jak chce sie zarejestrowac to wyskakuje mi bład o maxymalnej liczbie zarejestrowanych uzytkowników. Wie ktos moze co zrobic?
A da się jakoś obejśc ten limit 3 kont bo nie moge sie zarejestrowac bo blad wyskakuje.. :/
Kolega próbuje założyć czwarte konto na jednym komputerze dlatego wyskakuje mu taki błąd. BANA da się jakoś obejśc ten limit 3 kont bo nie moge sie zarejestrowac a przy rejestracji wyskakuje blad .. :/
Tak wystarczy ze sciagniesz i dasz NEW USERKlikam na ten link i tam tylko opcja ściągnięcia a nie rejestracji ? Czy wystarczy z tego linka ściągnąć się i zarejestrować za pomocą softu ?
spoko kasynko ???? oby wiecej takich promocji
grajac progresja w wojne z 6 euro w kilka minut gralem pare euro i od razu zlecona wyplata ;p ciekawe czy dojdzie?
3 kont ? czy 3 kasyn tej sieci ? bo ja jestem na 7 zarejestrowany i nie mam bledu :]
Kolega próbuje założyć czwarte konto na jednym komputerze dlatego wyskakuje mu taki błąd. BAN
Wiem dokładnie o co chodzi, nie ma blokady na ilość kont w kasynach w sieci boss media. Jest tylko limit na ilość kont w jednym kasynie na jednym komputerze. To też się da banalnie obejść ale dzięki Bogu Ty takiej wiedzy nie posiadasz.