>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 runda kwalifikacji do Ligi Mistrzów - rewanże

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
We wtorek i środę czekają nas emocje związane z ostatnią rundą kwalifikacji do Ligi Mistrzów. Co prawda już bez naszego reprezentanta jakim w tegorocznej edycji było Zagłębie Lubin, ale nadal z wieloma drużynami, którym zapewne kibicujemy.

Kto dostąpi zaszczytu występów w elitarnej Champions League? Zapraszam do typowania spotkań rewanżowych.

Oto jak przedstawiaja się notowania u bukmachera Bwin ;)

[center:891bf19023]
[/center:891bf19023]

soofka 0

soofka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Crvena Zvezda Bukareszt - Glasgow Rangers @ x2

Rangersi to murowany faworyt spotkania. Wątpię, żeby nie przyłożyli się do tego meczu. Mają zaliczkę z pierwszego spotkania, dlatego postawię z podpórką - mogą grać na remis. Myślę jednak, że wygrają ze zdecydowanie mniej renomowanym przeciwnikiem.

AEK Ateny - FC Sevilla @ x2

Sevilla pokazała już, że potrafi grać w europejskich pucharach, wygrywając dwa razy z rzędu UEFA Cup. Teraz mają ambicję na Ligę Mistrzów i myślę, że będą o nią walczyć. Dwa gole zaliczki z pierwszego spotkania dają im komfort odniesienia porażki jednym golem, ale to wszak Hiszpanie - jeśli nie zwycięstwo, to chociaż o remis powalczą.

Dynamo Bukareszt - Lazio Rzym @ 2

Tutaj już bez podpórki. Lazio to zdecydowanie lepszy team, w końcu zajęli trzecie miejsce w Serie A w poprzednim sezonie. W pierwszym meczu padł remis i teraz Włosi będą musieli powalczyć o zwycięstwo. Trzymam kciuki, że tak będzie.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Spotkanie:
AEK - Sevilla (0:2)
Typ:remis
Kurs:3,45 /Bwin/
Analiza:

W tym meczu faworytem jest Sevilla. Pomimo, że wygrała pierwszy mecz u siebie 2:0, a teraz gra na wyjeżdzie. W meczu o Super Puchar Hiszpanii piłkarze Sevilli udowodnili, że słaba forma z okresu przygotowawczego wcale nie musi przekładać się na sezon. Zagrali bardzo ładne mecze. Mimo że po pierwszym prowadzili tylko 1:0 i w dodatku mieli grać rewanż na wyjeździe - zagrali otwartą piłkę a nie zaszyli się w obronie licząc że może nie stracą bramki. I właśnie w tym spotkaniu udowodnili, że są mocną drużyną. W lidze też zaczeli od wysokiego c. Gromiąc Getafe 4:1. Drużyna Sevilli jest w wysokiej formie i myślę, że dziś to udowodnią.
Jeśli chodzi o drużynę AEK Ateny - porażka z takim rywalem i to na wyjeździe wstydu im nie przynosi. Teraz zagrają przed własną publicznością,ale ciężko będzie im odrobić dwie bramki straty. Ale jak się nie trudno domyśleć, nie mając nic do stracenia rzucą się do ataku. Ich ofensywny styl gry przeciw ofensywnemu stylowiSevilli zapowiada bardzo ładny mecz. Drużynie z Aten jednak nie odbieram całkowicie szans na ogranie Hiszpanów. Myślę, że uda im sie strzelić bramkę gościom / kto wie, może nawet dwie/ ale nie będą w stanie przez cały mecz na tyle skutecznie powstrzymywać ataków gości by nie stracić bramek. No i by się wydawało, że analiza skończona a tu jeszcze jest &quot;mały&quot; punkcik o którym nie wspomniałem. Otóż w piątek /31.08/ FC Sevilla zagra z AC Milanem o Superpuchar Europy. No i tutaj mam już ból głowy. Z jednej strony pewne prowadzenie 2:0 i ważny mecz za 3 dni, a z drugiej AEK który na pewno tego dwumeczu nie uważa jeszcze za przegranego. Cóż, drużyna Sevilli jest na tyle dobra i ma bardzo dobrego trenera, że nie powinni tego meczu przegrać. Jednak nie postawia na zwycięstwo Sevilli które moim zdaniem nie jest tak pewne. Myślę, że przed tak ważnym meczem drużyna gości nie będzie chciała za wszelką cenę wygrać tego meczu, będzie starała się kontrolować przebieg tego meczu. Tak więc zaryzykuję i postawię na remis.
Choć pewniejszy wydaje się typ na zwycięstwo Sevilli lub remis. /1,26/

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Spotkanie : Liverpool FC vs. Toulouse FC
Typ : over 2.5 / Liverpool
Kurs : 2.10 ✅ / 1.35 ✅
Expekt

Analiza :
Dzis na Anfield zmierzy sie Miejscowy Liverpool FC z francuskim przeicetniakiem Toulouse FC. Mecz raczej moim zdaniem bedzie pod dyktando miejscowych ktorzy maja drobna zaliczke jednej bramki z Francji . Napewno najbardziej zadziwiajacy jest tak wysoki kurs na over. A moim zdaniem wlasnie padnie duzo goli. Trener Liverpoolu Rafa Benitez na te spotkanie wystawi bardzo ofensywny skald.Toulouse zagra bez kluczowych zawodników w rewanżowym spotkaniu trzeciej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów z Liverpoolem.Dominique Arribage (kolano), Daniel Congre (bark) i Albin Ebondo (udo) nie nie wystapi w dzisiejszym meczu . Do składu wraca natomiast obrońca Jon Johnsson, który uporał się z problemami z łydką.Niestety w ty meczu nie wystapi Jamie Carragher i Steven Gerrard i t owlasnie moze przeszkodzic moim planow w overze , lecz przeciez Liverpool ma tak szeroka kadre ze ich powinni zastapic inni zawodnicy.Sami Hyypia juz jest gotowy do gry po tym ja kzalmal nos na Stadium of Light.Co o ciekawe zawodnicy obu druzyn beda nosic na ramieniu czrne opaski po tym ja kzamordowane male dziecko na przedmiesciach Liverpoolu, to takze moze ic hzmotywowac .Mozliwe ze zobaczymy tkai atak Torres i Voronin lecz bez Croucha ktory nadal nie moze znalesc miejsca w wyjsciowej jedenastce . Liverpool w ostatnim meczu Premier League wygral na wyjezdzie 2:0 z Sunderland AFC zremiswoal u siebie 1:1 z Chelsea po kontrowersyjnym rzucie karnm i wygral na wyjezdzie z AV 2:1 . W ostatnim meczu Voronin strzelil bramke i moze uczynia ta i dzis Licze takze na Torresa zeby sie przebudzi li wpakowal dwie brameczki to by bylo jzu cos . Natomaist TOulouse zajmuje obecnie 15 miejsce w Ligue 1 z 4 pkt. Lecz moze sie pochwalic wygrana z obecnym mistrzem kraju Olympique Lyonnais 1:0 . Lecz na wyjazdach nie graja najlepiej co swiadcza taki wynik wyjazdowego meczu z Valenciennes FC 1 :3 a trzeba przyznac ze Liverpool jest o wiele lepsza druzyna od Valencianse .To bylo pierwsze spotkanie tych druzyn w LM tak wiec dotychczas rozegraly tylko jeden mecz przyp. wygrany 1:0.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Crvena Zvezda Belgrad – Glasgow Rangers
Pierwsze spotkanie zakończyło się skromnym zwycięstwem Rangersów, które w samej końcówce spotkania zapewnił im Hiszpan Nacho Novo. Jak zatem będzie w rewanżu? Uważam, że obie drużyny skupią się przede wszystkim na defensywie i choć im spotkanie będzie bliższe końca to gospodarze będą musieli bardziej zaatakować to wydaje mi się, że padnie w nim raczej mało bramek.
Mój typ: mniej niż 2,5 bramek – 1,58 w Unibet

Dinamo Bukareszt – Lazio Rzym
Zdecydowani mistrzowie poprzedniego sezonu w Rumuńskiej Burger Lidze – piłkarze Dinama Bukareszt póki co w rozgrywkach krajowych zawodzą, ale wszystko po to aby awansować do fazy grupowej Ligi Mistrzów, jednakże czy cel jaki sobie postawili jest do zrealizowania? Niewątpliwie tak zwłaszcza iż pierwsze spotkanie w Rzymie zakończyło się remisem 1:1. W dzisiejszym spotkaniu gospodarzy satysfakcjonować będzie więc bezbramkowy remis, ale wydaje mi się, że taki rezultat raczej nie padnie. Typując to spotkanie wydaje mi się, że Lazio, które nie prędko może dostać kolejną szanse gry w Lidze Mistrzów powinno ją wykorzystać i awansować do kolejnej rundy. Ale mimo wszystko zdecydowałem się postawić bezpieczniejsze „x2” w tym spotkaniu, które mam nadzieję okaże się skutecznym typem,
Mój typ: Lazio Rzym lub remis – 1,42 w Unibet

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Celtic Glasgow - Spartak Moskwa ⛔ :zoltakartka:
Typ: 1 Kurs: 1.75 || Bukmacher: Bwin

Na Celtic Park, gospodarze podejmują rosyjski Spartak. Jak wiadomo pierwszy mecz zakończył się wynikiem (korzystnym dla Celticu) 1-1. Napastnik Spartaka, Roman Pavlyuchenko w wywiadach mówił, o tym, że Celtic powinien cieszyć się z remisu w Rosji, a w środę będzie bronił swojej przewagi. No cóż, Celtic ostatnio rozgromił Hearts aż 5-0 co świadczy o jego wysokiej dyspozycji strzeleckiej. Ponadto Strachan już chyba przejrzał na oczy i nie wystawia Żurawskiego. :jezora: W takiej sytuacji nie można nie wygrać tego spotkania. ;-) Z biegiem czasu Spartak będzie coraz więcej atakował i przewiduję, że któraś z kontr zakończy się bramką dla Celtów.

Slavia Praga - Ajax Amsterdam ⛔ :zy3ou:
Typ: 2 Kurs: 1.87 || Bukmacher: Bwin

Nieoczekiwana porażka w pierwszym spotkaniu spowodowała, że Ajax znalazł się w bardzo trudnej sytuacji. Osobiście uważam, że bardzo dobrze się stało. ;-) Buki wystawiły bardzo wysoki kurs, a jak dla mnie to Ajax po prostu rozgromi Slavię, choć wiadomo, że Czesi będą starali się zamurować swoją bramkę. Myślę, że już po pierwszej bramce dla Ajaxu to spotkanie bardzo się zmieni. Slavia również będzie musiała atakować, a jak wiadomo Ajax jest bardzo groźny w kontrach. Ponadto Henk ten Cate obiecał włodarzom klubu, że awansuje do następnej rundy. Dwie pierwsze kolejki Eredivisie pokazały potęgę tego klubu. Oczywiście LM to mecze o większą stawkę, ale to Ajax dysponuje mocniejszym składem i doświadczeniem, które może okazać się decydujące.

Steaua Bukareszt - BATE Borisov ✅ ✅ ✅
Typ: 1 Kurs: 1.25 || Bukmacher: Bwin

Zdecydowanie najsłabszego rywala w trzeciej rundzie wylosowała drużyna Steauy. Rumuni są zdecydowanymi faworytami, a remis w pierwszym spotkaniu był dla mnie wielką niespodzianką. Myślę, że to już koniec szczęścia Borisova, który i tak doszedł dość daleko. ;-) W pierwszym meczu mieliśmy wynik 2-2, ale Steaua na pewno nie będzie się przecież bronić. Możliwe, że zagra bardziej asekuracyjnie, ale nie sądzę by ten mecz zakończył się remisem, a już na pewno nie porażką. Jeśli wygrali z Zagłębiem to na pewno poradzą sobie z BATE Borisov. Można jeszcze postawić, że goście nie strzelą w tym meczu bramki. ;-)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Spotkanie : Liverpool FC vs. Toulouse FC
Typ : over 2.5 ✅ / Liverpool ✅
Kurs : 2.10 / 1.35
Expekt

Analiza :
Dzis na Anfield zmierzy sie Miejscowy Liverpool FC z francuskim przeicetniakiem Toulouse FC. Mecz raczej moim zdaniem bedzie pod dyktando miejscowych ktorzy maja drobna zaliczke jednej bramki z Francji . Napewno najbardziej zadziwiajacy jest tak wysoki kurs na over. A moim zdaniem wlasnie padnie duzo goli. Trener Liverpoolu Rafa Benitez na te spotkanie wystawi bardzo ofensywny skald.Toulouse zagra bez kluczowych zawodników w rewanżowym spotkaniu trzeciej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów z Liverpoolem.Dominique Arribage (kolano), Daniel Congre (bark) i Albin Ebondo (udo) nie nie wystapi w dzisiejszym meczu . Do składu wraca natomiast obrońca Jon Johnsson, który uporał się z problemami z łydką.Niestety w ty meczu nie wystapi Jamie Carragher i Steven Gerrard i t owlasnie moze przeszkodzic moim planow w overze , lecz przeciez Liverpool ma tak szeroka kadre ze ich powinni zastapic inni zawodnicy.Sami Hyypia juz jest gotowy do gry po tym ja kzalmal nos na Stadium of Light.Co o ciekawe zawodnicy obu druzyn beda nosic na ramieniu czrne opaski po tym ja kzamordowane male dziecko na przedmiesciach Liverpoolu, to takze moze ic hzmotywowac .Mozliwe ze zobaczymy tkai atak Torres i Voronin lecz bez Croucha ktory nadal nie moze znalesc miejsca w wyjsciowej jedenastce . Liverpool w ostatnim meczu Premier League wygral na wyjezdzie 2:0 z Sunderland AFC zremiswoal u siebie 1:1 z Chelsea po kontrowersyjnym rzucie karnm i wygral na wyjezdzie z AV 2:1 . W ostatnim meczu Voronin strzelil bramke i moze uczynia ta i dzis Licze takze na Torresa zeby sie przebudzi li wpakowal dwie brameczki to by bylo jzu cos . Natomaist TOulouse zajmuje obecnie 15 miejsce w Ligue 1 z 4 pkt. Lecz moze sie pochwalic wygrana z obecnym mistrzem kraju Olympique Lyonnais 1:0 . Lecz na wyjazdach nie graja najlepiej co swiadcza taki wynik wyjazdowego meczu z Valenciennes FC 1 :3 a trzeba przyznac ze Liverpool jest o wiele lepsza druzyna od Valencianse .To bylo pierwsze spotkanie tych druzyn w LM tak wiec dotychczas rozegraly tylko jeden mecz przyp. wygrany 1:0.

I tak jak mowilem kurs piekny i wart granie bo overek pewny w tym meczu .

Wyniki innych spotkan :

Crvena Zvezda - Glasgow Rangers 0:0 (0:0)
AEK Ateny - Sevilla przel.
Dinamo Bukareszt - Lazio 1:3 (1:0)
Liverpool - Toulouse 4:0 (1:0)

I 0

imported_piotrek_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktos sadzi ze bedzie jakas niespodzianka i tym samym wejdzie duzy kurs w tych eliminacjach ?

Ja mysle ze Kopenhaga nie da rady Benfice - kurs 2,47 na Benfice (Profesjonal)
Celtic vs Spartak, Celtic na swoim stadionie nie powininen miec problemu z uporaniem sie ze Spartakiem, kurs 1,8 na celtic
Slavia vs Ajax, typuje ze Slavia nie da rady Ajaxowi, kurs 1,88 na Ajax

(2,47x1,8x1,88x3zl) x 0,9 to jest ok. 22,5.

Sadzicie ze wejdzie ten kupon czy nie ? Mam zamiar na to dzisiaj postawic. Moge dostawic jeszcze Arsenal i Steaua, ale wtedy jedno nie wyjdzie i kiepsko. Z dostawieniem tych dwoch meczow jest prawie 36 zl.

Mam jedno takie niepewne pytanie. Postawilem pewny kupon w Profesjonalu - za 6 zl stawki 23 do wygrania. Przelozyli mecz Safina w us open i Seville na poniedzialek - seville mam postawione ze po pierwszej polowie nie bedzie przegrywac, a Safin ze wygra. Reszta weszla. Czy zwroca mi stawke, policza po kursie 1,00, czy bede musial czekac z tym kuponem do wtorku i najwyzej wtedy odebrac wygrana ?

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Ja mysle ze Kopenhaga nie da rady Benfice - kurs 2,47 na Benfice

A ja nie byłbym wcale taki pewien zwycięstwa Benfiki.Grają na trudnym terenie w Kopenhadze napewno gra nie bedzie się układa po ich mysli gracze dzisiejszych gospodarzy wywiezli z Portugali całkiem przyzwoity wynik poniewż przegrali 2:1 a bramka na wyjezdzie jest bardzo ważna więc u siebie &#39;&#39;wystarczy&#39;&#39; im wygrac choćby 1:0.Moim zdaniem piłakrze FC Kopenhaga mają szanse odprawić z kwitkiem Benfike

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Tak myślę podobnie jak Ty gdyż Benfica to jest zespół bez formy ostatnio odejście Simao, głównego reżysera sprawiło że Benfica nie gra tego co w zeszłym sezonie i raczej wątpie aby Benfica wygrała z Kopenhagą.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Czy ktos sadzi ze bedzie jakas niespodzianka i tym samym wejdzie duzy kurs w tych eliminacjach ?

Steaua Bukareszt - BATE Borisov

Tutaj goscie staja przed ogromna szansa i pieniedzmi, wiec czemu by mieli z tego nie skorzystac?? Trener i pilkarze BATE na pewno wszystko zrobi by awansowac do LM. Fabregas pisze ze Steaua trafila na najslabszego rywala, jednak to samo mozna powiedziec o BATE ;-) Widac ze Rumuni to nie ta sama druzyna co rok temu, graja slabo co moglismy zobaczyc w meczach z Zaglebiem. Tutaj upatrywalbym X2 bo kurs 1,30 na wygrana gospodarzy jest zbyt maly moim zdaniem.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Spotkanie:Celtic Glasgow - Spartak Moskwa
Typ: Celtic ⛔ :zy3ou:
Kurs:1,85
Analiza:

W tym meczu Celtic wydaje się być zdecydowanym faworytem. Może nie mówi tego od razu wynik pierwszego spotkania 1:1, ani nie oznacza on że dziś też jest duża szansa na remis. Dlaczego? Otóż dobrze wiemy, że celtowie w pucharach mają słabsze mecze na wyjeździe, więc wynik remisowy przywieziony z Moskwy należy uznać za dobry. Teraz &quot;The Boys&quot; zagrają u siebie na Celtic Park i będą mogli liczyć na doping 60 tys. kibiców. Nie raz już udowodnili, że u siebie są bardzo groźni. Od 9 września 2004r., Celtic rozgrywał siedem meczy w europejskich pucharach na Celtic Park, odnosząc pięć zwycięstw i dwukrotnie remisując. Jednak trzeba zaznaczyć, że dziś mimo wszystko będą osłabieni, ponieważ nie zagra napastnik Kenny Miller. Ale mimo wszystko nie wierzę to, że dziś Spartak będzie tą drużyną która przerwie tę passę. Kolejnym plusem dla Celticu, jest wynik ostatniego spotkania ligowego które wygrali aż 5:0, a ich rywal przegrał w ostatnim meczu 3:1.
Tak więc wyszystko przemawia za Celtami, jeśli tylko Boruc nie popełni żadnej gafy to spokojnie wygrają xD. Mecz rozpoczyna się o godzinie 20,45. Transmisja w Polsat Sport Extra.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Slavia Praga - Ajax
Tego meczu chyba nie trzeba komentować. Wygrana Slavii na wyjeździe była najzwyklejszym wypadkiem przy pracy. Porównując grę obydwu klubów bez najmniejszego oporu mogę postawić na zwycięstwo Ajaxu, które w tym meczu pokaże graczom czeskim jak zabójcza na prawdę jest piłka holenderska. Typuję (podobnie jak wszyscy) bez problemowe zwycięstwo a co za tym idzie i awans drużyny z Amsterdamu. Jakby nie patrzeć, holenderski klub dysponuje o wiele lepszym składem. Przejście do dalszego etapu rozgrywek Ligi Mistrzów byłoby wspaniałym prezentem dla wszystkich kibiców Ajaxu a więc myślę, że klub postara się choćby i dla swoich fanów zrobić niezłe widowisko... już nie mówiąc o pieniądzach jakie związane są z wygraną tego meczu i przejściem dalej.
Mój typ: Ajax - 2.10 w Toto-mix

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Spotkanie :Arsenal FC vs. Sparta Prague
Typ : Arsenal/over 2.5
Kurs : 1.25 ✅ /1.90 ✅
Expekt

Analiza :
Już dzis o godzinie 21:05 na Emirates Stadium odbędzie się rewanżowe spotkanie w ramach eliminacji do Ligi Mistrzów, w którym Arsenal zmierzy się ze Spartą Praga. Poprzedni mecz ze stołeczną drużyną z Czech zakończył się zwycięstwem Kanonierów 2:0..I wlasnie ten mecz z posrod wszystkich meczow Eliminacji Ligi Mistrzow zaciekawilo mnei najbardziej . Napewno Arsenal uskrzydlony wygrana z obecnym Liderem Premier LEague ManCity 1:0 na wlasnym boisku , bedzie chcial takze wlasnym fanom z Emirates Stadium pokazac ze stac ich na czolowke LM . Trener Arsen Wenger w wywiadach wypowiadal sie ze nie ebdzie zadnej taryfy ulgowej i ten mecz zagraja tak jak kazdy inny z 100% motywacja . Nielada po odejsciu Thierego Henry zespol zostal oslabiony kalsowym napastnikiem lecz moze wyszlo to i m jeszcze bardziej na dobre w ataku zadzi Van Persie z Fabregasam a ten pierwszy przezywa chyba swoj najlepszy sezon od poczatku kariery, lecz .. nie trafil ostantio karnego z Manchesterem City , takze moze mu to pomo zeby pokazac u siebie swoim fanom ze to byl tylko przypadek .W drużynie Arsenalu zabraknie Bacary Sagny, który w ligowym meczu z Manchesterem City doznał lekkiego urazu po zderzeniu z Mathiu Flaminim.Lecz jest tez dobra wiadomosc , wystąpi natomiast Philippe Senderos, który przez 2 tygodnie leczył lekką kontuzję kostki. Nie pojawią się na murawie także Emmanuel Eboue, który ma uraz kostki, William Gallas, który ma problemy z pachwiną, oraz Jens Lehmann, który naciągnął ścięgno achillesa.Do zespołu Sparty powrócił Horvath, który miał ostatnio zabieg chirurgiczny. Tomas Repka także wyzdrowiał już po kontuzji i poleciał z klubem do Londynu( przypomnijmy faulowal go Cesc Fabregas ) . Druzyny spotykaly sie piec razy , z czego az piec razy wygrywali Kannonierzy . Wyniki sptokan : Sparta Praga 0-2 Arsenal ,Arsenal 3-0 Sparta Praga , Sparta Praga 0-2 Arsenal , Arsenal 4-2 Sparta Praga , Sparta Praga 0-1 Arsenal . Tak wiec widac ze Arsenalowi dobrze gra sie z Czeskoa druzyna .Arsenal zajmuje obecnie piata pozycje w Premier League , wygrali dwa mecze : z Fulham ManCity i zremisowali z Blackburn Rovers natomiast Sparta plasuje sie po czterech kolejkach na czwartej pozycji z trzema zwyciestwami i jednym remisem . Napewno mecz bedzie zaciety lecz sadze ze jezeli uda sie strzelic gola przynajmniej w pierwszerj polowie to o over mozemy byc spokojni .

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
Dzisiaj o godzinie 20:30 dojdzie do spotkania pomiędzy Slavią Praga a Ajaxem Amsterdam. Będzie to rewanżowe spotkanie w walce o fazę grupową Ligi mistrzów. W pierwszym meczu na Amsterdam Arena doszło do ogromnej niespodzianki, goście z Pragi w 75 minucie po wykorzystanym rzucie karnym strzelili pierwszą bramkę, jak się później okazało jedyną w tym spotkaniu, co im dało rewelacyjny wynik 0:1.
Po tym niespodziewanym wyniku Ajax gromił rywali w lidze co może napawać optymizmem przed decydującym rewanżowym meczem.

19.08.2007r. Eredivisie De Graafschap - Ajax Amsterdam 1:8
26.08.2007r. Eredivisie Ajax Amsterdam - SC Heerenveen 4:1
Slavia także wygrywała swoje spotkania ligowe jednak nie tak przekonywująco jak czynił to Ajax:
19.08.2007r. Gambrinus Liga Ceske Budejowice - Slavia Prague 1:2
25.08.2007r. Gambrinus Liga Slavia Prague - FC Brno 1:0

W dzisiejszym spotkaniu Ajax wystąpi bez kontuzjowanego Gabri&#39;ego i najprawdopodobniej także bez Maduro. Jednak myślę, żę brak tych zawodników nie wpłynie negatywnie na grę zespołu i Ajax zdecydowanie zwycięży. Każde zwycięstwo Ajaxu (oprócz 0:1) gwarantuje im dalszą gre w LM

Mój typ: Ajax

kaprys 0

kaprys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pasikurowice Dolne
a ja tam sobie mysle ze sensacja bedzie w bukareszcie i bate wygra z rumunami. w polsce mowilo sie ze lubin ma tylko przejsc steue i potem bedzie latwo bo bate to kelnerzy. ale z nimi lubin nie bedzie grac juz wiadomo, natomiast steua tez odpadnie, bo dzisiaj przegra. steaua gra piach i mieli szczescie, ze grali z lubinem, a nie w wisla czy legia, bo juz wtedy by odpadli. bate tez poprzednio u siebie zremisowalo, a na wyjezdzie wygralo bo to jest dobra druzyna na kontre jak widac. kurs jest 12 i jak mi to wejdzie to czekam na ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
Steaua - Bate Borisov

Pogromca Zagłebia Steaua B. zagra u siebie w rewanżowym meczu z BATE Borisov. W pierwszym meczu na wyjezdzie było padł wynik 2:2.Steaua moze nie jest w najwyzszej formie ale z Bate powinna sobie poradzic tym bardziej ze w 1 meczu stracili bramke na 2-2 pod koniec meczu w 92 minucie. Na stadionie na pewno zasiada wszyscy czyli 28000 kibicow.Steaua spokojnie ten meczyk wygra bo to że BATE dotarło tak daleko jest tylko kwestią drzewka eliminacyjnego - wybaczcie ale islandczycy to klubowa potęga raczej nie jest, a w pojedynku 2 słabych drużyn po prostu ktoś musiał awansować. Teraz spotkali się Białorusini z wymagającym rywalem i na tej fazie zakończą udział.

Mój typ: Steaua ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.27
Wynik: 2:0

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
Celtic - Spartak M.

Moim typem na ten mecz jest UNDER 2,5 (typ zaporzyczony od Komarr).
Moim zdaniem ta potyczka bedzie bardzo ciężka dla Celticu.Spartak jest mocna ekipą i nie odda łatwo skóry.Celtic no faktycznie zagrał skutecznie w dwóch ostatnich ligowych meczach ale w tym meczu wynik jest sprawą otwartą.Ja uważam ze możemy być świadkami remisu....i dogrywki.
Oglądałem pierwszy mecz tych ekip i powiem ze niebiosa sprzyjały Ceticowi i tylko dlatego nie przegrał. Mysle ze bedzie remis 0:0 lub 1:1. No chyba ze Celtic sie odrodzi strzeli bramke i bedzie pilnował wyniku, to w takim wypadku 1:0 dla Celticu tez mozliwe.

Mój typ: Under 2.5 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.75
Wynik: 1:1

D 0

damian591

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
:D
Celitc - Spartak Moskwa
Typ: Celtic Glasgow
Kurs: 1.80
Bukmacher: Totomix

Analiza:
Mecz rewanżowy 3 rundy kwalifikacji Champions Leauge pomiędzy mistrzem Szkocji Celticem Glasgow a mistrzem Rosji Spartakiem Moskwa. Mecz rozegrany zostanie jak dobrze wiemy w Szkocji i myśle że to jest ogrromny atut Celtów. Przed tygodniem padł remis 1:1, tak więc wynik ten jest bardziej korzystniejszy dla Celtów. Myśle ze dziś Boruc i spółka postawią kropke nad i to oni zagrają w Lidze Mistrzów.. W zeszłorocznej Ligi Mistrzów jeśli mnie pamięc nie myli oba zespoły zakwalifikowały sie do fazy grupowej. Myśle że i w tym roku zagra Celtic a niestety piłkarze Spartaku Moskwa beda musieli sie zadowolić Pucharem Uefa.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Spotkanie:Celtic Glasgow - Spartak Moskwa
Typ: Celtic

ehh, dzisiejszy dzień stracony, Celtic zremisował 1:1, a o Ajaxie to juz nie wspomnę, dzięki tym druzyną mało kto będzie mógł zaliczyć swój kupon do trafionych :zy3ou:

Status
Zamknięty.