Dusseldorf - Paderborn
Paderborn powyżej 4.5 rożnych @1.75 forBet
Paderborn powyżej 5.5 rożnych @2.50 forBet
Po przerwie w końcu wraca
Bundesliga, dwa miesiące przerwy to bardzo dużo, nie wiadomo czego można się spodziewać po każdej z drużyn, ale coś trzeba wybrać. Ja wybrałem spotkanie na samym dole tabeli, Paderborn jeżeli myśli jeszcze o utrzymaniu w Bundeslidze to musi tutaj wygrać, jeżeli nie to jedną nogą już będą w 2 Bundeslidze. Typ na rożne Paderborn daję dlatego, że jest to drużyna która mimo wszystko gra ciekawy futbol, nie mają gwiazd w swoim zespole, ale mają trenera który ma pomysł na grę, atakują często skrzydłami i grają bardzo ofensywnie i dlatego w ich meczach pada bardzo dużo bramek jak i rzutów rożnych.
W meczach z udziałem drużyny Paderborn w tym sezonie średnio rzutów rożnych na mecz jest 12,36. Sama drużyna Paderborn ma średnia w tym sezonie 5,44, więc linię którą wystawiono powinni pokryć. W ostatnich 5 meczach zdobyli odpowiednio 5 z Kolonią, 8 z Mainz, 1 z Bayernem, 5 z Herthą, 10 z Schalke.
Ciężko mi coś napisać o
Fortunie, bo nie śledziłem ich meczy, ale Paderborn przyglądałem się z wielką uwagą, mimo iż są na dole tabeli to grają naprawdę ciekawy futbol. Mam nadzieję, że mój scenariusz na to spotkanie się sprawdzi, po cichu liczę, że
Fortuna strzeli pierwsza bramkę w tym spotkaniu i Paderborn będzie musiało bardziej przycisnąć, a wtedy o rożne nie trudno, tym bardziej, że często atakują skrzydłami.