>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

30 PLN Centrebet Free

Status
Zamknięty.
esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
voltii&gt;&gt;&gt; może coś źle robisz. wpisuj ten kod do skutku, być może za którymś razem wskoczy. chyba już ktoś w temacie pisał, że wklepywał kod 50 razy :p

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
koledze przed chwilą podałem to ... nie miał u nich konta, założył i bez problemu dostał.

byq86 9

byq86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
wielu mysli ze kod nie dziala bo w stanie konta nic sie nie zmienia ale trza ciut poczytac jak juz ktos pisal ze to przy ukladaniu kuponu trzeba zaznaczyc ze korzysta sie z darmowego zakladu

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
dobra dzieki, dostałem. m@astro nie rozumiem dlaczego mailbym byc zjechany choc napisalem najkulturalniej jak sie dało, dobra mniejsza z tym
Pozdro

No właśnie chodzi o to że na tym forum od dawien dawna się wśród nowych tylko i wyłącznie napika szerzy...

K 2

kondzik007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard
Postawilem na Polonie B. Za calosc Freebeta,przed chiwil zalogowlaem sie na koncie oczekujac troche ponad 30 zl,a tu... 62.40 wiec kwota Free beta nie zostla odjeta,zna ktos warunki obrotu?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Stawka czyli te 30PLN jest dodawana do salda konta po wygranym kuponie, czyli nie jest to typowy freebet.
edit:
Też właśnie postawiłem na to spotkanie tylko, że na over. Obrotu raczej nie ma, ja już zleciłem wypłatę ????

predictions 0

predictions

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy musi to byc singiel czy dubel tez może byc?
Czyli co Radek, te 30 zł doda do salda a ta wygrana bedzie dalej w darmowych?

jarosh 0

jarosh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może być dubel. to jest darmowy zakład, ale taki, że stawka też zostaje na koncie w razie wygranej. Ja też zleciłem już wypłatę, bo coś czuję, że przez masowość tego freebeta później będą problemy :]

robertcorey 1

robertcorey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moga byc duble triple czwruple itd

Wszystko ok. U mnie poszedl tripel i zobaczymy co z tego bedzie.

Wisla K
GKS B 1X
Rosja-Francja 1

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miasto
Mam problem obstawiłem mecze na kombo klikam użyj darmowego nastepnie daje przygotuj kupon potem potwierdź zakład i wyskakuje mi ze mam zamało kasy na koncie co robię nie tak ?????

predictions 0

predictions

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli na 100% gdy zagram jakiś zakład i wygram to wygrana włącznie ze stawką wraca do mnie?
Sorry za te pytania ale w regulaminie jasno nie jest napisane

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Może dajesz za dużą stawke? ???? Powyżej 3 dyszek? Zrobiłem zakład minute temu i all ok.
Up. Ja tam for fun obstawiłem sobie na kursik powyżej 8 i tak nie chce mi sie wieżyc ze jak co wypłaca ta kaskę. :}

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miasto
Mam problem obstawiłem mecze na kombo klikam użyj darmowego nastepnie daje przygotuj kupon potem potwierdź zakład i wyskakuje mi ze mam zamało kasy na koncie co robię nie tak ?????

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miasto
ale czy pojawia ci się w stanie konta 30 zł trzy jak robisz kupon to klikasz na darmowy zakład i wysyłasz

P 0

pokerfun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może dajesz za dużą stawke? ???? Powyżej 3 dyszek? Zrobiłem zakład minute temu i all ok.

Up. Ja tam for fun obstawiłem sobie na kursik powyżej 8 i tak nie chce mi sie wieżyc ze jak co wypłaca ta kaskę. :}

Jakby wyplacili to bys mial na slownik.

Status
Zamknięty.