>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 Freespins Hot City begawin

Status
Zamknięty.
czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw/Kraków
Rzepek1 po pierwsze nie nabijam postow i nie udzielam sie w kazdej promocji. Po drugie nie mowilem do Ciebie bo Ty sie spytales normalnie wiec od tego jest forum. Tutaj w porzadku ale jak widze jak ten od biedy mateuszcwks wypowiada sie w kazdym temacie i mowi co mu sie wydaje i czego by chcial to jest zwykly spam. Nikomu nie pomaga tylko nabija posty juz wiele razy Cie upomniano o to ;) mozesz sobie pisac co chcesz ale kazdy wie i tak jak jest ;) koniec

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się wczoraj i nie przyszedł mi jeszcze mail aktywacyjny, z jakiej skrzynki najlepiej podać maila żeby doszedł?
Pewnie na wp masz? Mi też nie doszedł

E 0

existenz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Pewnie na wp masz? Mi też nie doszedł

ja z kolei mam inny problem, bo zapomnialem hasla, dalem odzyskanie wczoraj, i do dzisiaj nic nie doszlo ;( cos im szwankuje system mailowy ;)

B 25

bobo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miec konto na gmail i po problemie

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Ja mam na onecie i od wczoraj nie dostałem maila:-? Poprawiliby szybkosc wysyłania maili bo jest to troche irytujace...zaawyczaj nie mam takich problemow

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam na onecie i od wczoraj nie dostałem maila:-? Poprawiliby szybkosc wysyłania maili bo jest to troche irytujace...zaawyczaj nie mam takich problemow

sorry ale mylisz się, ja się rejestrowałem dziś i w gmailu miałem meila od nich od razu, więc nie wiem dlaczego ty obwiniasz tego kto wysyła meile, raczej byś pogonił serwis w którym masz skrzynkę, bo to u nich leży wina wolnego pobierania wiadomości z serwerów !

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja, podałem konto na gmail i od razu doszło.

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ci co moają Konta Mailowe na WP na Onecie itp ...

Polecam wam odrazu zmienić na pocztę w GOOGLE.

Ewentualnie na Interii....

Ale GooGle to obecnie Nr 1

S 0

spowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
3 razy zakrecilem ???? i .... i 3 razy 0zl ???? dobry bonusik wiecej takich ????

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
Ci co moają Konta Mailowe na WP na Onecie itp ...

Polecam wam odrazu zmienić na pocztę w GOOGLE.

Ewentualnie na Interii....

Ale GooGle to obecnie Nr 1

Gmail.com najlepsza.... INTERII nie polecam wogole ja mam tak to wogole emaile nie dochadza z róznych kasyn i wogole a na gmail wszystko dochodzi i pare sekund ???? )

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gmail.com najlepsza.... INTERII nie polecam wogole ja mam tak to wogole emaile nie dochadza z róznych kasyn i wogole a na gmail wszystko dochodzi i pare sekund ???? )

tylko od razu do tych którzy założą konta na gmailu, że jeśli ktoś wam przejmie na tym serwerze konto, to jest ono nie do odzyskania ????

7 3

7rudy7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlatego najlepsze jest yahoo mi wszystko dochodzi natychmiast z kasyn z pokerów itp

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie potwierdziłem maila to moge od nowa założyć konto na te same dane, tylko podając nowy adres email?

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
  • - Customer ID Number, this appears when you log on to the web page
  • - Amout that you wish to withdraw
  • - Name of the person who holds the bank account
  • - Name of Bank
  • - IBAN Bank Account Number
  • - SWIFT or BIC Code of the Bank
  • - Photographic proof of identification, passport, national identification document, drivers licence or similar.
  • - If you have deposited using a credit card, a copy of this credit card front and back

przetłumaczy mi ktoś ??

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie potwierdziłem maila to moge od nowa założyć konto na te same dane, tylko podając nowy adres email?
Myślę, że tak. W końcu konto nie zostało aktywowane. Miałem ten sam problem z WP. Na O2 link był w 2 sek.

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
- Customer ID Number, this appears when you log on to the web page
- Amout that you wish to withdraw
- Name of the person who holds the bank account
- Name of Bank
- IBAN Bank Account Number
- SWIFT or BIC Code of the Bank
- Photographic proof of identification, passport, national identification document, drivers licence or similar.
- If you have deposited using a credit card, a copy of this credit card front and back

Numer ID, pojawia się, gdyu się logujesz na strone
Kwote jaką chciałbyś wypłacić
Imię i nazwisko posiadacza konta bankowego
Nazwa banku
Numer IBAN banku
Numer SWIFT lub BIC banku
Fotografie ( scan ) potwierdzającą tożsamość, paszport, narodowy dokument tożsamości, prawo jazdy itp.
Jeżeli dokonałeś depozytu za pomocą karty kredytowej, również scan przodu i tyłu karty kredytowej.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
sorry ale mylisz się, ja się rejestrowałem dziś i w gmailu miałem meila od nich od razu, więc nie wiem dlaczego ty obwiniasz tego kto wysyła meile, raczej byś pogonił serwis w którym masz skrzynkę, bo to u nich leży wina wolnego pobierania wiadomości z serwerów !

no to ja nie wiem...zalozylem konto na gmail i zarejestrowlame sie na begawin i jak maila nie było tak niema:spokodfhgfh:. Tego juz mi nie wytłumaczysz...

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
u mnie podobny problem, najpierw wp, czekam już 24h a teraz zarejestrowalem sie z emailem na yahoo i od 20 min nic nie przychodzi ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
pytanie trochę z innej beczki , ale :
kto ma pocztę na wp.pl ?? bo ja mam taki problem, że chcę im wysłać skany , ale gdy wczytuje plik do ładowania , to się tak jakby zwiesza to i nic nie idzie... już 2 dzień , po prostu nie mogę załączyć żadnego pliku do maila ; ma ktoś podobny problem ? ????

Status
Zamknięty.