>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

27zl darmo do BAW

Status
Zamknięty.
G 0

garbi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szanowny Graczu!

Bonus należy wykorzystać do dwóch miesięcy od otrzymania promocji.

Z poważaniem,

Support Team z betandwin
Encoding: UTF-8

takiego maila dostalem od supportu betandwin - wiec nie ma sie czym przejmowac ????

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Siema a co do tego bonu to nietrzba mieć minimum 40 zł swoich pieniedzy wpłaconych zeby mógł ten bon potem wypłacic??bo to cos podejrzanie duzo jest jak za darmo np. w BAH byly bony po 5 zł prosze o odpowiedź kogoś kto sie zna.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Siema a co do tego bonu to nietrzba mieć minimum 40 zł swoich pieniedzy wpłaconych zeby mógł ten bon potem wypłacic??bo to cos podejrzanie duzo jest jak za darmo np. w &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; byly bony po 5 zł prosze o odpowiedź kogoś kto sie zna.

Nie, możesz mieć 0 (zero) na koncie

U 3

uzdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
no szlak by to, wszedlem na te strone, widze pole by wpisac e-mail, wiec mowie zarejestruje sie i pogram, zarejestrowalem sie wchodze ponownie na te strone, a okno z bonusem zniknelo....(Dcjskfhdfgh), teraz wyskakuje takie cos &quot;Find de nyeste tilbud p&amp;aring; www.betandwin.com&quot; - u was tez tak jeste...? Czyzby juz po bonusie czy ja cos zle robie?

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
no chyba raczej juz po Bonusie bo u mnie to samo teraz wyskakuje !

mówi sie peszek !

U 3

uzdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Najgorsze jest to ze BONUS znikl na moich oczach...a juz wklepywalem e-mail...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Ja jak wpisalem ten bon na moje drugie konto to dostalem 27.29 PLN czyli troche mniej.Zastanawiam sie czym to jest spowodowane chyba kursy walut sie zmieniaja.

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Uzdi, jesli wpisales maila i nacisles ten knefel to dostaniesz potwierdzenie na maila i tak bedzie jeszcze raz kod wpisany

H 0

hans00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos nie potrzebny bon? ???? Jak zwykle sie spoznilem :mad: Stronka bedzie jeszcze dzialac?

H 0

hans00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W zamian moge zaoferowac dozgonna wdziecznosc oraz jakis top na strone.

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
najgorsze jest to ze podobno ten bonus byl tylko dla duńczyków-taka fama poszła w necie-nie powiem gdzie zeby nie reklamowac konkurencji ale ostrzegam ze moze byc problem z wypłata... :zy3ou:

U 3

uzdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Niestety nie zdazylem wklepac maila wiec kodu napewno nie dostane. 14:50 klikam to jeszcze działało, więc myślę sobie ze zarejestruje się w BAW, a wiec wziałem sie za rejestracje wracam na strone z Bonem i BUM, 14:55 juz nie bylo....

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Panowie to jak z tym bonusem??Wie ktoś cos pewnego??Strasznie mi to śmierdzi prosze o odpowiedź kogoś kto wie coś wiecej i kto wie coś alep ewnego a nie jakieś śmieszne ploty.Dziekuje z góry moje gg;5790299

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spotkałem sie już z innymi przypadkami ale na innym forum o to wypowiedz jedenego z nich
czesc wszystkim chcialem sie pochwalic ze betadwin zablokowal mi konto napisali ze po przejrzeniu konta postanawiaja zablokowac mi konto bezpowrotnie. korzystalem tylko z bonusu 20 zlotych typ na mundial i te 27 z hakiem. ale fajnie teraz bede sie z nimi klocij co dziennie o zwrot pieniedzy ktore byly na koncie
ciekawe jak to teraz będzie;/
u mnie to zablokowałem konto niechcacy napisałem do nich chcieli wszystkie dane a teraz nie moge wejsc na poczte o2 i na dany login. Na o2 mam 6 kont 5 działa a to 1 włsnie nie :zy3ou:

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja Wstrzymana :!: Wiec Blokuje Temacik :!:

Status
Zamknięty.