lipek14: a nie łaska spojrzeć na stronę ?? z tego co pamiętam wystarczy wejść w "Cashier", wypłatę i tam jest wszystko opisane ... ogólnie to żal czytać ten temat, w kółko powtarzają się te same pytania ... dostajecie kasę za free to zainteresujcie się trochę, jeśli coś jest napisane po angielsku to polecam jakiś słownik, znajomość kilku podstawowych słów z tematyki "bukmacherka" na pewno przyda Wam się w przyszłości bo jeszcze wiele firm nie ma polskiego softu a i na chat'cie tylko w języku angielskim się dogadacie ...
no i może jakiś mod zainteresowałby się tematem ... bo ja rozumiem że jedna osoba nie może zrozumieć dlaczego w kuponach ma pokazany tylko czysty zysk a nie zysk+stawka, ale jeśli powtarzają się po 2 takie pytania na każdej stronie to coś jest nie tak !!
sorki za offtopa ... ale widząc tak wielu user'ów którzy zamiast przeglądnąć temat bez zastanowienia wstawiają nowe posty z tymi samymi pytaniami ma się ochotę czasem coś napisać
lipek14 :
5. For Bank to Bank wire transfers the fee will be:
Payout amount requested x .005 + $55 = fee // kwota którą wypłacasz x .005 + $55, przykładowo: dla wypłacanych $100 koszty tej transakcji wyniosłyby: 100 x .005 + $55 = $55.5 ... chyba nie popełniłem tu żadnego błędu więc jak widać wypłata na konto jest nieopłacalna // edit: minimalna opłata wynosi $65, więc widocznie te obliczenia co podałem powyżej trzeba by podciągnąć do tej kwoty, lepiej zrezygnować z tego rodzaju wypłaty bądź też dopytać się na livechat'cie
Minimum fee = $65 // minimalna opłata
Maximum fee = $300 // maksymalna opłata
PS: jak dla mnie ten buk to jeden z gorszych któe widzialem ... po pierwsze strona chodzi masakrycznie wolno, po drugie uboga oferta, po trzecie opłaty pobierane przy ewentualnych wypłatach to totalna porażka !!
jedyny plus: ruletka, blackjack ... seria 5xczerwone w ruletce to max co mi się przytrafiło, w porównaniu do ruletek w innych kasynach/bukach tutaj wygląda to naprawdę dobrze
pozdrawiam,