Ja leciłem wczoraj wypłate 150 euro tak samo jak spike761 przez Direct transfer i chyba wypłacą bez tego depozytu, bo wypłata nie została cofnięta na konto spowrotem a sam też już jej nie moge cofnąć więc chyba w najbliższym czasie wpłynie do mnie na konto, poczekamy zobaczymy ????
Mam pytanko co wpisałes w miejsce Holding branch przy wypelnianiu danych o przelew???,bo ja przepisałem nazwe banku i dopisałem SA a mam mbank
a jak sadzisz jak zle wpisałem to kasa nie dojdzie ....??? To jest jakies wazne Pole ...Dziwne tez , bo nigdzie nie bylo miejsca , aby wpisac swit code , a przy przelewach zagranicznych to się wpisuje zawsze...No ale Iban dobry podałem i nazwe banku więc moze jakos trafi kasa...
Mam pytanko co wpisałes w miejsce Holding branch przy wypelnianiu danych o przelew???,bo ja przepisałem nazwe banku i dopisałem SA a mam mbank
czy bonus Ci się uwalniał po 10? czy odrazu całe 30 zniknęło z bonuu i było w cash?
tak ponieważ nie było jeszcze oferty Bonus 200% od 1 wpłaty jeszcze nie wpłacałem bo brakuje 5zł muszę skąsik wykombinować ale jak wypłacę napiszeRoger i składałeś też tam depozyt?Twój kumpel wypłacił bez obracania depozytu?