>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 euro do Bets4All

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja dla nowych użytkowników Bets4All.

1. Wchodzimy na http://www.sportpunters.ro/index.php
2. Rejestrujemy się tam
3. Wysyłamy e-mail pod adres [email protected] , w temacie pisząc VOUCHER 3 EURO, a w treści swój login w sportpunters
4. Za kilka godzin powinien przyjść do nas kod.
5. Kasę można wypłacić po ugraniu min. 40 euro, max. wypłata 50 euro

by MAzaq©

spider231 0

spider231

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
48 H od ciebie !
hehe zrtobilem czekam ale nie wiem jak tam sie cokolwiek bedzie obstawiac tam nie ma zadnych ofert to jest jakies forum o co chodzi opisz ?

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem takiego zwrotnego emaila:

&quot;promotion is over....read the home page at www.sportpunters.ro&quot;

przykro ale chiba już po wszystkim... :sad:

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe zrtobilem czekam ale nie wiem jak tam sie cokolwiek bedzie obstawiac tam nie ma zadnych ofert to jest jakies forum o co chodzi opisz ?
To nie tam bedziesz grał tylko w Bets4All. Strona na której się rejestrowałeś to jakiś rumuński serwis afiliowany dla wspomnianego kasyna. Za zarejestrowanych graczy dostają kasę (niby taki Strategypoker lub LiquidPoker, jeśli śledzisz forum to będziesz wiedział o czym mówię), a Ty będziesz miał te 3 euro. W sumie jakoś nie mam zaufania do Rumunów ???? dlatego nie bedę żąglował swoimi danymi. :roll:
Plus dla Mazaq&#39;a, że próbuje coś wygrzebać w necie bo teraz to już rzeczywiscie trudno cokolwiek znaleźć za free.

S 0

sodzaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja przed chwilą dostałem kod :jezora: A maila im wysłałem o 22.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie tam bedziesz grał tylko w Bets4All. Strona na której się rejestrowałeś to jakiś rumuński serwis afiliowany dla wspomnianego kasyna. Za zarejestrowanych graczy dostają kasę (niby taki Strategypoker lub LiquidPoker, jeśli śledzisz forum to będziesz wiedział o czym mówię), a Ty będziesz miał te 3 euro. W sumie jakoś nie mam zaufania do Rumunów ???? dlatego nie bedę żąglował swoimi danymi. :roll:
Plus dla Mazaq&#39;a, że próbuje coś wygrzebać w necie bo teraz to już rzeczywiscie trudno cokolwiek znaleźć za free.

Nic tam nie żąglujesz danymi oprócz maila swojego nic w sumie im nie podajesz , ale uprzedzen do obcokrajowców nie trzeba miec...obojetnie czy to rumun czy ukrainiec......bo niestety&quot; jak nas widza tak nas piszą&quot;

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
mail wyslany... czkekam na odpowiedz i 3ojro ????

a wogole to jak stawiac tam? :&gt;

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Mi mail z kodem przyszedl po 3 min :razz:
Potem go wpisalem na Bets4all gdzies kolo 22.30 ale kasy jeszcze nie ma pisze mi
&quot;Polecenie realizacji bonu jest juz w drodze!&quot;
Narazie czekam ;-)

emde 0

emde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietochlowice
Pamiętam że kiedyś na bets4all dużo osób się zarejestrowało, wpisało kod i nikomu nie dali kasy może teraz będie inaczej ????

L 0

legolek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chorzów
O to teraz panowie was zaskocze ???? jesteśmy bardzo już popularni bo gdy poprosiłem o bon 3 euro otrzymałem odpowiedź ????

i&#39;m sorry to see that some people just blindly follow some articles from their locals forums,in your case:http://forum.bukmacherskie.com

Please take some time to read our main page or articles regarding this bonus at our forum.

Have a nice day!

Radu
sportpunters

Hehehe to ci skubańce :p

spider231 0

spider231

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
48 H od ciebie !
mi bon przyszedl po prau minutach wklepalem go tam ale do tej pory od wczoraj wieczora kasy nie ma a Wy macie ?po jakim czasie ?