>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

25$ Free

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nas
nie to że cię nie lubię, ale co do hasła w zagranicznych bukach to jest ono konieczne do podania, jeśli nie wierzycie to wasz problem, Komarr wie o co biega i ja też...

G 0

godel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://www.instantactionsports.com/ to ta sama bądź... jakaś przyjacielska strona
bo w mailu w którym napisali instrukcje mam napisane &quot;wysłana przez
betias.com&quot;
i po wpisaniu betias.com pokazuje nam sie tamten buk ktory jest bardzo podobny na 1 rzut oka... nie chce mi sie analizować numerów etc;d
ale mozna poczytac onim w necie troche

nas 78

nas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://www.instantactionsports.com/ to ta sama bądź... jakaś przyjacielska strona
betias.com&quot;
i po wpisaniu betias.com pokazuje nam sie tamten buk ktory jest bardzo podobny na 1 rzut oka... nie chce mi sie analizować numerów etc;d

heh, dobry poczatek śledztwa :-D

lowcag 0

lowcag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
zaloguj sie i na gorze jest baner coś a&#39;la &quot;promo code&quot; klikasz i wpisujesz, a tak wogóle to kur... 15 stron tematu i wyszukać nie umiecie ? :|

M 0

marcinello16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kolo Rzeszowa
betias.com&quot;

to jest ten sam buk można sie na niej zalogować danymi z 24sportsweb (ciekawe)

sajmon20 0

sajmon20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba 25$ , ja wczoraj wyslalem skan dowodu i czekam za kasa , suport online działa w godzinach od 19-do poznych godzin nocnych.siedziba tej firmi miesci sie bowiem na kostaryce

A 52

androlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba 25$ , ja wczoraj wyslalem skan dowodu i czekam za kasa , suport online działa w godzinach od 19-do poznych godzin nocnych.siedziba tej firmi miesci sie bowiem na kostaryce

sa limity wyplaty
slyszalem do 50$ max?

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
hmmm ja wczoraj zlecilem wypłate chcieli skan dowodu to im wysłałem i do tego czasu cisza cos mi sie wydaje ze łatwo wyciągnąć z tego buka kasy nie bedzie:kwasny4565:
może niech ktoś pogada z live chatem bo ja znam słabo angola i cos sie dowie

A 52

androlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmmm ja wczoraj zlecilem wyplate chcieli skan dowodu to im wysłałem i do tego czasu cisza cos mi sie wydaje ze latwo wyciągnąc z tego buka kase niebedzie:kwasny4565:

ja bede mial okolo 200$
tez chcieli skan

sajmon20 0

sajmon20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sa limity wyplaty
slyszalem do 50$ max?
no jest jakis tam limit ale ja mysle ze to jest limit jednorazowej wypłaty..50$ bez depozytu
ja na koncie mam 267$ i zakład za 25$

M 0

marcinello16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kolo Rzeszowa
no to się będzie robiło wypłaty co kilka dni po 50 $
mam nadzieje że nie będą od każdej wypłaty odejmować tego freebeta

A 0

ardjan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radzyn Podlaski
Dear Clients
Due to multiple requests submitted to the 24 Sports Web customer service by clients who refuse to read the $25 free play rules,
we have added the following general rule.
General Rule - All Accounts Must Comply: All Free acounts must play a minimum of $5 per day for 30 days before withdrawing. This rules was added July 02, 2008 and applies to bonus codes 1013 and above. Accounts with bonus codes starting 1012 and below may withdraw after making their rollover.
The free bonus page will be updated to reflect this change.
Continue to enjoy your free $25 bets.

Napisałem, że chcę wypłacić i takie oto przesłali warunki. Co to w ogóle ma być. Przecież nie mogą zmieniać sobie regulaminu w trakcie promocji!!! Co to za badziewna firma.

sajmon20 0

sajmon20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dear Clients

Due to multiple requests submitted to the 24 Sports Web customer service by clients who refuse to read the $25 free play rules,

we have added the following general rule.

General Rule - All Accounts Must Comply: All Free acounts must play a minimum of $5 per day for 30 days before withdrawing. This rules was added July 02, 2008 and applies to bonus codes 1013 and above. Accounts with bonus codes starting 1012 and below may withdraw after making their rollover.

The free bonus page will be updated to reflect this change.

Continue to enjoy your free $25 bets.

Napisałem, że chcę wypłacić i takie oto przesłali warunki. Co to w ogóle ma być. Przecież nie mogą zmieniać sobie regulaminu w trakcie promocji!!! Co to za badziewna firma.

hmm mozesz to przetlumaczyc? moj angielski nie bardzo

A 0

ardjan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radzyn Podlaski
Może źle zrozumiałem ale według mnie to codziennie przez 30 dni muszę obstawiać przynajmniej 1 zakład za 5$. Wtedy będzie można wypłacić. żal.pl????

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
ciesz sie ze wyplacaja, masz za darmo 25 $ to jeszcze zle ? co to za problem grac po 5$ codziennie? :X

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypytałem się supportu:
-25$ nie trzeba depozytów przed wypłatą
-wypłaty w poniedziałki, środy i piątki
-promocja również dla Polaków
-nie da się obejść czasu czekania i dostać bonusu od supportu
-są wypłacalni, o to się spytałem, to powiedzieli, że od niedawna jest ta firma i chcą czymś przyciągnąć klientów, bo bonusem od depozytu nie zbliżą się do liderów rynku

Warto docenić bzdety pisane przez support. Robiąc takie wałki przyciągną tylu klientów, że żeby założyć konto trzeba będzie stać w kolejce...

sajmon20 0

sajmon20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest kpina... czym chcą przcyciagnąc klijentów? Żalosny buk z ameryki poludniowej.
Zakonczyłem wlasnie rozmowe z suportem i mnie rozbawili.A wiec:max 50$ można wyplacic bez depozytu , jezeli chcemy dokonac wiekszej wypłaty nalezy wplacic 40% kwoty ktora mamy i obrócić to 15 razy czyli dla przykladu chcemy wypalcic 200$ wiec nalezy wplacic 80$ i zrobić obrót 280x15 &lt;hahaha&gt;