>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

31 kolejka Primera Division 12.04 - 15.04.2013

Status
Zamknięty.
P 907

pawel-1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Athletic Bilbao - Real Madryt
Cristiano Ronaldo strzeli bramkę @ 1.55 Unibet ✅
Cristiano Ronaldo over 1.5 @ 3.30 Unibet ✅
Cristiano Ronaldo strzeli bramkę zza pola karnego @ 7.00 Unibet ✅

Unibet znowu wysoko wycenił Crisa, więc ja znowu idę w jego stronę. Dzisiaj, zapewne, Atletico ogra Granade, więc Real musi zrobić swoje. Athletic wydaje się być bardzo wygodnym rywalem dla Królewskich. 5 ostatnich spotkań - 5 wygranych, wszystkie różnicą minimum 3 goli! Tylko w ostatnim meczu tak się zdarzyło, że mimo rozstrzelania podopiecznych Bielsy Crisu skończył mecz z 0 na koncie. Wyjątek potwierdza regułę, dzisiaj spodziewam się trafienia Portugalczyka. Co do gola zza pola karnego to wjeżdżam z 2 powodów. Po pierwsze ewidentnie zawyżony kurs, bo Betsafe za taką opcję płąci 3.10(śmiech na sali). Po drugie dzisiaj nie ma Ozila, więc nikt nie będzie się wpieprzał Crisowi w wykonywanie wolnych. Pewnie będzie bił wszystko z obu stron, a z jego ułożoną stopą gol ze stojącej piły jak najbardziej możliwy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
giedezet +2 Punkty (Szacun za ten bet. Pozdro)
lapiduch +1 Punkty
raaaul007 +1 Punkty (dzięki za przypomnienie takich perełek, ja postawiłem 2x5zł CR7 zza pola karnego i CR7 glowa po kursie 12,0 i 2xwin)
ramzesa +12 Punkty (:D)
betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
Rayo Vallecano - Real Sociedad
Typ: Żółta kartka - Asier Illarramendi: Tak ✅ :grin:
Kurs: 2.60
Bukmacher: Betsson
Stawiam w tym meczu na kartke dla gracza,ktorym jest Asier Illarramendi,ktory jak dotad otrzymal juz 9 żóltych kartek.Rayo gra bardzo ofensywna pilke wiec mysle ze srodkowi pomocnicy Realu beda miec dzis duzo roboty a co za tym idzie beda popelniac duzo fauli.Bukmacherzy spodziewaja sie w tym spotkaniu wielu kartek,linia wystawiona dosc wysoko.Mam nadzieje ze jedna z nich otrzyma Illarramendi.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
W Barcelonie mamy ładny szpital. Nie ma Messiego, Busquetsa, Puyola, Mascherano, a do tego zabraknie też Iniesty i Alby. Środek pola będzie wyglądał żałośnie, a w ataku również będzie niewesoło i praktycznie pole manewru jest bardzo ograniczone. Gdyby mecz był na Camp Nou to jednak można się jeszcze zastanawiać, ale jednak atut boiska będzie po stronie Saragossy. Grają jak grają, ale na takiego rywala na pewno motywacji nie zabraknie. W lidze i na wyjeździe Barcelona ostatni raz zachowała czyste konto w meczu z Levante, a było to w listopadzie..
Saragossa raczej inicjatywy nad całym meczem nie przejmie, ale na pewno będą groźnie atakować. W meczu z Realem naprawdę nie było widać tak olbrzymiej różnicy klas i tu na pewno ściany bardzo pomagają. Zespoły w starciu z silniejszymi zespołami u siebie nie boją się ryzykować i grać w piłkę, a nie tylko stać i czekać na to co zrobi rywal.
Barca rożnymi nigdy nie miotała, bo mało kiedy mieli z tego jakąś korzyść. Dla Saragossy stałe fragmenty będą mega okazją do zdobycia gola wiedząc jak Barcelona gra w powietrzu.
Saragossa więcej rożnych 3,50 Bet365 ⛔
Saragossa więcej rożnych (EH +2) 2,00 Bet365 ⛔
Saragossa strzeli w pierwszej połowie 2,65 Marathonbet ⛔

Mecz w Bilbao ma sporo podtekstów politycznych. O ile piłkarze Realu mogą tak tego nie „czuć” to jednak piłkarze Athletic wiedzą czego kibice od nich wymagają. Na Bernabeu nie mieli wiele do powiedzenia, ale może ten mecz będzie bardziej wyrównany. Królewscy są dość mocno osłabieni brakiem Kaki, Ozila, Essiena i Arbeloi. Niestety, ale i w drużynie gospodarzy lista jest dość długa. Aduriz, Gurpegui, De Marcos, Laporte. Osłabienia bardzo poważne i wszyscy ci gracze są zawodnikami pierwszego składu. Na szpicy wobec tego wystąpi Llorente, który tym meczem może sobie odkupić w pewnym sensie i tak już sprzedane zaufanie kibiców. Gol z Realem byłby jednak jak gol w finale ligi mistrzów. Mimo wszystko goli nie zamierzam tu szukać, a raczej kartek.
Iturraspe jako defensywny pomocnik często jest zmuszony do fauli. Kartek łapie stosunkowo wiele i dla mnie to jeden z pewniaków. Real często gra z kontry, a w meczu z Bilbao będzie mieć wiele takich okazji. Defensywny pomocnik często ma za zadanie przerywać takie ataki właśnie faulem.
Drugi zawodnik to San Jose, który dziś zagra na środku obrony. Zdecydowanie lepiej radzi sobie jednak na defensywnym pomocniku. Zawodnicy Królewskich powinni go dziś kręcić w polu karnym, bo jest mało zwrotny. Przy rzutach rożnych też udaje się w pole karne rywala więc gdy będzie wracał, a Real będzie miał kontrę to faul może się trafić.
Iturraspe kartka 2,02 Unibet ✅
San Jose kartka 2,55 Unibet ⛔
Athletic więcej punktów za kartki 1,67 Williamhill ✅

Na mecz w Madrycie całkowicie nie mam pomysłu. Zwycięstwa gospodarzy również nie polecam dokładać do taśm.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Atlético Madrid - Granada- Gosp. over 1,5 - 1,45
Expekt

Atletico po przerwaniu świetnej passy u siebie musi dziś uszczęśliwić kibiców którzy przyzwyczaili się do hegemoni w Madrycie. Spodziewam się wygranej ale że kurs na czyste 1 (1,30) nie satysfakcjonuje wybrałem gosp. over 1,5 jak najbardziej do pokrycia.

Athletic Bilbao - Real Madryt - Xabi Alonso dostanie kartkę - NIE - 1.50
Athletic Bilbao - Real Madryt - BTS - TAK - 1,60
Expekt
Poprzednio Jose zrobił czyszczenie z 1 meczem zapasu. Ciężko przewidzieć czy teraz zrobi podobnie. Mecz w Bilbao w czystej teorii wydaje się trudniejszy niż potyczka u siebie z Betisem. Real ma jeszcze przed sobą mecze z Malagą czy Realem Sociedad. Czysty Alosno będzie na finisz niezbędny. Kurs taki, jakiego można się było spodziewać po LM - buki uczą się na błędach. Ale np Betsafe proponuje tylko 2.15, więc pobiorę sobie to jako value. Bez szaleństw ze stawką, bo poprawka za tydzień w gotowości.
Już tydzień temu grałem przeciwko typom paweł1 i siadło więc teraz znowu spróbuje. Moim zdaniem się nie wy kartkuje bo po LM miał problemy przez to. Jak na typ na nie to kurs świetny. paweł1 bez urazy ;)

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Primera Division
Spotkanie: Ath. Bilbao - Real Madrid
Typ: Pierwsza połowa - X ⛔ (0:1)
Kurs: 2,85
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Co tu dużo mówić, łapę taki kurs bo uważam, że jest warty świeczki. 13- te w lidze Bilbao podejmuje u siebie 2 Real. Myślę, że Baskowie będą wstanie spiąc się w związku z przyjazdem piłkarzy z Madrytu. W ogóle to taka otoczka wokół meczu się zrobiła, że jest on w sumie o nic lub też, że jest to przetarcie przed LM. Nie wiadomo czy w Realu zagra Xabi Alonso. Na pewno nie wystąpi motor napędowy Ozil co już zapewnia mniej akcji ofensywnych. Do tego dochodzi to, że Real w tym sezonie na wyjazdach nie zachwyca.Ostatnio remisował 1:1 do przerwy z Zaragozą, z Celtą Vigo 0:0, z ManUtd 0:0 i przegrywał 1:0 z Deportivo La Coruna. Osobiście liczę też na to, że Real chodź na kilku pozycjach wyjdzie na mecz rezerwą (może siądzie Ronaldo). A Athletic ostatnio u siebie zaczął coś grać, 2 zwycięstwa po 1:0 z Granadą i Valencią. Jak dla mnie kluczowe dla powodzenia typu będzie pierwsze 15-20 min. które jak wiadomo Real ma czasami wręcz piekielne. Później zazwyczaj spuszczają z tonu. Liczę na 0:0 lub ewentualnie 1:1. Powodzenia !

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
W meczu dwóch walczących o utrzymanie drużyn powinno być sporo walki. Nie wiem jak przełoży się to na wynik, bo na początku miałem grać over, ale jednak Celta bez Aspasa więc strzelanie bramek może przyjść im ciężko. Czuję, że tu może być na styku i raczej mega overowego spotkania nie będzie.
Meczów Majorki z Barcą i Realem nie ma co omawiać. Z Deportivo mecz był szalony, cios za cios i miło się to oglądało. Deportivo ma jednak większą siłę rażenia i gorszą obronę od Celty Vigo. Drużyna z Galicji została natomiast wypunktowana przez Rayo. Gospodarze potrafili dochodzić pod pole karne przeciwnika i na tym się kończyło. Mało strzałów więc ciężko było o gole. Do powrotu Aspasa jednak wiele nie powinno się zmienić.
Stroną, która powinna napierać w tym spotkaniu powinna być Mallorca. Atut własnego boiska i nienajlepsza gra gości na wyjazdach składają się na to wszystko. Warto więc poszukać też kartki dla zawodnika Celty. Wybór padł na Cabrala, który często jest bardzo spóźniony i ratuje się faulem. Sam w tym sezonie zebrał już 12 kartek i prawdopodobne, że z Mallorcą też dostanie. Liczę na jakiś bezmyślny wślizg.
Sędziować będzie Gil Manzano, który kartkuje dość pokaźnie. Od kilku meczów nie zszedł poniżej 6 kartek, a w spotkaniu Granady z Levante pokazał ich aż 16!. W tym meczu też powinno być dosyć ostro, bo jednak obie ekipy walczą o utrzymanie.
2 lub 3 bramki w meczu 1,95 Bet365 ⛔ 1
Powyżej 6 żółtych kartek (6 żółtych=zwrot) 1,90 Marathonbet ⛔ 3
Cabral kartka 2,10 Unibet zwrot

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
RCD Mallorca-Celta Vigo

Typ:Żółta kartka - Borja Oubina
Kurs: 3.25
Bukmacher: Betsson
Wczoraj pogralem troszke na kartki dla zawodnikow i wszystkie trafilem,wiec dzis sprobuje ponownie.Po pierwsze spodziewam sie dzis bardzo zacietego, pelnego fauli i kartek meczu.Jest to spotkanie o tzw. 6 punktow, poniewaz obie druzyny sa na samym dole tabeli, tracac do bezpiecznego miejsca 3 pkt.Obu druzyna bedzie bardzo zalezalo na zwyciestwie i nie beda odstawiac nogi.Dlaczego kartka akurat dla tego zawodnika?Otoz jest on kapitanem Celty,wiec powinien dzis walczyc na calego o utrzymanie swojego zespolu w lidze, a ze jest on rowniez defensywnym pomocnikiem pewnie pare razy zatrzyma graczy Mallorki nieprzepisowo.Jak dotad Oubina obejrzal 6 kartonikow.Polecam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ramzesa +12 Punkty
giedezet +2 Punkty
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mallorca-Celta

Tak jak myślałem kursy poleciały już na gospodarzy ale mi się udało jeszcze po 23 w niedziele zagrać po kursie 2,00 i jestem zadowolony, bo jednak kilka złotych będę ewentualnie do przodu. Co do samego meczu, to faworytem jest Mallorca, która musi wygrać bezwzględnie to spotkanie by się utrzymać, a ma kilka argumentów ku temu. Przede wszystkim w dobrej formie są Alfaro i Giovani. Szkoda, że zabraknie Victora w ataku ale jego miejsce musi zająć napastnik narodu wybranego czyli Tomer Hemed więc też nie jest źle. Ogólnie ostatnie spotkania ekipy z Balearów pokazują, że wcale tak źle w ofensywie nie jest, tylko dalej defensywa jest ogromnym problemem i dlatego też nie gram na zwycięstwo, a co najmniej 2 gole Mallorcy. Goście dalej bez Iago Aspasa i to będzie problem w ofensywie, chociaż na gola ich stać mając Krohn-Dehliego, Mario Bermejo czy Augusto Fernandeza. W obronie przede wszystkim zabraknie Vadima Demidova i to będzie spora strata. Podobnie jak Ramzes gram na kartkę Cabrala, który złapał ich w tym sezonie już sporo. 8 żółtych pojedynczych, że tam powiem i do tego 2 dublety, po których wylatywał z boiska, to pokazuję, że liczba jest ogromna.

Mallorca over 1,5 @ 1,83(sam grałem przy 2,00) Bet365⛔1:0
Gustavo Cabral kartka @ 2,10 Unibet

Status
Zamknięty.