Premier Leauge pełną parą

Unibet
Zachęcam do dyskusji
Ten argument co do Arsenalu słyszę od kilku lat już.. A wcale to nie jest już do końca prawdą bo Van Persie 29, Song 25, Rosicky 32, Walcott 23, Arteta 30, Kościelny 27, Vermaelen 27, Sagna 29. Jedynie z młodzieży to mamy Szczęsnego 22 i Oxlade Chamberlaina 19. Więc o jakim braku doświadczeniia mówisz to nie wiem :-| Ale tak to jest jak pewna łatka przylgnie to danego zespołu to potem tak się pisze cały czas.Forma Kanonierow musi budzic podziw - 6 zwyciestw z rzedu - jednak dalej nie zapominalbym, ze to nie jest ekipa na TEN poziom. Widocznie podopiecznym Wengera udalo sie wstrzelic w odpowiednia sytuacje i spadki formy pewnych ekip (Liverpool oraz Everton) dlatego sami tez juz niedlugo powinni zaczac gubic jakies pkty. To sa wciaz mlodzi i nieokrzesani pilkarze dlatego naprawde ciezko jest utrzymac rowna i stabilna forme tym zawodnikom.
Zesrali się ,a nie umówili! Już Ci pisałem żebys nie pisał takich bzdur w tym dziale bo nic one nie wnosza, tylko sieją ferment.Sunderlandu na wyjezdzie. Laczna ilosc strzelonych wyjazdowych bramek to 15 z czego 3 z QPR i 4 z Wigan. Co do meczu z The Latics to juz wyszlo, ze sie prawdopodobnie umowili i pooddawali sobie pkty na opak (stad tez mozliwe 4 bramki)
oby były gorsze, szczególnie typ na City ????Dodam tutaj swoje trzy gorsze.
ale co Cie tu w tym dziwi. Dla Ciebie kurs na gospodarzy 1,7 czy 2.11 jest zawsze zastanawiający. I tak jak Ci Robson pisał. Nawet jak goście wygrają , to nie będzie to potwierdzać Twoich dziwnych teorii spiskowych. Goście stoją pod ścianą. Głośne transfery mogą pójść jak psu w tyłek jak spadną z ligi. Do tego doszła wygrana z Liverpoolem i kurs jest jaki jest. Co nie zmienia faktu , że Koty przejdą sobie obok meczu. Ja wyżej co nie co o tym meczu pisałem i spodziewam się dziś wygranej gospodarzy.Bardzo zastanawia wysoki kurs na gospodarzy. Buki daja nawet po 2,11 zwyciestwo Sunderlandu co jest bardzo zaskakujace.
Podjąłem się wytypowania rezultatu bez wątpienia hitu tej kolejki. Bardzo ważne spontanie dla obu ekip. Drużyny sąsiadują w tabeli i dzieli ich już zaledwie 5 punktów. Może się wydawać, że Koguty są grubo pod formą, ale czy porażka z MU albo Arsenalem to jakiś wstyd? Moim zdaniem nie. Podopieczni Redknappa bardzo dobrze zdają sobie z sytuacji w jakiej się znaleźli. W przypadku dzisiejszej porażki grunt zacznie walić się pod nogami, a wizja gry w przyszłorocznej edycji LM może się oddalać co raz bardziej.Po serii 4 nieudanych spotkań w drużynie Tottenhamu napewno mobilizacja jest przeogromna. Remis lub zwycięstwo gości to moja propozycja na to spotkanie.
Co za zabawny post, jak można pisać i twierdzić, że porażka z Arsenalem w Derbach Londynu to nie wstyd... Tak samo dla kibiców "Kogutów" jak i dla kibiców "Kanonierów" porażka w derbach to wstyd i hańba, co więcej to spotkanie o "dominację" w Londynie... Dziś także Derby Londynu, z których według mnie zwycięsko wyjdą podopieczni Di Matteo.
Chodziło mi o obiektywną ocenę klasy zespołu jakim jest Arsenal, a nie o prestiż danego spotkania w oczach kibiców danego klubu. Wyraźnie napisałem, że to moje zdanie. Nie pisałem o tym o czym myślą kibice Kogutów. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Niestety z przyczyn ograniczenia czasowego typy z bardzo krotka analiza :
Arsenal - Aston Villa
Najwazniejsza informacja odnosnie tego meczu moze byc taka, ze The Villans odpoczywali w srodku tygodnia. Ba, nawet kolejke wczesniej rywal w postaci Fulham nie wysilal sie za bardzo takze podopieczni McLeisha maja naprawde duze rezerwy sil. Forma Kanonierow musi budzic podziw - 6 zwyciestw z rzedu - jednak dalej nie zapominalbym, ze to nie jest ekipa na TEN poziom. Widocznie podopiecznym Wengera udalo sie wstrzelic w odpowiednia sytuacje i spadki formy pewnych ekip (Liverpool oraz Everton) dlatego sami tez juz niedlugo powinni zaczac gubic jakies pkty. To sa wciaz mlodzi i nieokrzesani pilkarze dlatego naprawde ciezko jest utrzymac rowna i stabilna forme tym zawodnikom. Nie licze na fajerwerki w tym meczu, ale kurs jaki mamy na handi +1 dla gosci robi na mnie niemale wrazenie. The Villans juz w tym roku na Emirates potrafili nastraszyc i to ladnie w pucharze, jest szansa ze i tym razem na zbyt pewnych Kanonierow doswiadczeni pilkarze z Birmingham moga znalezc sposob. Przy nawet porazce 1 bramka dostajemy zwrot po takim kursie ? Ja to kupuje
Arsenal - Aston Villa +1,0 2 @ 2.82
Norwich - Wolves
Kolejny raz Norwich, kolejny raz kurs ~1,80 no i nie moge nie sprobowac... Ostatnio Norwich jechalo na Sports Direct Arena gdzie Sroki wyceniane byly na ok. 1,70. W nastepnej kolejce Kanarki udaja sie na Craven Cottage gdzie gospodarz - Fulham - zostal juz wyceniony prze bukow na... ~1,75. Nie za duzo tych "cienkich" kursow ze strony bukow ? Moj nos mi mowi, ze za duzo.
Juz ostatnio gralem Wigan 2 dnb ale jednak niejaki Diame wyprawial w koncowce spotkania cuda w ekipie gosci, zeby tylko nie wbic pilki do bramki Ruddiego. Skonczylo sie podzialem punktow i wynikiem 1-1. Ale to wg mnie i wylacznie wina gosci, ktorzy mieli naprawde kilka dogodnych okazji, ale jednak ofensywa Wigan to... duze nieporozumienie. Swoja droga, pierwszy kandydat na mojej liscie do spadku w tym sezonie.
Dla mnie Wilki to inna para kaloszy - pomimo tylko 5 goli wiecej zdobytych - stawiam ich mozliwosci ofensywne o wiele wyzej niz te z Wigan. Typ nie jakos specjalnie na Wilki co raczej przeciwko gospodarzom a najbardziej po prostu, przeciwko dziadowskiemu kursowiZa najmniejsza stawke, bo jak cos bedzie nastepny wyjazd Wilkow do Stoke, a tam kursy juz leca w dol... Czuje, ze "Pulisy" ten mecz juz beda wiedzialy jak rozegrac.
Norwich - Wolves 2 dnb @ 3.60
Sunderland - QPR
Wisienka na torcie na sam koniec. W pierwszym spotkaniu na Loftus Road wynik 3-2 dla ekipy Czarnych Kotow. Budzi zdziwienie 1 rzecz - 3 gole dla ekipy Sunderlandu na wyjezdzie. Laczna ilosc strzelonych wyjazdowych bramek to 15 z czego 3 z QPR i 4 z Wigan.
Bardzo zastanawia wysoki kurs na gospodarzy. Buki daja nawet po 2,11 zwyciestwo Sunderlandu co jest bardzo zaskakujace. Przeciwko Swansea czy Norwich kursy wachaly sie w okolicach 1,70-1,95 a sa to ekipy budzace podziw i respekt w tym roku. Skad ponad 2,00 na gospodarzy z ekipa ktora ma walczyc o utrzymanie ? Albo Sunderland po prostu przejdzie delikatnie kolo tego spotkania albo ktos sie tutaj niezle pomylilDla mnie ewidentnie zagrywka ze strony bukow w celu sciagniecia potencjalnych ludzi do dobrej oferty - az za dobrej. Slodki kurs ale Czarne Koty nic juz w sumie nie musza udowadniac.
No tak, i do konca sezonu QPR na wyjazdach ma Man United, WBA, Chelsea, Man City...
Sunderland - QPR 2 dnb @ 3.00 Ladbrokes