a ja przegralem 3 euro teraz musze 2 konto jakims cudem otworzyc ;D
zakładasz 2 konto a pozniej bedzie po promocji????
jak przegrałes to trudno !????
sępisz na 3 euro jak na miliony
a ja przegralem 3 euro teraz musze 2 konto jakims cudem otworzyc ;D
Atlanta Hawks - Boston Celtics
Duża pula sie robi !! A tutaj pewna 2222222 wiec polecam postawic na Boston Celtics !
No i po co wypisujesz takie głupoty, że Boston Celtics są pewniakiem. Mecz wygrali koszykarze z Atalanty, a Ty okazałeś się zwykłym naciągaczem. Na 100% obstawiłeś wygraną Atalanty i chciałeś aby jak najwiecej osób obstawiło przeciwko.
Mam nadzieję, że nikt nie dał się na to nabrać. Dobrze by było aby takich pseudo-użytkowników karać, a także zakazać przynajmniej w tym temacie podawania swoich typów, bo się zrobi zaraz wielki śmietnik ( jeśli jeszcze go nie ma).
Utworzyłem nowy 'stolik' i postawiłem w nim na MU za 3E.Teraz pod napisem total cash mam 12E,co to oznacza? To pula tego stolika czy to suma,którą mogę wygrać kiedy trafie typ?
Słuchaj boston był favorytem w tym meczu, wiele osób z forum postawiło nawet handi na boston a kursy na celtic były po 1.20 więc o co chodzi, możliwe że chciał coś wygrać ale bez przesady nie obwiniaj go że zdarzyła się niespodzianka .. ????
Zauważyłem że mają taką ofertę:
Tam taki burdel jest, że pewnie trochę osób się załapie na ten bonusSam już wysłałem opinię, zobaczymy jak to będzie.
i co wyplacil ktos jak dal inne dane a ten sam email?
Prosze o pomoc... i co moge zrobic wrazie gdyby mi nie wyplacili