>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

21. kolejka 1. ligi (13-15.03.2015)

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
21. kolejka 1. ligi
13-15. marca 2015

Kursy (Fortuna):

Aktualna tabela:

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koniecpol
Zagłębie Lubin - Wigry Suwałki

Gospodarze to zdecydowany faworyt nie tylko w tym spotkaniu, ale i do awansu do Ekstraklasy, pokazali to zwyciężając w pierwszym wiosennym spotkaniu z Wisłą Płock(3 miejsce) na ich terenie.
Wigry Suwałki w ostatnim spotkaniu miały dużo łatwiejszego przeciwnika, bo tylko Pogoń Siedlce, drużynę ze strefy spadkowej i to przed własną publicznością - wygrana 2:0
To pierwsze spotkanie w tym roku piłkarzy Zagłębia w Lubinie, więc możemy spodziewać się sporej frekwencji co na pewno będzie dużym plusem dla gospodarzy.
Zagłębie dobrze radzi sobie przed własną publicznością ich bilans to 6-2-2 15:9.
Dużo gorzej wyglądają Wigry w spotkaniach wyjazdowych - 2:3:5 8:13.
Piłkarze gości do pokonania mieli, bo już wczoraj dotarli do Lubina - prawie 700 km, co nie można zaliczyć na pewno do przyjemnych podróży jeśli jedzie się autobusem prawie 10 godzin, mimo że spotkanie jest na drugi dzień, to na pewno będą odczuwać tą długą podróż.
Według mnie zdecydowany faworyt w tym spotkaniu to gospodarze i nie sądzę żeby mieli jakieś problemy w zgarnięciu 3 pkt.

Moje propozycje:

Zagłębie @ 1.65
✅ ✅ ✅
izzzi :]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zubeusz +3 Punkty
D 249

davccio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chrobry Glogow Wisla Plock 2:3 ✅
typ Wisla 1.70 bet366

Kursy pospadały z 2.4 na 1.7 lub mniej. Chrobry dziś w rozsypce 2 zawodników kontuzjowanych 3 zawieszonych, a dwóch ukrainców wciąż nie zgłoszonych do gry. W zeszłym tygodniu Chrobry szcześliwie zremisował z Chojnicznką po golu w 90 minucie ale dziś rywal jest znacznie mocniejszy bo Wisla biję się o awans. Nawet sam trener Chrobrego powiedział w wywiadzię że jeśli dziś wygrają to będzie cud.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koniecpol
GKS Katowice - Flota Świnoujście
Zespół z Katowic nie miał udanego początku rundy wiosennej, tydzień temu czyli w pierwszej kolejce rundy wiosennej musieli podejmować lidera i to na ich terenie, przegrali, ale tylko 1:0. Jutro mają okazję się zrehabilitować bo przeciwnik znacznie niżej notowany - Flota co prawda wygrała swoje spotkanie, ale grała przed własną publicznością, a ich wygrana w mediach była okrzyknięta jako sensacja, z czym zgodził się nawet trener Floty.
Zespół Floty Świnoujście wciąż żyje w niepewności, nie chce mi się tutaj wypisywać jak wygląda cała sytuacja, dlatego podsyłam link.:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/507156/sad-zajmuje-sie-flota-swinoujscie
Na pewno cała sytuacja nie wpływa dobrze na zawodników oraz trenera, sytuacja jest nie do pozazdroszczenia.
Goście mają do pokonania aż 648 km, tak więc długa droga na pewno odbije się na zawodnikach (sytuacja podobna dziś w spotkaniu Zagłębia z Suwałkami).
Moje propozycje:
GKS Katowice @ 1.95

✅ ✅ ✅

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GKS Katowice - Flota Świnoujście

Zespół z Katowic nie miał udanego początku rundy wiosennej, tydzień temu czyli w pierwszej kolejce rundy wiosennej musieli podejmować lidera i to na ich terenie, przegrali, ale tylko 1:0. Jutro mają okazję się zrehabilitować bo przeciwnik znacznie niżej notowany - Flota co prawda wygrała swoje spotkanie, ale grała przed własną publicznością, a ich wygrana w mediach była okrzyknięta jako sensacja, z czym zgodził się nawet trener Floty.
Zespół Floty Świnoujście wciąż żyje w niepewności, nie chce mi się tutaj wypisywać jak wygląda cała sytuacja, dlatego podsyłam link.:

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/507156/sad-zajmuje-sie-flota-swinoujscie

Na pewno cała sytuacja nie wpływa dobrze na zawodników oraz trenera, sytuacja jest nie do pozazdroszczenia.
Goście mają do pokonania aż 648 km, tak więc długa droga na pewno odbije się na zawodnikach (sytuacja podobna dziś w spotkaniu Zagłębia z Suwałkami).

Moje propozycje:
GKS Katowice @ 1.95

Jedna istotna kwestia została pominięta. Mecz odbędzie się bez udziału publiczności.

devillo 363

devillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dolcan - Nieciecza
remis @3,20
remis/remis @4,75
Nikt nie strzeli bramki @8,25
Expekt
W poprzedniej kolejce Dolcan wygrał na boisku Miedzi w Legnicy 3:0, a Termalica ograła u siebie Gks Katowice 1:0. Oba zespoły są w formie i do meczu podejdą z wzajemnym szacunkiem , a mecz na pewno nie będzie należał do najciekawszych. Moim zdaniem będzie wynik 0:0, może trochę przesadzam z tym pesymizmem, ale po ostatniej kolejce tzw. meczu na szczycie I ligi pomiędzy Wisłą Płock , a Zagłębiem Lubin, gdzie grali byleby bramki nie stracić mam prawo tak uważać.

Status
Zamknięty.