>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 Freespins Hot City begawin

Status
Zamknięty.
R 0

ratay86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
  • Where? The video slot Pacific Attack
  • When? Friday 3rd April between 19:00 and 20:00 CET

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
oni nigdzie nie piszą że musisz im wysłać nowy adres, musisz tylko potwierdzić ten, nie wiem dla czego tak, dziwna sytuacja, ?? sprawdź jeszcze czy twoje konto mb nie jest zablokowane
masz rację ,przeoczyłem jeden wyraz, czyli musi po prostu potwierdzić adres który aktualnie im podał i wysłać go ponownie, gdyż oni po prostu po znaku zapytania widać że nie wiedzą czy ty chcesz na pewno zlecić wypłatę, więc napisz że chcesz, i potwierdź meil który im dałeś &quot;mb&quot; :spokodfhgfh:

P 0

parus16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
juz wiem blokneli mi konto na moneybookers muszę te wszystkie dokumenty im wysłać

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
mam pytanko moze juz bylo ale,jak to jest o 19 sa spiny zaluzym ugram cos na nich i moge sobie to do jutra zostawic ? czy o 24 mi kasa zniknie czy mam czas od spinow 24 h na obrót na casynie,?

S 0

skona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na pacific attack sa 10 kwietnia, a dzisiaj na czym sa?

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
to się wylogujcie i zalogujcie jeszcze raz.

Może mi ktoś powiedzieć jak ma się sprawa z czymś takim, że na zakładach mam już 22 euro (już obrócone ze wcześniejszych spinów), a teraz z tych na Pacific Attack wygrałem 11- czy mogę normalnie to co wygram ponad te 11 przelać na zakłady i obracać czy nie można łączyć kasy z 2 promocji o darmowych spinach?

Status
Zamknięty.