>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

24 kolejka Serie A [10-13 luty 2017] + zaległości CRO-JUV i BOL-MIL

Status
Zamknięty.
zilzil 328

zilzil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Chyba najpewniejsze typy związane z meczem w Rzymie to typy na bramki, +2,5; +1,5 gola Lazio; +2,5 i bts. Milan w ultraeksperymentalnym zestawieniu linii obrony, nie ma możliwości żeby Ci piłkarze potrafili się zgrać w ciągu jednego meczu. Obrona Milanu nigdy monolitem nie była a teraz to już w ogóle. Mecz z historią z dużym ładunkiem emocjonalnym, Lazio nie powinno nie wykorzystać takiej sytuacji. Z drugiej strony duet Deulofeu/Suso może ładnie pokręcić na skrzydle. W końcu Lapadula na &quot;9&quot;- może trochę ożywi atak (choć nie jestem jego fanem) bo Bacca to już długo coś nie może trafić.
Walki również nie powinno braknąć ale linia 5,5 jest wystawiona prawidłowo i te 5-6 kartek pewnie będzie ale wstrzymuję się od gry na kartki.

rafauuu7 162

rafauuu7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wiecie może jaki sędzia będzie w meczu Lazio właśnie?

aman 139

aman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jak patrzę na poziom analiz do dzisiejszego meczu to mnie krew zalewa..
Teksty typu &quot;Obrona Milanu nigdy monolitem nie była&quot;, czy opieranie swojej analizy TYLKO na statystykach to jakaś kpina. Tak tylko przypomnę najlepszą obronę na świecie (według wielu ekspertów) - Nesta, Maldini, Cafu, Stam.
Po drugie ktoś tutaj na forum ma bardzo dobre motto w stopce. Statystyka jest jak bikini, pokazuje wszystko tylko nie to co najważniejsze. Akurat w tym przypadku statystyka jest bardzo zakłamana..
Drużynę Milanu śledzę na bieżąco jako kibic, sytuację w Lazio mniej więcej znam, bo interesuję się ligą włoską.
Dzisiaj Milan bez 6-7 zawodników z podstawowej 11-stki.
Nie zagrają Montolivo, Bonaventura, De Sciglio, Antonelli, Romagnoli, Calabria, Paletta, Kučka.
Nie są to byle jakie osłabienia. Bonaventura po Donnarummie jest najlepszym piłkarzem obecnego sezonu. Osłabienia dotyczą głównie obrony i pomocy.
Co to oznacza w praktyce ? Oddanie środka pola i tak lepszemu Lazio, chaos w defensywie i tylko geniusz bramkarza może nas uratować od straty bramki.
Jest kim postraszyć w ataku, bo Delofeu będzie napędzał akcje, ale Bacca jest bez formy. Ciężko będzie tu nawet strzelić gola kontaktowego. Tak naprawdę wszystko zależy od postawy Lazio, bo Milan leży rozłożony na łopatki i czeka na wpierdziel. Będziemy próbować nadrabiać charakterem jak w meczu z Bologną grając w 9-tkę, ale akurat na Lazio to raczej nie wystarczy.
Lazio dziś gra u siebie, poza tym jest podwójnie zmotywowane, bo bezpośrednio z Milanem walczy o puchary.
PS. Kibice Milanu, którzy wierzą w ten zespół, będą się cieszyć z remisu. To chyba też o czymś świadczy.
TYP: Lazio win kurs 1,65 bet365
Lazio do przerwy/koniec meczu kurs 2,6 bet365 --&gt; Milan lubi szybko tracić braki, zwłaszcza w tym meczu będzie chaos w obronie i mizeria w pomocy.
EDIT: Lazio przeważało, ale to Milan wygrał to spotkanie, bo tak można powiedzieć o remisie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robson-united +34 Punkty
bbb-1986 +6 Punkty
zilzil 328

zilzil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Teksty typu &quot;Obrona Milanu nigdy monolitem nie była&quot;, czy opieranie swojej analizy TYLKO na statystykach to jakaś kpina. Tak tylko przypomnę najlepszą obronę na świecie (według wielu ekspertów) - Nesta, Maldini, Cafu, Stam.
Przyznaję, napisałem nigdy ale bardziej w głowie miałem Milan z ostatnich 3-4 sezonów. Zły dobór słów bo pod tym że przytoczona linia obrony jest najlepsza podpisuję się rękami i nogami. Ale przyznasz że odkąd odszedł Silva do PSG to obrona już słaba.

aman 139

aman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Przyznaję, napisałem nigdy ale bardziej w głowie miałem Milan z ostatnich 3-4 sezonów. Zły dobór słów bo pod tym że przytoczona linia obrony jest najlepsza podpisuję się rękami i nogami. Ale przyznasz że odkąd odszedł Silva do PSG to obrona już słaba.

Teraz w 100% się zgadzam, przede wszystkim zwróciłem na to uwagę, żeby być rzetelnym w tym co się pisze. Czasem dorzucisz jedno słowo i wychodzi głupota. Tak jak w tym przypadku &quot;nigdy&quot;.

Mecz będę oglądał, może dorzucę jakieś typy na live, ale raczej przebieg meczu jest już znany. Lazio będzie miało inicjatywę.

aman 139

aman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
LIVE:
Milan niestety zasłużenie przegrywa. Wygląda to tak jakby zespół z niższej ligi przyjechał na mecz w Coppa Italia. Lazio dyktuje warunki i stara się strzelić drugą bramkę, by zabić mecz.
Polecam taki typ:
Handi -1 kurs 2.05 bet365 w 57 min. spotkania.

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brawo za typy.
Czasem radze ugryzc sie w jezyk i nie grac tyle typow przeciwko swojej druzynie
Co jak co Lazio powinno spokojnie wygrac, ale nie wykorzystane sytuacje sie mszcza
Brawo dla Suso bo pogral z nimi jak z chlopakami z nizszej ligi.

aman 139

aman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Typy jak typy, czasem wejdą, czasem nie. Teraz będą pisać &quot;A nie mówiłem?&quot; Zauważ, że moja analiza była rzetelna i zgadzała się z przebiegiem spotkania. Zabrakło szczęścia, w końcu to futbol. Sam wtopiłem 300 zł, a mogłem wyciągnąć 1k, przepraszam wszystkich, którzy z mojego powodu przegrali. Ryzyko..

Status
Zamknięty.