Myślę,że warto aczkolwiek też bardzo dobrą opcją jest Werder lub remis.
Popieram typy kolegów wyżej, lecz ja dodam coś innego od siebie. Mecz typowo dwóch średniaków ligowych, Eintracht gra z Bremą. Oba zespoly sąsiaduja ze soba w tabeli. Korzystniejsza sytuacje ma Franfurt, lecz jest to tylko sytuacja jeśli chodzi o bramki. Poprzedni mecz pomiedzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 0:3 Dla ekipy z Frankfurtu. Lecz dzisiaj oczekuje całkiem innego rezulatatu. Myśle, że eipa z Bremy urwie punkty, nie mam pojęcia czy 1 czy aż 3, lecz widze tutaj sporo szanse oraz kuszący kurs.
I jak będzie tak grał to nie wygra do końca sezonu.Sytuacja w tabeli jak widać jest identyczna z tym że wiekszą liczbe goli straconych mają gracze z Bremy.Kursy na gospodarzy oscylują w granicach 1.70 a na gości 4.65 co grzechem by było z tego nie skorzystać.
Pięknie i ładnie wszystko w strone gospodarzy przedstawił user wyżej.
Werder w tym roku jeszcze ani jednego spotkania nie wygrał.
Granie na Werder to samobójstwo, ta drużyna kompletnie jest bez ładu i składu - piszemy o ty dokładnie co kolejkę. Remis z Gladbach nic nie znaczy bo Źrebaki świrują. Brema z BVB była na dnie, oraz z Augsburgiem zaczepiła o dno.
Ja też nie chce stawiać tezy, że Eintracht jest lepsze (moim zdaniem jest), bo to nie mecz na lepszy, groszy. Jedna bardzo słaba drużyna (Weder) gra z drugą, słabą ale z momentami i koncepcją jak w LE (Eintracht) .
Frankfurt grał w czwartek, jest niedziela. To na najwyższym poziomie jest standard, że się tak gra, grali tak jesienią, zdążyli się przyzwyczaić.