na Anfield z 3 punktami i nie widzę tutaj innej opcji, myślę że wynik zakręci się koło 0:3. Polecam!

Przewidywane składy:
West Ham: Adrian - McCartney, Reid, Tomkins, Demel - Taylor, Noble - Diame, Nolan, Downing - Carroll
Liverpool: Mignolet - Flanagan, Agger, Skrtel, Johnson - Coutinho, Gerrard, Henderson - Suarez, Sturridge, Sterling​

X 0

xevy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Everton-Arsenal
Typ: ARSENAL ⛔⛔⛔
Kurs: 2.9 - FORTUNA
Krótko, ostatni mecz Evertonu z Fulham to masa błędów obrony Evertonu, Fulham mogło tam strzelić spokojnie 3 bramki w drugiej połowie, świetna postawa Howarda i kapitalne zmiany Martineza doprowadziły do zwycięstwa 3:1, należy nadmienić że było to wyjazdowe spotkanie Evertonu. Everton u siebie gra bardzo dobrze a postawa graczy Arsenea Wengera nie napawa optymizmem, ostatnia porażka i dwa remisy, ale według mnie warto zaryzykować po takim kursie, jeżeli Arsenal zagra skutecznie to powinien wygrać to spotkanie aby nie dopuścić do sytuacji w której Arsenal będzie zagrożony wypadnięciem z pierwszej czwórki.

jaquar 33

jaquar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Everton - Arsenal
Ponad 1,5 rożnych między 75 min. a końcem regulaminowego czasu - 1,53 ✅
Ponad 2,5 rożnych między 75 min. a końcem regulaminowego czasu - 2,40 ✅
- zagrałem za 100 zł jeszcze to i co śmieszne powinno wejść. Arsenal strzelił na 3-1, ale boczny zasygnalizował spalonego (którego nie było)
Zapowiada się*świetny mecz i nie mogę się*doczekać już*14:30. Duże prawdopodobieństwo, że będzie wyrównane spotkanie czy wynik, bo nie wydaje mi się, że Everton jest w stanie zniszczyć*Arsenal lub odwrotnie. Myślę, że w końcówce może być*sporo rożnych. Nikt nie będzie kalkulował, oba zespoły grają*o top4, powinno być sporo sytuacji w ostatnim kwadransie i czasie regulaminowym. Polecam spróbować.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Everton-Arsenal: Mathieu Flamini kartka @2,25 Unibet/Triobet✅

Może i kurs nie powala,jednak nie bez przyczyny jest taki niski.Francuz gra ostro i tych kartek łapie mnóstwo.Patrzę na skład Evertonu i widzę,że tam w środku pola spore zagęszczenie.Są Barry,McCarthy i Osman.Jest Mirallas i on będzie zapewne urzędował na skrzydłach,podobnie jak Naismith skoro w składzie jest Lukaku.Walka rozegra się chyba właśnie w tej formacji,a Flamini będzie miał wsparcie Arterty oraz mniejsze ze strony Rosicky&#39;ego oraz Cazorli.Powinno być sporo pojedynków.Everton u siebie gra piłkę mocno do przodu i wątpię aby dziś było inaczej.Sędziuje Atkinson,ale dla Francuza ma to mniejsze znaczenie bo w tym roku dostawał kartki od arbitrów takich jak Webb czy Mason którzy sięgają po nie w ostateczności najczęściej.​

bo86bo +7 Punkty
pivosh92 +1 Punkty
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Tottenham - Sunderland
Kursy na Koguty idą w górę i to dość ostro. Ma ktoś jakieś informacje dlaczego? Ktoś znaczący wypadł ze składu czy co?

R 167

realny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zagrają Soldado, Walker, Capoue, Vertonghen i Lamela.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tottenham - Sunderland
Kursy na Koguty idą w górę i to dość ostro. Ma ktoś jakieś informacje dlaczego? Ktoś znaczący wypadł ze składu czy co?
Koguty grają po prostu słabo, w szczególności w obronie. Przez ostatni miesiąc wygrały tylko 2 z 7 meczów (licząc także Ligę Europy). Oba te mecze wygrały po niesamowitych mękach: 1:0 z Cardiff i 3:2 z Southampton, gdzie przegrywały już 0:2 i decydującą bramkę zdobyły w doliczonym czasie gry. Wg mnie Sherwood nie jest właściwym człowiekiem na managera i podchodzi do swojej pracy nieprofesjonalnie. Każdy chyba pamięta jak w trakcie jednego meczu wybuchł z wściekłości jak jego drużyna popełniała raz za razem błędy w obronie. Poza tym jak drużynie nie idzie, to siedzi z miną tak jakby się obraził na cały zespół.
Po drugie myślę, że Sunderland to będzie takie drugie Wigan z zeszłego sezonu, czyli ludzie będą na nich stawiać z nieracjonalnych powodów. Rok temu typerzy stawiali na Wigan, mimo że ci przegrywali w końcówce niemal wszystko. Ale stawiano na nich, bo mieli Martineza i co roku mieli fantastyczną serię w końcówce, dzięki czemu zawsze udało się utrzymać. Rok temu się nie udało. Z Sunderlandem jest podobnie. Typerzy będą na nich stawiać, bo mają dobrych piłkarzy, ale co z tego jak nie potrafią wygrywać. Tydzień temu przegrali z West Hamem i można było zauważyć, że idzie masówka na nich. Kursy na wygraną Sunderlandu spadły z 2,20 na 1,95.
Trzeci powód to prawdopodobny występ Johnsona od samego początku. Przez ostatnie spotkania nie grał, bo Poyet wymyślił sobie taktykę bez Johnsona, czyli swojego najlepszego zawodnika. Trzymanie takiego gracza na ławce, w dodatku w obliczu prawdopodobnego spadku z ligi to sabotaż własnej drużyny. Zresztą Johnson w każdym meczu wchodził z ławki i pokazywał Poyetowi, że się pomylił, bo gdy wchodził na boisko, to gra zespołu znacznie się poprawiała. Z West Hamem zdobył nawet bramkę.
Podsumowując, obie drużyny są bez formy, ale jednak to Tottenham powinien wymęczyć tą wygraną. Chyba, że formą błyśnie Johnson, który już w tym sezonie zdobył masę ważnych bramek i punktów dla Sunderlandu. Sunderland może zatem wymęczyć ten remis. Ja nie obstawiam tego meczu, bo żadna z drużyn mnie nie przekonuje.

banan23 +1 Punkty
skols13 573

skols13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Pytanie do tych bardziej ogarniających Premier League:
na mecz Tottenham - Sunderland, over 3,5 rożnego Sunderlandu, co na to powiecie?
@ 1.57 na bet365

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Mecz: Tottenham - Sunderland
Data: 07.04.2014 21:00
Typ: 1/1 [Połowa/Koniec meczu]
Kurs: 2.35
Bukmacher: Expekt
Analiza: Spotkanie zamykające kolejkę Premier League, w którym na White Hart Lane &quot;Koguty&quot; podejmą ostatni zespół ligi, czyli Sunderland. Bardzo ciekawy kurs na ten mecz proponują nam bukmacherzy i to właśnie mnie skłoniło by zagrać w stronę gospodarzy. Co prawda, ostatnio coś grają w kratkę, jednak należy zważyć na to z kim przyszło się mierzyć zespołowi z północnego Londynu. W ostatniej kolejce porażka 0:4 w liderem w tabeli Liverpoolem, który pobija kolejny rekord wygranych meczów pod rząd. Wcześniej wygrana 3:2 u siebie ze &quot;Świętymi&quot;, a jeszcze wcześniej porażka 0:1 na włąsnym stadionie z Arsenalem w derbach Londynu. Wcześniej, (także w derbach Londynu ???? ) Tottenham uległ Chelsea 0:4 na Stamford Bridge. Mimo, że są porażki to jednak z zespołami, które obecnie są najlepsze w lidze. Tottenham zajmuje 7 pozycję w lidze, lecz ma tylko 1 punkt straty do United i dzisiaj mogą ich wyprzedzić. Do piątego Evertonu tracą już 7 punktów. Koguty mają o co walczyć i dzisiejszy mecz u siebie z ostatnią drużyną w lidze jest najlepszą do tego okazją, by wygrać. Do końca sezonu zostało 5 kolejek, dlatego walka o europejskie puchary będzie trwać w najlepsze i nawet 6 miejsce może nie dawać awansu do ligi europejskiej (może je zgarnąć Wigan). O 5 i 6 lokatę bić się będą między sobą Arsenal, Everton, Man Utd i właśnie Tottenham. Sunderland traci 7 punktów do 17 Norwich, które jest bezpieczne, jednak Sunderland ma 3 mecze zaległe, więc może stąd taki kurs na Tottenham, gdyż dzisiejsi goście napewno będą gryźć trawę, by wygrać, lecz wygra lepszy. Tottenham u siebie wygrał 8 meczy i 5 przegrał, notując 3 remisy. Sunderland na wyjazdach 3 zwycięstwa, 3 remisy i 9 porażek. Nie widzę innej opcji jak zdecydowane zwycięstwo dzisiejszych gospodarzy, którzy będą chcieli powetować trochę odpadnięcie z Ligi Europejskiej.

troqu 3

troqu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Długo się zastanawiałem dzisiaj nad tym typem i postanowiłem pierwszy raz coś napisać na forum dłuższego. Zainteresowały mnie w tym meczu kursy wystawione na liczbę bramek. Mowa tu o underze 2,5 bo taki mnie interesuje, ale też są argumenty za nim.
Tottenham w tym sezonie fatalny. Zero jakiegokolwiek pomysłu na grę, chaos w drużynie, trener, który nie umie poustawiać swoich piłkarzy na boisku ani wykrzesać z nich więcej ponad przeciętność. Tottenham, który szalał w tym oknie transferowym, sprowadzając na prawdę głośne nazwiska,ratuje ostatnimi czasy trochę pomijany i zepchnięty na drugi plan Emanuel Adebayor. Ale nie jest to zawodnik, na którym można opierać drużynę. Soldado dzisiaj nie zobaczymy, ale raczej niewielka strata, bramki z karnych to trochę mało jak na oczekiwania wobec niego. Wypada również dzisiaj Jan Vertonhen i Walker, którzy w defensywie robią różnicę. Wraca jednak Chirches i to może być jakiś plus.
Spurs w tym sezonie raz za razem rozczarowują swoich kibiców i nie zanosi się na poprawę. Ostatnie 5 meczy ligowych to zaledwie 6 punktów, w tym wymęczone 1:0 z beniaminkiem Cardiff oraz szczęśliwe zwycięstwo ze Świętymi. Pozostałe 3 mecze to porażki z czołówką i tylko w meczu a Arsenalem nie ośmieszyli się kompletnie. W ostatnich 5 meczach ligowych Koguty zdobyły uwaga 4 bramki.
Przejdźmy do Sunderlandu, który już praktycznie pożegnał się z Premier League. W ostatnich 5 spotkaniach Czarne Koty ugrały tylko jeden punkt i strzelając zaledwie 3 bramki. Chociaż patrząc na Tottenham (4 bramki), który walczy o puchary to można się zastanowić nad miejscami tych drużyn w tabeli.
Mecz za kwadrans, więc podsumowanie. Na White Hard Lane zapowiada się kolejny nudny mecz i kolejne wygwizdanie gospodarzy przez ich sympatyków. Najbardziej prawdopodobny wynik wg mnie to wymęczone 1:0 dla gospodarzy. Natomiast under po takim kursie biorę z pocałowaniem ręki ????
Tottenham - Sunderland
Under 2,5 @ 2.07 Bet365

Status
Zamknięty.