>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

27 Kolejka Premier League 03.03-04.03.2012

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa

kursy - Betclic

Oprócz dwóch najciekawszych meczów tej serii gier, gdzie jeden z nich otworzy kolejkę, a drugi zamknie, czeka nas również kilka innych, dobrze zapowiadających się spotkań. Manchester City, który na własnym stadionie nie stracił jeszcze punktów w lidze, zagra z broniącym się przed spadkiem Boltonem. Czy gości stać na mega niespodziankę? Wciąż przeciętnie grająca Chelsea, wyjedzie do West Bromwich. Rywale &quot;The Blues&quot; w ostatnich dwóch kolejkach strzelili dziewięć bramek, tracąc jedną! W niedzielę na St James&#39; Park, Newcastle zmierzy się z Sunderlandem. Czy &quot;Sroki&quot; będą w stanie walczyć o czołową czwórkę do samego końca rozgrywek? Zachęcam do dyskusji.​

O 6

olszyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kalisz
tak na szybko, ja gram na wygrana chelsea, na 11 meczow tych druzyn w premier league, chelsea wygrala...11. bilans bramek 31:4. wiadomo, statystyki nie graja, ale widac, ze wba ma kompleks druzyny z londynu. podrazniony lampard nie powolany do reprezentacji powinien cos strzelic. ciagle czekam na odblokowanie torresa, moze teraz, kiedy rowniez i on nie dostal powolania ? chelsea w ostatnim meczu w koncu zagrala na miare oczekiwan, pewnie wygrywajac na wlasnym stadionie. WBA w ostatnich 2 meczach swietna forma, 2 bardzo pewne wygrane. jednak dla mnie zdecydowanym faworytem jest tutaj chelsea, ktora w koncu powinna odniesc wygrana na wyjezdzie. osobiscie gram dubel z Wisla Krakow.

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
QPR vs Everton
QPR pod formą, Everton odbił się od dna i notuje przyzwoite wyniki. The Toffies pałają chęcią rewanżu za porażkę u siebie 0-1, a może 3 za 3? Wątpię, ogrywają MC i Chelsea, by później zremisować z Wigan, ciekawe...Teraz, po ubiegłotygodniowej wygranej nad The Blues, znowu wydaje się, że wygrana nad będącym w bezndziejnej formie QPR to tylko formalność, nie sądzę. Jak dla mnie QPR po raz kolejny utzre nosa Evertonowi, a ten typującym...
QPR 1x lub QPR DNB 2.05
słabsi zazwyczaj solidaryzują się ze słabszymi i tak Wigan, z zespołami z dołu tabeli przegrał z Boltonem, tyle że to co Kłusaki zabrały oddały u siebie, a także na wyjeździe z Wilkami, czyżby kolejne 3 za 3? Przy czym Swansea jest dość specyficzną drużyną, oni wyrastają na poskramiaczy potentatów, czytaj wygrana u siebie z Arsenalem, remis z Pool, by następnie rozczarować z rywalami w swoim zasięgu...
Wigan DNB 1.727

po głowie chodzi mi jeszcze Sunderland 3.40 co prawdaa przegrali dwa ostatnie spotkania, ale Sroczki też chyba łapie zadyszka, na dodatek wymowne 0-1 Czarnych Kotów w pierwszym meczu...
Edit: jednak odpuszczam ruszanie spotkania Newcastle - Sunderland

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Jedyny moim zdaniem pewniak na ta kolejkę to wygrana Fulham. Po Pierwsze to ekipa własnego podwórka po drugie istotne kontuzje w obozie przeciwnika. Potem szerzej opisze to spotkanie bo teraz jestem w trasie. Kurs prawda bez szaleństwa ale moim zdaniem pewna lokata

junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bobo: ja nie byłbym tak tego pewien, Connor to bardzo szanowana postać w Wolverhampton, jest od dawna w tym klubie, lubią go piłkarze w porównaniu do poprzedniego menadżera.
A przy okazji wyjść z 2-0 na 2-2 na St James Park to nie lada sztuka, więc ja bym Wolves nie skreślał tak łatwo.

Dla mnie pewniakiem tej kolejki jest QPR, powymieniałem się trochę informacjami z Kylu88 i na według mnie można śmiało grać na zespół z Lotus Road.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Przede wszystkim warto zwrocic uwage na kursy domowe na Fulham w dwoch kolejnych meczach z Wolves i Swansea ;) Teraz mozna lekko pograc 2 dnb na Wilki choc to juz malo prawdopodobne bo i passa wyjazdowa swietna i Fulham w formie (patrz Dempsey). Ale ze Swansea to juz sie bedzie prosic 2 dnb po super kursie bo... po prostu Fulham sie nie oplaca wygrywac tego meczu. Trzeba gdzies dorabiac.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Omijam mecz Chelsea, kurs bardzo fajny ale kontuzjowany został Daniel a co za tym idzie Chelsea traci wiele... The Hawthorns to gorący teren a do tego punkty stracił tu Manchester City, w ostatniej kolejce został rozbity Sunderland. WBA ostatnio jest w dobrej formie, jakby miał coś wybierać to grę na WBA ale nie o tym chciałem mówić. Wracam do sedna a więc Fulham ... Fulham u siebie poległo zaledwie 3 razy, Wolves na wyjeździe wygrało za to tylko 3 razy na wyjeździe. Na wyjazdach ostatnio prezentują fatalną formę 4 porażki i remis. Do tego dziwne zabiegi przed meczami reprezentacyjnymi z trzema zawodnikami tej ekipy, być może chcą ich chronić przed kontuzją ale tak czy owak... Fulham u siebie to bardzo groźna ekipa a Wolves to w tym sezonie tylko Wolves. Na Fulham moim zdaniem brak im argumentów.
Przeglądając serwisy sportowe znalazłem ciekawa informację... kibice Rovers chcą zrobić jakąś demonstrację przeciwko obecnemu trenerowi jak i właścicielą. Dokładają do tego fakt,że odszedł Samba i to,że grają z AV, która jest dość ofensywnie usposobiona i to,że Rovers u siebie wygrało zaledwie 2 spotkania to skłaniam sie ku gościom po fajnym kursie 3.00 oferowanym przez bet365. Aston tez nie idzie jakoś nadzwyczaj dobrze też w lidze i dla nich to mecz o 6 punktów, muszą to wykorzystać!
Aston Villa win 3.00
To tyle póki co ;)

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Ciekawy typ na AV, sam go rozważałem, teraz Ty sprawiasz, że się w nim coraz bardziej utwierdzam
Co do Chelsea. Wba ostatnio dwa razy pogrom 5-1 i 4-0, biorąc pod uwagę, jak słabo w tym sezonie spisują się The Blues i że jest to spotkanie wyjazdowe, można się spodziewać, że ludzie zaczną ładować w niespodziankę i będziemy świadkami tendencji na 1X, 1 DNB. Tyle, że WBA &quot;leży&quot; Chelsea, warto spojrzeć na h2h, a WBA już miało passę dwóch wygranych z rzędu, by w trzecim, przed własną publiką zostać sprowadzonym na ziemię przez The Reds...
Chelsea 1.90 w kręgu zainteresowań, zobaczymy jak rynek będzie reagował...
Małe resume:
pierwszy garnitur:
QPR 1X, DNB
Chelsea 1.90
AV 2.85

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
West Brom rozbil u siebie Sunderland 4-0 chyba tylko dlatego, ze Oneill odpoczywa przed batalia ze Srokami. Ogladajac mecz odnioslem nie jednokrotnie wrazenie, ze Czarne Koty przestaly wieksza czesc meczu ;) A Sroki juz lapia zadyszke co pokazaly Wilki. Tyle tylko, ze Sunderland jest w naprawde wysokiej formie pod wodza Oneilla.

Co do Fulham to pewnie ale kurs wogole nieadekwatny do gry.

Co do AV z Blackburn. Wydaje sie, ze The Rovers sa sciagani w dol totalnie przez wlascicieli. Zadnych konkretnych wzmocnien, trener jeden z najgorszych w lidze. Teraz sprzedaz waznego ogniwa Samby (a przeciez kasy to oni raczej nie powinni potrzebowac). Bardzo dziwne zagrywki ze strony wlascicieli. To wyglada tak jakby Blackburn i Bolton zegnaly sie juz z liga i robia wszystko, zeby jak najwiecej kasy natrzepac. Bolton juz wyprzedal Cahilla za dobra kase. Blackburn Sambe. Na dobra sprawe z Blackburn zostaje Robinson, Yakubu i moze Pedersen ktorzy sa warci zainteresowania. Takze czyzby te kluby juz lecialy do Championship a gracze sie wybijaja tylko wtedy kiedy moga sie pokazac ?

QPR sie wzmocnilo a wiec powinni mimo wszystko zostac i maja dobrego managera.
Wolves pozbylo sie McCarthiego za ktorym za bardzo nie przepadali podobno pilkarze (tylko skoro nie przepadali , to skad az 5,5 letni staz w klubie skoro wiekszosc graczy tez dosyc dlugo juz tutaj jest ?) Wydaje sie, ze moze po prostu w tym sezonie wiez miedzy managerem a graczami prysla. Ale Wilki to zespol ktory ma sklad i sile zeby sie utrzymac.
Wigan bez wiekszych strat w okienku zimowym. Maja dobrego bramkarza, ofensywe z Mosesem i Rodallega co jest w miare dobra kombinacja. Na lawce Martinez ktory mnie nie przekonuje jako manager. Wyglada czasem jak model i totalny pionek ktory tylko ma w wywiadach udzielac odpowiedzi i po meczu sie usprawiedliwiac ????

Skoro juz sie tak rozpisalem to pare luznych przemyslen odnosnie calosci do konca sezonu ;)

Przede wszystkim tabela :

http://www.soccerstats.com/latest.asp?league=england

Nie oszukujmy sie - zespoly z miejsc 8-15 tak naprawde nie walcza juz o nic. Sa w tzw. &quot;bezcelu&quot; bo ani nie dostana sie do pucharow, ani tez nie spadna. A kiedy nie ma celu, to jedynym celem pozostaje kombinowanie ;) Dlatego polecalbym sie wystrzegac kursow typu 1,6-1,8 na takie ekipy. Przyklad to Stoke-Norwich gdzie kurs na gospodarzy ~1,86. Bedzie do tego meczu analiza ale juz wstepnie na X bym stawial.

Tak jak pisalem Fulham ma przed soba 2 domowe mecze z &quot;teoretycznie&quot; gorszymi rywalami ale kursy w okolicach 1,6 i 1,55 to przesada ponad miare ;) Skoro nie walczy sie o jakies wyzsze cele to 1 mecz mozna wygrac, ale 2gi po prostu sie &quot;spuszcza w kiblu&quot; i tyle. Teraz moga przerwac passe Wolves. Uwazalbym na mecz ze Swansea.

To tak pokrotce zeby sie miec na bacznosci bo wchodzimy w wazna faze sezonu gdzie kursy nie beda mialy wiele wspolnego z rzeczywista wartoscia ekip na dana chwile ;)

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Newcastle z Sunderlandem też się ciekawie zapowiada. Takie małe lokalne derby ;) Dobrze do drużyny wporwadził się Cisse , jest Ba i ciągle czub tabeli. Zapewne między Liverpoolem , Newcastle , Arsenalem i Chelsea rozegra się walka o podział miejsc w pucharach i wcale nie stawiałbym na straconej pozycji Srok. W ostatnim czasie Sroki zanotowały 2 sromotne porażki 5:0 z Totte i 5:2 z Fulham. Ale to były mecze wyjazdowe , u siebie grają całkiem inaczej gdzie choćby Man United się przekonało dostając zapas 3 goli. Z drugiej strony Sunderland. O&#39;Neil w krótkim czasie zrobił silny zespół. Błyszczy Sessengon na bramce pewny Mignolet. Tak jak pisałem na początku , można nazwać lokalne derby dwa miasta jak rzut beretem , ciekawy mecz się szykuje.
Co do QPR. Mocny skład ale póki co bez efektów. z Evertonem sporo osłabień Campbell, Connolly, Dyer, Faurlin, Helguson, Young, Cisse, Samba Diakite.Ostatnio sie sparzyłem trochę na nich i ten mecz też raczej odpuszczę ... z konkretami jednak trzeba czekać do soboty ;)

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Co do QPR. Mocny skład ale póki co bez efektów. z Evertonem sporo osłabień Campbell, Connolly, Dyer, Faurlin, Helguson, Young, Cisse, Samba Diakite.Ostatnio sie sparzyłem trochę na nich i ten mecz też raczej odpuszczę ... z konkretami jednak trzeba czekać do soboty ;)

I wlasnie tutaj popelniasz blad ;) Buki licza na to, ze ludzie odpuszcza sobie QPR teraz celowo podnoszac kurs az tak wysoko. Ogladajac mecz z Wolves (de facto opisany przeze mnie) gdyby nie &quot;uklad&quot; to QPR by zmiotlo gosci. Teraz z Fulham tez potoczyly sie sprawy troche inaczej i znowu czerwien. Kurs w tej chwili na gospodarzy jest naprawde rewelacyjny a kolejne mecze na Loftus to Liverpool i Arsenal. Na Pool juz kursy sa i QPR @ 4,00 a teraz z Evertonem @ 3,00. Roznica 1,00 ale czy Everton na wyjezdzie nie traci troche wiecej zeby az tak wyceniac ta ekipe ? Zastanow sie dobrze czy nie warto jeszcze raz sprobowac ????

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Zastanow sie dobrze czy nie warto jeszcze raz sprobowac
mi się po prostu nie widzą wałki na takim poziomie ;) Kurs ciekawy , nawet bardzo ale stawiając ten mecz nie brałbym pod uwagę kiedy komu bardziej opłaca się przegrać a keidy wygrać ;) QPR mi zaimponowało bo jasno widać , że plan na ten sezon to utrzymanie. Nie szczędzili kasy , dobrzy zawodnicy , dobry trener. Wyniki muszą przyjść i jak wygrają z Evertonem to się nie zdziwię ;)
Ale w sumie kiedyś mądrze napisałeś , że lepiej wtopić po kursie 3 niż później żałować , że się nie zagrało ;) przemyślę w każdym razie

C 0

cegla5055

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o pewniaki to myślę, że ManCity(-1) po kursie 1,55 też jest całkiem całkiem. Co prawda może kurs nie powala na nogi, ale myślę ze wejdzie na pewno. Bolt na wyjazdach spisuje się dość kiepsko, o ile u siebie też grają kiepsko. Moim zdaniem będzie im ciężko utrzymać się w lidze, choć bardzo bym chciał, żeby im się to udało.

marfi 629

marfi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uuu, jako fan Chelsea trzymam kciuki za Liverpool. Grają u siebie i mają duże szanse. Ale Arsenal ostatnio gra dobrze. Oglądałem mecz z Tottenhamem. Istny armagedon. L&#39;pool jeżeli myśli o pucharach to musi wygrać. Tak się zastanawiam czy nie puścić Kuponu z Chelsea i Liverpoolem. AKO wynosi 3.74, a szanse są całkiem spore ???? Co o tym myślicie?

K 0

kry23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich.
Na ten weekend znalazłem w lidze angielskiej dwa ciekawe spotkania do obstawienia. Zastanawiam się czy wszystko pójdzie z planem.
Więc pierwsze spotkanie to WBA z Chelsea. Kurs na zwycięstwo Chelsea to 1,91 niby bardzo fajny do zagrania bo prawie podwajamy stawkę, ale ja zdecydowanie wolę obstawić 1X na West Brom po bardzo podobnym kursie tj. 1,81. WBA w ostatnich spotkaniach w gazie, Chelsea niby zwycięża, ale z kim ? Bolton, a jak wiemy w tym sezonie nie rozpieszczają swoich kibiców i są w ciągłym dołku. Poza tym Chelsea gra słabo, taka jest prawda. Sturridge ma nie zagrać więc kto ma strzelać bramki ? Torres ??? Nie wyobrażam sobie jakoś tego. Mam nadzieję że rozpędzony WBA rozjedzie Chelsea bądź chociaż zremisuje. Atut własnego boiska i ostatnie zwycięstwa dodadzą im kopa i wyciągną te spotkanie na swoją korzyść, czyli albo zwycięstwo albo remis.
West Brom - Chelsea 1X kurs - 1,81
Kolejnym spotkaniem jest mecz Tottenhamu z Manchesterem United. Jak wiemy Manchester musi walczyć i nie dać oddalić się lokalnemu rywalowi. Uważam, że mecz będzie pełen walki i Manchester skromnym 1:0 albo 2:1 wygra z Tottenhamem. Z Arsenalem, Tottenham się zagubił i stracił 5 bramek. Dlaczego nie miałby przegrać z Manchesterem United ? Kurs na Manchester 2,40 biorę w ciemno, a dla mniej odważnych X2 po kursie 1,38. Tottenham bez Bale&#39;a i Parkera potwierdzają mnie w moim przekonaniu.
Tottenham - Manchester United - 2 kurs 2,45

O 6

olszyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kalisz
bale zagra w niedziele. daniel sturridge najprawdopodobniej bedzie do dyspozycji AVB w meczu z west brom. w manchesterze nie do konca pewny jest wystep rooneya, jak juz piszesz o kontuzjac, to badz obiektywny

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
To wyglada tak jakby Blackburn i Bolton zegnaly sie juz z liga i robia wszystko, zeby jak najwiecej kasy natrzepac.
Pozwolę się z tym nie zgodzić. Na miejscach 16-20 jest tak &quot;ciasno&quot;, że w każdej kolejce może się wszystko przetasować. Zobacz naszą słabą polską ligę, jak walczą zespoły żeby tylko się utrzymać, a co dopiero Premier League. Jaka tam jest kasa. Ja rozumiem taki Yakubu z Blackburn - on sobie znajdzie pracodawcę, ale jak spadną to co z resztą zawodników, większość to nie orły, przecież ligę niżej tyle nie zarobią, to nie lepiej być 16 czy 17 w ekstraklasie niż nawet w czołówce drugiej ligi? To jest nielogiczne, rozumiem, żeby kombinować w jednym meczu, ale żeby na tym etapie mając stratę 1-2 punktów już się godzić ze spadkiem?

K 0

kry23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do olszyn :
Gdzie wyczytałeś, że Bale zagra ? W Fakcie chyba, bo jeżeli oficjalna strona informuje, że ma kontuzję ścięgna i prawdopodobnie nie zagra przez trzy tygodnie, to wątpię, żeby zagrał po 5 dniach od nabawienia się kontuzji. Ścięgno to nie mięsień, że można go wyleczyć w tydzień :] Jeśli chodzi o Sturridge&#39;a to AVB poinformował, że są gotowi na ten mecz, a czy normalny trener wystawi zawodnika w pierwszym składzie po kontuzji ? Wątpię, chyba, że naprawdę kontuzja była nie groźna, a media rozdmuchały całą sytuację. O Rooneyu nic nie wiem, żeby miał nie zagrać, wczoraj w wywiadzie mówił, że musi się spiąć na te spotkanie. A jeszcze kontuzja JT w Chelsea wyklucza go z tego spotkania, więc i tak będzie im ciężko wygrać te spotkanie... Wymagasz obiektywności, to sam się trochę zorientuj co się dzieję w kadrach zespołów. A to, że AVB mówi, że Sturridge jest gotowy, to nie znaczy, że zagra. Lewandowski też miałbyć gotowy na spotkanie z Portugalią i co zagrał ? Pozdro

O 6

olszyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kalisz
Do olszyn :
Gdzie wyczytałeś, że Bale zagra ? W Fakcie chyba, bo jeżeli oficjalna strona informuje, że ma kontuzję ścięgna i prawdopodobnie nie zagra przez trzy tygodnie, to wątpię, żeby zagrał po 5 dniach od nabawienia się kontuzji. Ścięgno to nie mięsień, że można go wyleczyć w tydzień :] Jeśli chodzi o Sturridge&#39;a to AVB poinformował, że są gotowi na ten mecz, a czy normalny trener wystawi zawodnika w pierwszym składzie po kontuzji ? Wątpię, chyba, że naprawdę kontuzja była nie groźna, a media rozdmuchały całą sytuację. O Rooneyu nic nie wiem, żeby miał nie zagrać, wczoraj w wywiadzie mówił, że musi się spiąć na te spotkanie. A jeszcze kontuzja JT w Chelsea wyklucza go z tego spotkania, więc i tak będzie im ciężko wygrać te spotkanie... Wymagasz obiektywności, to sam się trochę zorientuj co się dzieję w kadrach zespołów. A to, że AVB mówi, że Sturridge jest gotowy, to nie znaczy, że zagra. Lewandowski też miałbyć gotowy na spotkanie z Portugalią i co zagrał ? Pozdro
juz mialem odpisac ci cos madrzejszego, ale zwyczajnie mi sie nie chce. polecam jednak troche pogrzebac na temat pewnych informacji, nie wiem skad wyciagnales informacje o walijczyku.
“We’ll wait to see how he is, but he should be okay,” reported Harry on Friday. “He hasn’t got a tear in his hamstring, just a little tightness. It shouldn’t be a problem.”
rooney o malo co nie znalazlby sie w kadrze united na ten mecz, jednakze jesli sie juz w niej znalazl, zapewne zagra od 1 minuty.
Sturridge pracowal na pelnych obrotach juz wczoraj na treningu chelsea, tak samo drogba. ale twoje teorie sa dosc zabawne na temat. mowisz jakby sturridge mial 2 miesiace kontuzji, a on jeszcze tydzien temu hasal w meczu z Boltonem przez 81 minut ????
no coz, czas pokaze kto mial racje

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
VS

Stoke

Ostatnie spotkanie przeciwko Swansea gladko wygrane 2-0 przez podopiecznych Pulisa. Nie do konca tak wysokie aczkolwiek zasluzone zwyciestwo. Oba gole padly po strzalach glowa i jakby nie patrzec calkowite zagrozenie w tym meczu pochodzilo wlasnie z powietrza ze strony gospodarzy. Swansea nie odpowiedziala jakos specjalnie na ataki pod swoja bramka ale jak mowie, wygrana 2 golami to ciut na wyrost jak na przebieg spotkania.

Norwich

Goscie postawili naprawde wysokie warunki Czerwonym Diablom i byly doslownie o krok od sprawienia nie malej sensacji. Dopiero bramka w 92 min Giggsa dala jakze cenne 3 punkty gosciom. Ekipa pod wodza Paula Lamberta spisuje sie naprawde dobrze jak na nowicjusza w EPL ale w pewnym momencie mysle, ze beda musieli peknac i zaczac przegrywac z rywalami teoretycznie rownymi badz tez slabszymi.

Mecz na Brittania Stadium

Rzucmy okiem na kursy ktore oferowaly buki na mecz Stoke - Swansea a jakie sa teraz :

Stoke - Swansea ok 2.00-2.10 na gospodarzy
Stoke - Norwich ok 1.80-1.91

Niby nie jest to wielka roznica bo jakies niecale 0.20 ale przeswietlmy lekko obie ekipy pod katem spotkan wyjazdowych :

- Swansea z bilansem 2-3-8 i bramkami 10-24
- Nowrich z bilansem 4-4-5 i bramkami 18-26

Przed meczem ze Swansea wiadomo bylo, ze nie wystapi filar i tak naprawde najmocniejszy punkt gosci - bramkarz Vorm. Czyli kurs na Stoke powinien w rzeczy samej spasc bo goscie przyjezdzali powaznie oslabieni. A jednak nie spadal a wrecz rosl nawet do 2,10 w pewnym momencie.

Do czego zmierzam ? Otoz Stoke wygralo 2-0 i tak naprawde teraz nie potrzebuje wygranej. Ani Norwich im nie zagraza, ani Stoke nie spadnie z ligii. Skad kurs 1,85 na gospodarzy skoro podejmuja naprawde dobra ekipe wyjazdowa ? Dla mnie to jedno z tych spotkan, gdzie po prostu nie chodzi o punkty a o pieniadze. Remis tak naprawde jest kazdemu na reke i nikogo nie pokrzywdzi.

Stoke - Norwich X @ 3.64

VS

QPR

Gospodarze pomimo wzmocnien nie moga sie wzbic na swoje wyzyny. Wyglada to tak, jakby zawsze bylo &quot;cos&quot;. Jak nie oddadza tego &quot;co sa winni&quot; Wolves, jak znowu nie oslabia sie w trzeba to przyznac glupi sposob tak jak to mialo miejsce przeciwko Fulham badz nie zagraja koszmarnie 1 polowy jak w meczu z The Rovers (do przerwy 0-3). Ciagle nie ukladaja sie mecze po mysli szkoleniowca Hughes&#39;a. Rangersi nie graja zle, bo stwarzaja sobie sytuacje. Brakuje po prostu zwyklego szczescia i wiary ze mozna rozegrac dobre zawody przez pelne 90 minut. Jesli ta ekipa nie straci glupio zawodnika i skupi sie na grze, to jest w stanie byc naprawde niewygodnym rywalem.

Everton

Wyszli jak z cienia podopieczni Moyesa. Rewelacyjne dwa ostatnie spotkania na Goodison Park przeciwko Citizens (1-0) oraz Chelsea (2-0). Ale to nie przypadek - Moyes dobrze wie w ktorym momencie sprezac graczy i spinac sie na maksa. Kiedy Everton nie jest faworytem a kursy sa wysokie wtedy nasze Tofiki pokazuja swoja sile. Nie umniejsza to jednak graczom z Liverpoolu ze sa ekipa dobrze wyszkolona taktycznie. Aczkolwiek kombinuja, kombinuja...

Mecz na Loftus Road

Ostatnie 2 spotkania gospodarze okupili stratami 2 graczy i 2 porazkami. Coz za zbieg okolicznosci. Co do meczu z Wolves to juz kazdy wie co to bylo. Co do spotkania z Fulham to juz ciezko stwierdzic ale skonczylo sie 0-1. Kursy na oba te mecze byly w miare po stronie gospodarzy (przynajmniej z Wolves bo z Fulham juz buki je w miare wyrownaly). Tym razem faworyzowani sa goscie i tutaj upatruje chytrego planu ze strony bukow. Everton wcale nie potrzebuje tego zwyciestwa. Ekipa Moyesa pokazala swoja sile z City i Chelsea a teraz nie musi tak naprawde nic ;) Oczywiscie pozostaje opcja remisu, ale ze wzgledu na ostatnie 2 wyjazdowe remisy Toffees odpuszczam ta opcje i po naprawde sytym kursie pobieram gospodarzy !

QPR - Everton 1 @ 3.24

Status
Zamknięty.