Na szybko kilka spostrzezen. Bardzo dobrym pomyslem jest granie na City, zimy sie nie boja na pewno, a cska to straszna tylko w lidze. Absolutny gaz aguero pomoze wygrac b. Wazny mecz, ktory moze zdecydowac o awansie. Gram smialo, spodziewam sie dwoch napastnikow w wyjsciowej 11 a+dzeko I uwazam, ze to ten drugi strzeli bramke. Z bayernem sie nie udalo strzelic gola cska, ale z city jest to prawdopodobne bts

I wygrana city 3,25 to dobra imwestycja.
mowicie porto? Niby tak, ale takich niby wygranych ktore mialy byc bylo juz wiele... jesli mowimy porto, myslimy martinez. W przegranym meczu ze sportingiem 1 do 3 jackson popisal sie nonszalancja I przy stanie 1 do 2 dla sportingu nie wykorzystal rzutu karnego, na ktorego tak ciezko pracowal. Gdyby nie strzal ma 2 tempa, byc moze portorto nie przegraloby 1 raz od 7 lat z rywalem z lizbony. Facet jest w gazie I ma cos do udowodnienia. Stawiam, ze strzeli gola. Kursu nie znam. Wyceniam na 2,00.

1 balbym sie grac, moze pasc bramkowy remis. Trener nie jest ulubiencem kibicow, wystawia w kazdym meczu inny sklad, a moc zalezy od martineza. Do kadry wrocil juz reyes. Sandro wypoczywal w meczu z lizbona. Niezlym typem wydaje mi sie brak gola do 31 min 1,83 bet365

. Jako faworyt porto strzela pozno bramkI najczesciej po 31min. Bilbao powalczy.
duzo ludzi liczy na rome. Lubie ta druzyne, podoba mi sie ich styl I team, ale to jest tyle z mojej strony. Bayern to maszyna, ktora w
LM nie przegrywa, a jesli to sie dzieje w ostatnich latach max 1 mecz w fazie grupowej plus minus remis. Bayern lubil zaskoczyc nie wygrana wtedy kiedy na niego kazdy gra. .. tamten rok lub dwa lata temu bate, city dom. Roma jak mowie fajna, ale to w ciaz liga wloska. Remisu nie wykluczam, bo bayern nie musi tego wygrac, ale takI prestizowy mecz chetnie wygraja I pokaza moc, by potem w nd gdy wiekszosc na nich postawi bo wygrali z roma, da ciala z gladbach ???? taka jest pilka. Typ bardzo asekuracyjny bayern strzeli 1,18 bet365.
Barcelona jutro z suarezem, oszczedzanie sie przed meczem z realem ? Absolutnie nie. W
lm wygrali tylko 1 do 0 w domu z apoel, z psg 3 do 2. Bramki na 0. To jest idealny moment na pogrom ajaxu I wyjscie na plus z bramkami, a suarez jest glodny gry, niech gryzie trawe I pokaze na co go stac. Stawiam azjana -2 bo boje sie 2 do 0. W razie 2 bramkowej wygranej zwrot 1.55 ZWROT
Perelke mamy w meczu anderlecht-arsenal. Stawiam na anglikow, jak chca to potrafia,
lm to nie liga I wygrywac tu potrafia, tutaj mamy potencjal a armata w koncu odpadli. anderlecht to moze krolowac w slabej lidze belgijskiej., arsenal ma duzo do udowodnienia I jest glodny 3 pkt. Handicupu nie daje bo 1,6

juz jest Fajnym kursem.
Trzymaj sie z daleka:
Liverpool-Real
pojda tu tasiemce na 2, tak wiem liverpool jest mega slaby, nie moge na nich patrzec jak graja, a z qpr to przegrac powinni a nie wygrac jakimis kartoflami, ale tu znow moga miec fart a z realem to grac potrafia
.Real traci max 1 raz pkt w
lm, przed barcelona zejda z tonu I zagraja spokojnie, remis im starczy. Tragedi nie bedzie
Dortmund nie bede opisywal, bo jak tylko ich widze to nerwy mnie biora. Sa jeszcze gorsi niz liverpool, bo potrafia w meczu zagrac max 20min dobrze I pokazac ze sie da, a potem przegrac mecz. Raczej nie dadza rady galatasaray.
juve to jedna z gorszych druzyn na wyjezdzie w ostatnich latach w
lm. Tamten rok 1w 1r 1p. Olympiakos juz pokazal, ze u siebie daje rade. Stawiam na remis I to bedzie dobry wynik dla juve.
schalke-sporting 1x pewne, ale malo placa. Remis prawdopodobny.
Chelsea maly kursk za maly. Nie spodziewam sie pogromu, under 2,5 I chelsea
Szkoda mi city, bo zysk bylby jeszcze lepszy ????
Jak na zlosc wszystkie mecze odradzane weszly oprocz olympiakosu