Ruch Chorzow -0,5 1,81 6/10 SBO
Myślałam, że wyszedł z asiaitici Ruch -0,75, Ruch, który zdominował ostatnią sobotę w Wiśle Kraków w dziedzinie, w której nikt nigdy nie wygrał w tym sezonie, Piast w tym sezonie grają bardzo źle dalekiego krewnego z ostatniego sezonu niedziela przed Bielsku w gospodarzy grał bardzo źle rzeczywiście w drugiej połowie grali obrony w zarządzaniu do remisu, a następnie rozważyć, że jeśli ten zespół traci daleko od domu do Lecha Poznań Pogon-Zawisza nie widzę w jaki sposób może zabrać punkty z Ruchu, że nawet w wyścigu naprzód zdominował Piast wygrywając łatwo 0-2, w Ruch ma czas wolny, jak i dla gości, ale potem znowu to zobaczyć z -0,5 Ruch przeciwko Piast to sprawia, że czuję się, mimo że jest małe derby.
Zaglebie dnb 1,76 3/10 under 2,5 1,76 3/10
Prawda, że dziś Zagłębie gry szklanki w domu przed Sandecja, ale od przeciwnika do tego stopnia, że nie sądzę, że będzie grać na wszystkich posiadaczy, Zagłębie, które w okresie jest bardzo wygodne w Białymstoku stracił przeciwko drużynie w dobrym zdrowiu, ale przeszłość dwa w domu Zagłębia wygrał również przed Górnik i Zawisza, Śląsk prawda, że z nowym trenerem nigdy nie traci w Krakowie, ale wygrał po strzale na bramkę z Keleman najlepszego bramkarza w polu oraz w niedziele przed Legia bramkarz Śląska był najlepszy w tej dziedzinie, myślę, że to właśnie tu rozprzestrzenia -0,25. Ponownie, nie określonej nieobecności.
Jagellonia dnb 2,01 6/10 under 2,5 1,71 3/10
Kraków z głównych problemów w ataku , Nowak się przez cały sezon , Saidi kontuzjowany i mało prawdopodobne, aby odzyskać , to ja jestem z pomocnicy Budzinski poza sezonem i niedzielę zostało rannych obrońca Szeliga , który powinien odzyskać i odtwarzacz Bolijevic będący ważnym dla niego obsłużyć prawie Krakow wszystkie kulki igracz z wielkim strzale z dystansu, prawdaJagellonia odgrywa jutro w Pucharze , ale ten mecz miały miejsce w poniedziałek, więc nie ma czasu , aby odzyskać zwrot kubku jest ustawiony na 25 marca odtwarzanie Jagellonia bardzo dobrze w pierwszym okresie w Warszawie grał bardzo dobrze , nigdy nie ryzykując wszystko za sobą, Kraków tozespół, który lubi grać w piłkę , ale jest zabójczy w kontrze Jagellonia więc myślę, że prędzej czy późniejcel wyznacza go nie widzę nikt w Krakowie , który może martwić drzwi Jaga , niedzielę w Krakowie Szczecinie nigdy nie strzał na bramkę ,atakujący gracz nie jest litewskie Rakels z tej kategorii , ja również uważam , że będzie kilka sieci .
Gornik Zabrze -0,25 1,92 3/10
Co gracze Górnik nigdy nie podobał mi się Wieczorek technicznej widać z pierwszych gier, tylko gra, w której grał Górnik z tego maksimum było w Pucharze przeciwko Legii 08 grudnia wygrał 3-1 . Zawisza po porażce 3-1 trener został zwolniony, a jutro poznamy nazwisko nowego trenera, fani spodziewać się natychmiast po pierwszym zwycięstwie, zatrzymując i Pogon jest idealny przeciwnik, bo Górnik gra dobrze na nich , w pierwszym meczu w Górnik wygrał 4-1, Pogon dwie ostatnie gry nie grał bardzo dobrze, i sobotę będzie nieobecny przez zawieszenia Lawa kapitan pomocnika, który zawsze przynosi naprzód mu wszystkie balony, że brak będzie odczuwalny, ale oczekuje się, aby zagrać Murawski, w nieobecności przez Górnik zawieszenia i Iwan Welnicki ale są to dwie akcje, dla których istnieją problemy szkoleniowe.
Nicolante żyjesz, bo myślałem, że utopiony na Lechu ????
Zagłębie -
Śląsk DNB 2,23 ibc
Pamiętam ostatnie derby w Lubinie, gdy WKS przegrał ostro i myślę że teraz mobilizacja na ten mecz jest duża.
Wygrane Lubina mnie nie przekonują, bo zarówno Zawisza jak i Górnik nie były wyraźnie gorsze od nich,
ostatnio w meczu z Jagą nie pokazali nic do zachęciłoby mnie do gry na nich.
Śląsk po zmianie trenera punktuje, z grą jest coraz lepiej, nie zgadzam się z trenerem, że zdominowali Legię,
bo gdyby ten młokos był snajperem to minimalnie dwa gole by zdobył w pierwszej połowie.
W świetnej formie jest Kelemen, Paixao strzela gola za golem i dla mnie Śląsk tego nie przegra.
Widzew na wyjazdach ma tragiczne wyniki, z grą jest różnie,
jak zagra tak jak wczoraj to może być "sensacja roku" znowu, bo tak wczoraj określono remis z Lechem.
Ja poczekam, bo +0,75 może się zmieni na +1.
Dla mnie Lech wygra z Idzie ostro, 1,4 ma wartość 1,1 bo jak Lech jest super wkurwiony
to takie ekipy jak Idzie potrafi zabić jak Piasta.
Rok temu była wielka niespodzianka, ale teraz niema Demjana, w ataku nie ma kim straszyć,
a Zajac nie będzie grał wiecznie na zero.
Co do pozostałych meczów, prawie wszędzie widzę over 2,5 w liniach na mecz, więc nic nie ruszam.
Dla mnie Ruch i Legia wygrają swoje mecze, a resztę poczekam na
live.
syna zagrauem over 2,25 nie zagram -0,75,a mam pytanka a ty oglondasz match ektraklasa ? nie wizaues kto slask wygrac u cracovia i remis ze legia tylko dzienki Kelemena ? zaglebie dnb prezenta