endriu
Forum VIP
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Ja juz dostalem kase na MB, bez skanow itd. ????
mieliscie tylko w jednej grze spiny czy w 2??![]()
SPiny miałem 2x30 na The Ousbourne
A co do wypłaty żadnego depozytu nie trzeba !!!!! Gadałem na Live
Arbiter kiedy zleciłeś wypłatę bo ja wczoraj koło 22.....ale nie ma jeszcze
a co wpisac jak chce zlecic wyplate na mb to pisze mb account name co mam tam wpisac??bo pod tym pisze o podanie emaila z mb ale nie wiem co to jest mb account name wpisalam id klijenta mb dobrze???czy powinnam wpisac imie i nazwisko???
ilona tu i tu masz wpisac maila juz sie dowiedzialem czyli ja mam ok..ale cos dlugo czekam bo nawet nie zniknela wyplata no ale do 48 h przychodzą przelewy ????wiec ponawiam pytanie te co wyzej ????
jak nie mozna cofnac wyplaty i nic na koncie nie ma to znaczy sie ze wyslali kaske ? mi rowno po 24 godzinach kasa zniknela
czemu ja sie zarejestrowac nie moge ? ani przez softa ,ani przez przegladarke (IE, mozilla) ..
dokładnie mam taki sam problem non stop jest loading loading i nic...... i nie mam pojecia co zrobić :/ może ktoś wie ?
zebys troche ruszyl glowa bys sam do tego doszedl, wchodzisz przez IE na strone kasyna, na gorze wyswietli Ci sie ze nie masz zainstalowanego Activex'a. kliknij na to 2 razy potem juz wyskoczy instalacja raczej powinienes wiedziec o co chodzi.