>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 free spinyw begawin

Status
Zamknięty.
P 0

pawelwerp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Begawin
temat o co piątkowych spinach w begawin zamknięty więc zakładam bo dzis daja spiny w hot city, ja osobiście 4 euro ugrałem ale znajomi prawie nic jakies drobne po 0.12, wogóle cięzko cos tam obrócic ja po 5 minutach wszystko wtopiłem, ale moze komus sie pofarci ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Potwierdzam spiny są , u mnie 0 ???? A co do wypłaty to najlepiej jak masz ugrane i obrócone wpłacić kartą kredytową minimalna kwotę , obstawić z meczyk albo i nie i zlecić wypłatę ... w 99% przypadków nie chcą żadnych skanów itp.

K 5

kamil6109

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
własnie mialem o tym pisac ja ugralem 0,06 ale ta promocja chyba trwa do 12

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja tylko pamiętam , że ze spinów (pierwszym razem na grze Relic Raiders) ugrałem 12 euro , poszedłem na ruletkę , doszedłem do 25 euro i cały czas obracałem , doszedłem w końcu do 50 i przelałem na zakłady sportowe. Gdy chciałem to wypłacić , to napisali mi , że muszę postawić na zakładach sportowych za minimum 70 euro :jezora: Teraz już obróciłem to wszystko i wypłata została zlecona , także pozostaje mi czekać.

E 0

egeshegerege

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
musisz za to grać i robić obrót 40x lub jesli np bedziesz miałz tego 30E to mozesz ta nadwyzke nad tą Twoja ugrana ze swinow kwote przelac na zaklady a tam - obrot x4 po kursie 1.5 , czyl iprzelewasz np 20E to musisz postawic łacznie za 80E po kursie minimalnym 1.5 oczywiscie typy 1x2 bez zadnych x2 czy handicupow ;p
Chociaz tak na serio to na ich stronce jest tylko info dotyczace 5 spinów a nie 3 wiec tutaj moze byc inaczej ???? ale lepiej juz sie trzymac obrotu 40x lub zaklady x4 nadwyzka ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Panowie, wszystko jest napisane w poprzednim temacie. Warunki obrotu, wypłaty, etc. Także nie widzę sensu aby kolejny temat był otwarty. Znów pewnie większość wpisów to będą kłótnie i wyzwiska lub chwalenie się kto ile wygrał!

Status
Zamknięty.