>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

32 Deck

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem takie małe coś jak ktoś chce wejść i pisać żeby nie było spamu tutaj.
ale jak tu ktoś pisze to chociaż to zostaje... a licznik postów można wyłączyć !

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Reaction score
0
Punkty
0
no i był under £16.19 narazie tyle mam
mogę wypłacić wszstko powyżej 15? kurde to trzeba zarobić coś jeszcze:p OMG

S 24

snuz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
over trafiony ????
teraz ktos ze mna gra nastepna gre ? czekam tu na odpowiedzi ????

S 24

snuz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
mialem 14 euro , zagralem na pałe i oto rezultat takiej gry ????
Balance: €68.50
Wyplacamy ! ????

F 0

fen1x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Witowice
Dzisiaj dostałem meila od Supportu, bo wczoraj zlecałem wypłatę. Są dwa warunki żeby wypłacić:
&quot;In order to withdraw your cash from a promo code you will need to stand up to 2 terms:
1: roll over the entire promo code amount 4 times (and you are very close to that)
2: the withdrawal amount has to be over 25&quot;
czyli jeśli dobrze rozumie to co otrzymaliśmy to musimy obrócić 4 razy... mi wycofali wypłątę i z powrotem mam 42£ na koncie

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli wplace przez MB minimum to bede mogl wszystko co ugralem ponad te 15 + depozyt wyplacic na MB? Jak myslicie

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli zanosi się na to że wypłacą i to bez depozytu skoro przysłali takiego maila. Widać podchodzą do graczy poważnie.:-D

S 24

snuz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tak, wlasnie zlozylem 21.00 w zakladach na nastepne losowanie by wypelnic 4 x obrot , tak czy siak zostanie mi conajmniej 30 e do wyplaty lub wiecej ????
Na czacie powiedzieli mi ze akceptuja takze wyplaty na pay pal, ze my nie mozemy wplacic ale oni moga wyplacic.
Stad moje pytanie od razu tutaj: zna ktos buki lub pokera gdzie akceptuja pay pal ? Lub czy da sie pay palem zaplacic gdzies za ukash ? Pozdrawiam

D 208

daka58

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam kumpel właśnie wypłacił 90 funtów tylko że zrobił wałek bo pozakładał chyba z 10 kont ???? i na jednym uzbierał 90 f tam powpisywał byle co w danych a na tym koncie co miał kase dopiero swoje dane chyba bedzie trzeba tak zrobić :jezora:

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam kumpel właśnie wypłacił 90 funtów tylko że zrobił wałek bo pozakładał chyba z 10 kont ???? i na jednym uzbierał 90 f tam powpisywał byle co w danych a na tym koncie co miał kase dopiero swoje dane chyba bedzie trzeba tak zrobić :jezora:
Jeśli większość pójdzie tym śladem to poblokują Polakom konta i lipa z wypłat będzie.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
inteligentych masz kumpli , wstydzil bym sie napisac takiego posta - tak zakladajcie po 100 kont ! nie umiecie sie pogodzic ,ze za 1/2 razem nie wyszlo ?

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdy jako pierwszy się tam zarejestrowałem to zagadałem od razu do gościa na livechacie czy promo dla Polaków i czy wogóle akceptują graczy z Polski a on odpisał &quot;that shouldn&#39;t be a problem&quot; -no to chyba zmienią zdanie :)

S 24

snuz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Bzdura, nie było problemow az do tego postu, zobaczymy co teraz bedzie jak tak to chyba sie zesram na tych uzytkownikow co zakladaja multikonta.

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bzdura, nie było problemow az do tego postu, zobaczymy co teraz bedzie jak tak to chyba sie zesram na tych uzytkownikow co zakladaja multikonta.

Chyba nie sądzisz że zakładanie multikont zaczęło się od tego postu...:-? Z resztą nie ma sensu o tym tutaj pisać a jak będzie to się okaże.

F 0

fen1x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Witowice
Zleciłem powtórnie wypłatę, teraz już zrobiłem obrocik bo postawiłem łącznie 60£. Mam nadzieję, że nie dostanę kolejnego meila, chyba że napiszą w nim że przelali kaskę na moje konto ;P

Status
Zamknięty.