>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

30 Euro za FREE!!!! giełda...

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Czyli bonus wystarczy tylko raz obrócić?

Sadam, a ile Ci policzyli za przelew? ile Ci pieniedzy zabrali?

K 0

kozaq5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie trzeba czytac regulamin Sadam nie wiem jak to zrobiles ze ci wyplacili ale wedle regulaminu nie mozna wyplacic na netteler jesli sie korzystalo z bonusa

The NETeller withdrawal option is not available to members participating in the free bet promotion until further notice.

mozna wyplacic dopiero jesli przeslesz im te dokumenty i przejdziesz pozytywnie proces ich weryfikacji

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
To jak można wypłacić tą kase? Po co Sadam miałby kłamac? Byłby ktoś tak miły i udzieliłby mi swojego konta netteler, żebym mógł przesłać pieniądze do niego na konto, a później przelałby mi do Expekta? Chciałbym wypłacić z tąd kase, bo ta giełda mi na nerwy działa... :roll:

Bardzo proszę!

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie trzeba czytac regulamin Sadam nie wiem jak to zrobiles ze ci wyplacili ale wedle regulaminu nie mozna wyplacic na netteler jesli sie korzystalo z bonusa

The NETeller withdrawal option is not available to members participating in the free bet promotion until further notice.

mozna wyplacic dopiero jesli przeslesz im te dokumenty i przejdziesz pozytywnie proces ich weryfikacji

,moim zdaniem to dziwne ze niby mu wyplacili ...jak kazdy ma takie samo haslo jak ty piszesz, trzeba bedzie chyba na konto probowac chociaz duza kurcze opłata... no ale trudno

J 0

ja9972

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
IBETX.COM CLOSES L20.00 FREE DEPOSIT BET WITH IMMEDIATE EFFECT AT 3.00pm TODAY.

koniec promocji!!

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a ja wczoraj kolo 22-23 sie rejerstnalem i maila jeszcze nie dostalem!! ktos czekal az tyle na maila?

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kurde to nie mam pojecia :/ ehhh tez chce bonus ????

a inni tez mieliscie tak szybko?

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
zaloguj sie na ibetx na swoje dane, i tam poprosza o kod weryfiujacy, pod tym masz dwie opcje, wyslij mail jeszcze raz, lub zmien adres. Zmien adres @, a pozniej ponow wysylanie.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanko czy wam sie dzisiaj wieczorem tez stronka nie otwiera?

F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wlasnie mialem zadac to pytanie ... juz myslalem ze mi bana dali czy cos hehe :p

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
mi tez nie ???? ale pewnie modernizuja stronke, albo coś ???? moze nareszcie bedzie dalo sie wyplacic ????

D 0

denas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
znajdzie sie ktos zyczliwy,ktory wytlumaczy mi jak wyplacic kase z tego buka np na konto bankowe??
i czy mozna sobie zamowic czek z kwota pieniedzy znajdujaca sie na koncie,i gdzie go mozna pozniej zrealizowac?

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
kasy raczej nie da sie wyplacic,
podejrzane ze ktos daje 30e jeden obrot i juz mozna wyplacac

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kasy raczej nie da sie wyplacic,
podejrzane ze ktos daje 30e jeden obrot i juz mozna wyplacac

mi to też bardzo smiedrdzi , bo oni nawet na emaile nie odpowiadaja , a dokumenty wyslalem im juz 3 razy i na stronce widnieje mi ze(konto niezweryfikowane), a tym bardziej ze ktos pisal ze brak im fumduszy na Netllerer czyli co to za &quot;gównina&quot; Firma ktorej brak kasy==chyba nici z kasy! :zy3ou:

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Ja przy swoim koncie mam status: Account Status: Verified
a nic im nie wysylałem. tzn ze mam konto zweryfikowane?

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie wysylalem im zadnych dokumentow, mialem 41dolcow, nacisnalem wyplate na netellera i poszlo. zatwierdzili wyplate 30dolarow, zobaczymy czy kasa bedzie na neteler, dam znac