>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

30 Euro Tobet

zomber 9

zomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
elblag
W sierpniu powraca wielka piłka!

Na naszym krajowym podwórku sezon piłkarski już rozpoczęty, a już niedługo zacznie grać cała Europa! Chcemy, żebyś był dobrze przygotowany na zbliżającą się falę futbolowych emocji i dlatego oferujemy 100% Reload Bonus aż do €30 ważny tylko do 15 sierpnia! Gdy dokonasz następnej wpłaty, wpisz w polu promocyjnym hasło: AUGUST30, a bonus znajdzie się na Twoim koncie w kilka minut!

Oferta jest limitowana i przeznaczona tylko dla adresata tego newslettera!

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Regulamin:

1. Maksymalna kwota bonusu 100% wpłaty wynosi 30 EUR.
  2. Bonus 100% zostanie przekazany na konto w ciągu 5 minut od dokonania wpłaty.
  3. Bonus 100% wpłaty musi zostać postawiony co najmniej sześć (6) razy w dziale zakładów sportowych po kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub użycie środków do gry w innych działach Tobet. Informacje o pozostałej do obrócenia kwocie, która wymagana jest do odblokowania środków, można znaleźć na stronie swojego konta w zakładce „Szczegóły dot. zablokowanych środków”.
  4. Bonus 100% dotyczy tylko pierwszej wpłaty dokonanej przez danego użytkownika w okresie promocji, czyli w dniach 02.08.2011 – 15.08.2011.
  5. Oferta dotyczy tylko użytkowników, którzy zostali o niej powiadomieni odnośnym e-mailem
  6. Do promocji ma również zastosowanie ogólny regulamin bonusów.

Chyba dość w mairę korzystne warunki wg mnie, biorąc pod uwagę bonus.. A ze w przyszłych tygodniach bedzie co grac to sie chyba skusze ????

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Obrót oczywiście na treblach, także jak dla mnie średnie warunki, ale w obecnych czasach bonus reload 100% do 40 euro to mimo wszystko dobry bonus.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
UMIESZ CZYTAC??? w regulaminie nic nie pisze o żadnym treblu ????

Też się ucieszyłem, że nie jest napisane o tych treblach nic, ale ostatni punkt regulaminu mnie zmartwił:
&quot;6. Do promocji ma również zastosowanie ogólny regulamin bonusów.&quot;
Czyli pewnie obrót liczy się tylko przy treblach...:-(

byq86 9

byq86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
chyba nie musza byc treble, zagralem dwa single na live i policzylo mi do obrotu

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Sugerowałem się ostatnim punktem regulaminu w którym jest zapis o treblach. Jeżeli policzyło to wystarczy się tylko z tego cieszyć, bo łatwiej idzie obracać.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
A ja się zastanawiam czy jeśli nie otrzymałem e-maila o promocji, to czy mogę jednak z niej skorzystać? Wpisałem w polu &quot;kod promocyjny&quot; AUGUST30 i wyskoczyło mi, że kod promocyjny poprawnie zarejestrowany. Czy to znaczy, że jak wpłacę kasę to dostanę bonus?

C 3

cammel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie. ja tez wpisalem z wczesniejszej promocji kod odnosnie 1 euro i tez mi wyskoczylo ze zostal zarejestrowany , ale bonus sie nie pojawil ;-) . Poza tym tam pisze ze tylko dla tych co zamowili netsletter ;)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
na polskie konto dają 100 czy 120zł? bo różnie to z nimi bywało

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z ostaniego bonus korzystałem i nie musiałem grać trebla (choć przeważnie wcześniej tak było), więc na 99,99% nie trzeba trebla. Zreszta mozna to latwo sprawdzic, stawiając probnie pare zloty na singla 1,80 i sprawdzic czy odliczylo w zakladce ZABLOKOWANE SRODKI.
EDIT: Pardon byq86, ślepy jestem ???? odpowiedź już jest.

zomber 9

zomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
elblag
już obróciłem i zlecona wypłata
grałem tylko single na live i wliczały się do obrotu
a jak ktoś nie ma pewności to tak jak napisał kolega wyżej
wszystko można sprawdzić
moje konto- szczegóły środków zablokowanych-najechać myszką na tą opcje i wyświetli ile zostało do obrotu
tylko ta opcja czasami jest aktualizowana po kilku minutach więc bez nerwów

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Błyskawicznie dodany. Tylko dziś trzykrotnie obrócony. Rewelacyjne warunki. Oby więcej takich akcji - &quot;lubię to&quot;.

✅ dla Tobet.

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrót dotyczy tylko bonusu, czy kwoty wpłaconej też ? załóżmy, że wpłacam 120 zł dostaję drugie 120 i gram tylko bonusem. W razie niepowodzenia wypłacam kasę, którą wpłaciłem. Dobrze to rozumiem?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Obrót dotyczy tylko bonusu, czy kwoty wpłaconej też ? załóżmy, że wpłacam 120 zł dostaję drugie 120 i gram tylko bonusem. W razie niepowodzenia wypłacam kasę, którą wpłaciłem. Dobrze to rozumiem?
a potem się dziwić że nas ograniczają lub blokują przy fajnych promocjach.

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Błyskawicznie dodany.

To dziwne, ja wczoraj wpłaciłem 125pln, wpisałem kod AUGUST30 i do tej pory bonusu nie dopisali. Oczywiście maila dostałem. ⛔dla tobet

Napisałem do nich wcześniej i dopiero teraz dopisali, więc jak komuś nie dopisze od razu, napiszcie im maila.

K 5

ksa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
To dziwne, ja wczoraj wpłaciłem 125pln, wpisałem kod AUGUST30 i do tej pory bonusu nie dopisali. Oczywiście maila dostałem. ⛔dla tobet

To napisz do nich , a nie marudzisz na forum

maui 83

maui

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Bonus 100% wpłaty musi zostać postawiony co najmniej sześć (6) razy w dziale zakładów sportowych po kursie 1,80 lub wyższym
Rozumiem, że np w dublu kursy mogą być niższe niż 1,80? Czy każdy z zakładów musi być powyżej? Z góry dzięki za info.