>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 EURO za rejestrację. Apostandum.com

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj jeszcze popołudniu obstawiłem mecze, ale wieczorem juz sie nie dało wejsc na strone ;/

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj tak wchodziłem dziś próbuje wpisuje login i hasło i pojawia sie biała strona ;/ i nie da sie zalogowac;/ też macie tak samo ?

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak, tylko tam na stronie masz po prawej stronie u gory baner z tymi 3euro i z tamtad sie zarejstruj

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Ok Teraz Jak mozecie to powiedzcie o co chodzi ogolnie w tym bukmacherze bo jest jakies 1 E 2 E 6 E ?? Co to znaczy jak moge postawic kupon ?

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sam nie wiem juz wczorja obstawiłem mecz weszedl i cigale pisze 3 euro ;/

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozumie to tak że tam masz łaczną kwote postawiona na dana druzne jak wejdzie to kase dzielą miedzy tych co trafili , ale niech sie wypowie ktos kto bardziej sie zna ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W skrócie:
ten bukmacher to cos w stylu prostej giełdy zakładów.

Jedna osoba tworzy &#39;stolik&#39;, ustala o jakie zdarzenia/zdarzenia bedziecie sie zakladac i ustala wpisowe zakladu.

Kolejne osoby mogą zalozyc sie z osoba, ktora otwarła &#39;stolik&#39; lub utworzyc swoj stolik i czekać, aż ktoś zechce się dorzucić do puli. Wygrani dzielą pomiedzy siebie kase przegranych.

To 1E, 2E, 6E to własnie kasa, która musisz dorzucić do puli &#39;stolika&#39;, żeby moc sie zakładać o dane zdarzenie.

Stoliki mogą być z singlami, dublami, triplami itd... wygrywają Ci, którzy trafią najwiecej poprawnych typow...

Ciezko to tak na sucho wytłumaqczyć, ale mam nadzieje, ze chociaz troche Ci to przyblizylem ;)

S 0

slawciu_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też postawiłem na liverpool ale nie mogę ni cholendry wejść na to konto teraz?? Cosz to zrobić? Sprawdziłbym czy coś wygrałem.... Macie jakiś spsób żeby wejść, czy to ich awaria jakaś?

S 0

slawciu_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic z tego, zmieniam język, wchodzę w open new account, wyskakuje error, klikam w unit, loguje sie i biała strona... lipa

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
w sumie to bez sensu ten bukmacher.. np. jesli dzisiaj postawie 1 euro na zwuciestwo Gornika z Zaglebiem, to otrzymuje 0,95 euro. Czyli nawet jesli typ wejdzie, to jestem stratny.

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo ktos inny musi postawic na zaglebie wtedy Ty bierzesz jego kase ????