>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

30 Euro za FREE!!!! giełda...

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wislak .. jak sie logujesz to wyskakuje ci okno o uwierzytelnieniu danych, jakbys toi przeczytal to znalbys maila. Juz go podalem wczesniej - [email protected] . Tam masz tez wszystkie dokumenty wypisane .. oni chca skan zrodla dochodow :/

dzis mi nic nawet nie wyskakuje i na konto nie moge nawet wejsc ma ktos tak? ze na My acount nie mozna wejsc? skur....cos kombinują :zy3ou:

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wislak .. jak sie logujesz to wyskakuje ci okno o uwierzytelnieniu danych, jakbys toi przeczytal to znalbys maila. Juz go podalem wczesniej - [email protected] . Tam masz tez wszystkie dokumenty wypisane .. oni chca skan zrodla dochodow :/

dzis mi nic nawet nie wyskakuje i na konto nie moge nawet wejsc ma ktos tak? ze na My acount nie mozna wejsc? skur....cos kombinują :zy3ou:

tez tak mialem , nie moglem sie zalogowac dopoki nie wpisalem kodu , ktorego wyslali mi na maila w celu verified ????

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i wplacil ktos juz do nich z netellera? bo widizal ze macie taki pomysl na odblokowanie wyplat?! ja naszczescie zdazylem wyplacic przed blokada, mialem konto zweryfikowane, a teraz juz nie mam weryfikacji zrobionej.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napewno nie zablokowali po propstu maja cos z stroną ! Dla mnie sa dobra firma!!!

nie są najlepszą Firmą nie odpowiadaja za bardzo na emaile owszem rozliczaja, kasa na koncie przybywa , ale z ta weryfikacja przesadzają dokumenty wyslalem im z 4 dni temu i cisza...więc chyba lekkie przegięcie...cos mi sie wydaje ze bedzie problem z wypłatą ..obym się mylił.

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Sproboj sie dostac na Live Support w tygodniu i zagadaj o autoryzacje do przedastawiciela tam. Jak gadalem z kolesiem to on mi podal maila i mi zweryfikowal od razu. Ale przy nowej autoryzacji jeszcze nie gadalem tam z nikim.

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
ja tez im poprzesylalem dokumenty z autoryzacja nie bylo problemow. teraz czekam na czek. jak dojdzie dam znac. pzdr

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ja im powysylalem dokumentow przez weekend dosyc sporo mam nadzieje ze mi odblokuja :p
ale denerowalo mnie to czekanie i postawilem sobie cala kaske jak przergram nie bedzie nerwow ????

afrance 0

afrance

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wojna-rowa :P
ja im powysylalem dokumentow przez weekend dosyc sporo mam nadzieje ze mi odblokuja :p
ale denerowalo mnie to czekanie i postawilem sobie cala kaske jak przergram nie bedzie nerwow ????

Nie przejmuj sie nie jestes sam, Ja tez postawiłem wszytko dzis na MU mam nadzije ze wejdzie ???? . Tez czekam na weryfikacji i doczekac sie nie moge ????

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak ? zweryfikowali komus konto? bo nawet jakos na emaile nie odpisują i stronka coraz czesciej sie zacina

afrance to przewaliles cala kase na MU :|

K 0

kozaq5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zero kontaktu z nimi live support nie dziala nigdy na maile nie odpisuja ,a oferte to maja do niczego nawet meczow nhl nie ma jak mi zweryfikuja konto to odrazu wyplacam kase ,bo ta gielda to porazka nawet kursy sa nizsze niz na bwin czy expekt kompletna klapa

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Niesamowite! Dostałem się na livesupport!
Pogadałem i jeżeli się zrozumieliśmy, to wypłaty na netellera, wrócą w ciągu najbliższych dni. ????

DOWÓD:

Powiedzcie mi czy dobrze zrozumiałem ????

K 0

kolo181

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy mozna im wyslac numer konta np. mamy?? Bo nie mam zadnego konta bankowego...

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Tez wlasnie na Livesupport sie dostalem ???? Ale to jest nic trudnego bo w piatek tez gadalismy :p Ale koels cos stwarza , bo chce rachunek za cos .. a wszystkie rachunki sa na rodzicow :/

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Ja juz mam zweryfikowane konto !! !! !! ???? &lt;jupi&gt;

Ale na Nettlera jeszcze nie mozna wyplacac ???? A na konto nie chce (22 euro prowizji) :p

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
K.... dalej nie mozna wejsc nawet na strone ...oj zle to wszystko widze na emaile nic nie odpowiadaja i nie za bardzo weryfikuja :zy3ou:

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Najlepiej gadac z ludzmi z LiveSupportu .. oni to szybko zalatwia.

Wyslalem prawko i dowod osobisty - jako dowod ze zdjeciem.

I chcial potwierdzenia adresu pocztowego dodatkowo (rachunek etc.), to dalem pismo z banku (mam mBank to byla to umowa).

I jedno mnie dziwi, bo wczensiej moglem wyplacic tylko to co ugralem (odejmowali kwote bonusu), a teraz moge wyplacic wszystko ????