>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 EURO za rejestrację. Apostandum.com

luki123 0

luki123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
komus moze wyskakiwal ten blad co padalem wczesniej co trzeba zrobic??? prosze o jka najszybsze odpowiedzi...

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatni raz staram się wytłumaczyć wszystkim, którzy nie wiedzą o co chodzi. Inaczej już nie umiem.

CZERWONY - zakłady otwarte przez kogoś innego w których można brać udział.
RÓŻOWY - tworzenie nowych zakładów (wczesniej nazwalem je &#39;stolikami&#39;).
NIEBIESKI - pula zakładu i procentowy rozkład zakładów (źle sie wyswietla przy dublach, triplach, etc...).
ZIELONY - jeżeli chcesz sie zalożyc klikasz np. na button BET. Stawka jest z góry ustalona przez zakładającego &#39;stolik&#39;. (mając 2 euro nie możesz wziąc udziału w zakładzie za 3 euro, mając 10 euro możesz 3 razy wziąć udział w zakładzie za 3 euro). Po kliknięciu na BET wejdziesz na strone gdzie bedzie wiecej szczegolow tego zakladu, wybierasz swoje typy i potwierdasz.

Jeżeli chodzi o wygrane to sprawa jest bardzo prosta: wygrani dzielą sią kasą przegranych!

Może zdarzyć się sytuacja, że w chwili gdy zawierasz zakład jesteś jedynym typującym 2jke, a za chwile typujących 2jke będzie 50. Do samego zamknięcia zakładów nie wiadomo więc dokładnie jaka będzie ewentualna wygrana. Może też zdarzyć się tak, że nikt nie będzie chciał postawić przeciwko Twojemu typowi i nic na tym nie będzie dało się zarobić, albo na wiele osob typujących tak jak Ty przypadnie niewiele osób typujących przeciwstawnie i wtedy ryzykujesz swoją kase, mogąc wygrać tylko jakieś bardzo drobne sumki (mimo iż u standardowego bukmachera wygrana byłaby duża).

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
UWAGA! Wypłaty : od 4 euro wzwyż! Na MB !
Inne metody wypłąty min. 25j !!!!

luki123 0

luki123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wejsc na ta glupia strone robie tak jak mowicie i gdy klikne na logowanie to sie robi bila stronka...

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Instrukcja jak wejść na Apostandum.com : P
1. Wejdź na stronę z linka aktywującego twoje konto.
2. Jeśli informację są po angielsku klikasz na | Open Account |,
a jeśli wyświetla Ci się informacja w języku hiszpańskim zmieniasz na angielski po czym cofasz i dopiero wtedy klikasz na | Open account |
3. Wchodzisz w | Init w górnym prawym rogu ekranu, po czym logujesz się.
:spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

G 0

gerber255

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jestem dobry uuu!!!
hehe zrobiłem stolik na phonex suns 2Euro hehe dobry kursik mzoe bedzie walcie hehe pozdro!!!

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
kurde, tydzien temu mialem tam 2 euro z groszami, dzisiaj wszedlem i mam 4,58 euro :p a nic nie stawialem :p mam nadzieje, ze sie nie zorientuja, bo musieli sie cos pomylic:p

luki123 0

luki123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Instrukcja jak wejść na Apostandum.com : P

1. Wejdź na stronę z linka aktywującego twoje konto.
2. Jeśli informację są po angielsku klikasz na | Open Account |,
a jeśli wyświetla Ci się informacja w języku hiszpańskim zmieniasz na angielski po czym cofasz i dopiero wtedy klikasz na | Open account |
3. Wchodzisz w | Init w górnym prawym rogu ekranu, po czym logujesz się.

:spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

Nie mam meila aktywujacego ale wchodze tak jak Basturk66 i dalej przy logowaniu mnie wyrzuca skad mam konto skoro nie mam meila ?? otoz nie moglem sie zarejstrowac wyskakiwal error 10052 (chyba) i odezwalem sie do suportu i przyslali mi login i hslo na ktore mam sie logowac....

0 0

0vers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Premier League
Chelsea FC - Wigan Athletic
31€
Result: X,
Your Bet: X,
Moze mi to ktos wytlumaczyc ? Obstawialema na remis i remis byl, ale kasy nie wygralem.
Finished
Result: X,
Your Bet: X,

zulu15 12

zulu15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi sie ze do konca nie rozliczyli,bo mam to samo... tyle ze z innym meczem...

0 0

0vers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza sie ???? Juz wszystko ok. Po prostu nie rozliczyli zakladu od razu , pozdrawiam ????

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
da mi ktoś linka do stronki bo w tą co wchodze to robi sie biało i tyle ;/